Scouttaus-, fantasiointi- ja MuTuilu-ketju

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 942
Jatketaan vielä sen verran, että:

Turkulainen on osastoa Haapala-Joly.
Gardiner on osastoa Ojamäki.
Lahtinen on osastoa Juhis Aaltonen Wishista tilattuna.

Nyt on kovaa hehkutusta Turkulaisesta, joka on toistaiseksi ollut pienen seuran suuri pelaaja ilman mitään sen kummempia mainetekoja keväisin.

Hyvä pelaaja, en sitä sano. Mutta viimeiseen kymmeneen peliin 0+5, -10 ei nyt ihan Jolymaista kuvaa jätä. Turkulaisesta on edelleen kuva, että hyytyy kun peli käy fyysiseksi. Minusta Ilves ei tarvitse hänen profiilistaan pelaajaa kaikkein kipeimmin.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 969
Toivottavasti Tillulla on jotain ässää hihassa, eikä roikuta siinä oljenkorressa että Jyp ehkä aloittaa tyhjennysmyynnit. Ei tässä kovin kauaa enää ole viikonlopun jälkeen aikaa.
 

Koivane

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
796
Kyllä se Rooba maistuis myös. Saisi Ilves vähän euroja myös kassaan kun tilaisin yks kaks replica paitaa samalla :D
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 579

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Ei punakonekkaan kaikkea tiedä vai viilettääkö Kuusela ässissä tällä hetkellä?

1675955284109.png


EDIT: Ei punakone kaikkea tiedäkään(kuten ei tiennyt Koskiranta -> Järventie), mutta kun kyseinen nimimerkki kirjoittaa jotain tietävänsä, niin se pitää paikkansa noin kerran kerrasta.
 
Viimeksi muokattu:

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 942
Meille ensi kaudeksi huhuiltu Teemu Eronen on suuntaamassa Kunnarin mukaan Jyväskylään.


Jos meille tulisi Arttu Pelli, niin tervemenoa Jyväskylään vaan Eroselle.

Eikös ollut muuten huhua Joonas Lehtivuoren paluusta Suomeen. Nyt siinä alkaisi olla järkeä myös meidän kannalta. Jos meidän hyökkäävät pakit on Lancaster ja Pelli, on se osasto kunnossa. Rosteriin tarvittaisiin Parikan ohella allround-osaamista ja siihen Lehtivuori olisi hyvä lisä. Hänhän on ollut aina hyvä omassa päässä, vaikka on parhaimmillaan takonut hyviä pisteitäkin. Nykyisellään hän olisi varmasti parhaimmillaan tuollaisessa kolmosparin roolissa.
 

Hyrrä

Luottopelaaja
Viestejä
1 433
Jotain kalaa siis jo on, joka ei liity Jypiin. Oletan, että punakone on saanut tietoa varmistuneesta pelaajasta, kun tuli meitä tänne kiusoittelemaan. Sen jälkeen on todettu, punakoneen itsensä toimesta, ettei Jyp tee ratkaisuja ainakaan ennen lauantaita. Joten ensimmäisen viestin julkaisun aikaan ei voinut olla varmuutta Jypin suunnilta, enkä toisaalta usko tuollaiseen ulostuloon, ellei kuitenkin jotain olisi jo katiskassa.
 
Ylös