Scouttaus-, fantasiointi- ja MuTuilu-ketju

Levitön Äijä

Rivipelaaja
Viestejä
37
Omissa semimärissä fantasioissa (lähes Fingerporilaisittain) ketju Strana-Neuman-LöökEe rupeais skulaamaan hetiten alusta ja meillä ois ns.semiköyhänmiehen kopypaste vitjasta Kariya-Stefan-HymyileväH läjässä. Sitten toivotaan että Jens pysyy ehjänä hela sesång, Männyn laidoille saadaan istuteltua Ratinen/Köntsä painaan hommia ja vaikka Mese alkais suorittaan tasaisesti. Eemelille tietty toivois ketjukaverit jotka keventäis Kapteeni Suomen taakkaa ettei "yksin tarttis kaikkee tehä"... Ja eiköhän Hölön julkistukseen oo säästelty muutama ace sleeveen, jos wanhat merkit yhtään pitää paikkaansa. Nyt julkistetut ukot on kuitenkin pyöriny huhuissa jo Hesuksen synttäreistä lähtien, niin näillä voitiin vähän paikkailla kesken loppuneen kauden angstia...
 

tynamo

Luottopelaaja
Viestejä
1 296
Riittääpäs. Nyt on Mäntykivi-Najman-Borg-Bau.

XXX-Mäntykivi-Najman-Borg voidaan ihan hyvin aloitella kausi.
Kyllä tuo on siinä ja siinä ja jos yhdellä sentterihankinnalla lähdetään liikkeelle, niin sen on oltava laadukas tekijä molemmissa päissä kenttää.

Koko kautta silmällä pitäen tuo nippu ei kanna millään - muutamastakin jo täällä esitetystä syystä johtuen (loukkaantumiset, lunastamaton potentiaali jne.).
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 386
Luleå hockeyn teipeillä varusteltu auto huristeli eilen Ratinan tienoilla. Emmätä tarkoittaako mitään mihinkään.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 337
Ylös