Scouttaus-, fantasiointi- ja MuTuilu-ketju

Toppapöksy666

Luottopelaaja
Viestejä
2 742
Mun puolesta sen Masinin korvaajan nimen voi tänne foorumille kirjoittaa :D

Alkaa jo innostua ensi kaudesta vaikka tämäkin kausi vielä kesken.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 309
Ben Blood. Tiiän kyseenalanen valinta mutta vois olla viihdyttävämpi kun esimerkiksi pelsuissa. Sit siitä varmaan tykkäs enemmän jos tekis sen jutut vastustajiin ja sais niitä vähä kuumiksi

No juuri ollaan saatu aimo annos esimerkkiä siitä miten laitetaan itsensä likoon joukkueen eteen. Hämmentäjänä oli Tikkaa parempi, vieraat sekosi, ei omat. Tuollaisen profiilityypin voittaja toisi paljon joukkueeseen. Tulee siinä toki viihdearvoakin, mutta show hyödyttää omaa joukkuetta.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 395
Huikeaa kuinka palstalla jaksetaan aina tehdä näitä isoja johtopäätöksiä yksittäisistä pelaajista suuntaan tai toiseen. Ben Blood pelaa finaaleissa kun kukaan meidän pelaaja ei joten pakkohan sen nyt on riittää Masinin korvaajaksi. Samaan aikaan sitten aina tappioiden hetkellä kitistään kuinka ei voida tavoitella mestaruutta jos on Päkkilä/Virtanen/Tuulola yms. kokoonpanossa, finaaleissa nyt kuitenkin vetää sitten tälläkin kaudella jos jonkinlaista seppää Aleks Haatasesta, Sakke Hämäläisestä ja Lenni Killisestä lähtien.
 
Ylös