Scouttaus-, fantasiointi- ja MuTuilu-ketju

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 883
Mistä tämäkin lause mahtaa juontaa? Käytetään aikas monen pelaajan kohdalla vaikka mitään perusteita lauseelle ei olisikaan.
Baptisten tapauksessa siitä, että pystyy kevään kovissa peleissä vääntämään, ja tekemään varmasti maalin edestäkin röyhkeitä maaleja, mitä taas vaikka kevyehköt Saarela ja Mäntykivi ei tekisi! Tulis nyt ees majutauon jälkeen hyökkäykseen lisää porukkaa, pakisto on hyvällä mallilla nyt.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 924
Vaihtokaupassa ei tässä kohdin ole mitään järkeä. Ei top6 sijoista pelaavalle joukkueelle löydy mitään, tai vaihdossa on annettava väh. saman tasoista.
Eri asia olisi määräajaksi vaihto, tai kassakaappi sopimus esim. Kerhon kanssa. Että jos Kerho ei pelaa play offseissa, niin...
Enää ei ole ylimääräisiä pakkejakaan vaihtaa hyökkääjään.
Ulkoa joku, tai siirtorajalla kovana.
 

Blackwolf

Luottopelaaja
Viestejä
3 686
Eiköhän siellä Peltolan lopettamisen vuoksi ole joku syvyyspakki vähintään haussa.

Laiturin kun saisi majutauolla, niin kokoonpano olisi hyvässä tilassa.
 

Cigaro

Luottopelaaja
Viestejä
2 269
Eiköhän siellä Peltolan lopettamisen vuoksi ole joku syvyyspakki vähintään haussa.

Laiturin kun saisi majutauolla, niin kokoonpano olisi hyvässä tilassa.
Peltolan lopettamisen vuoksi..?

Edit. Näköjään tuolla Peltolaa koskevassa ketjussa asiaa olikin spekuloitu. Googlettelin vain uutista ennen viestiäni.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 924
Valitettavasti oma juniorituotanto on juuri nyt melko heikkoa. Suomi, Ikonen, Mattilat, Koppanen, Hintz, Meskanen, Laaksonen, Järventie, ...
Tämän tason lahjakkuutta ei taida olla tulossa lähiaikoina. Hakala ja Nyman ehkä lähimpänä.. ja voihan siellä isojakin kehitysaskeleita tapahtua.
Tämä helpottaisi asiaa.. nyt ollaan vähän ostomiesten varassa.
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 883
Mä luulen että nyt on parempi kattella hyökkääjä ens hätään! Pakkeja on hyvät 6, Salmela 7.pakki, ja jos loukkia niin Aho voi tuurata! Kova tekijämies ylivoiman ongelmiin, ja muutenkin Mäntykiven tueksi tehoilemaan!
 

Rantsukoff

Luottopelaaja
Viestejä
2 776
Ihme kiima vaihtokauppoihin. Melko varma ettei ole tapahtumassa. Kohta on aika nuolla muutenkin maju-tauolla haavat. Verorajat paukkuu jne. Missä on muuten se odotettu ryntäys p-amerikasta Eurooppaan?
 

Cigaro

Luottopelaaja
Viestejä
2 269
Palailen vielä viestiini, jossa leikittelin ajatuksella vaihtokaupoista. Viestejä on kivasti ropissut sen jälkeen ja hyviä pohdintoja vaihtokaupan järkevyydestä (esim. Baptisten ja Lancasterin ystävyys) noussut esille. Ajatus tuli "sisäpiirinimimerkkien" aiemmin esille nostamasta vaihtokaupan mahdollisuudesta.

Valitsin Joni Ikosen ja Baptisten, koska he ovat käypää kauppatavaraa ja täysin korvattavissa. Baptisten tuotto-odotus joukkueelle perustuu vielä melko pitkälti hänen mahdolliseen kovuuteen pudotuspeleissä. Baptiste ei myöskään ole rosterin halvimmasta päästä. Odotukset ovat eri, kuin esim. Nallilla.

Don't bring a knife to a gunfight -sanontaa voisin laventaa hieman kuvaamaan ajatustani. Nallin ja Airolan kanssa on turha lähteä naaraamaan Kerästä tai Kerhon Ikosta. Tarvitaan pelaajia, joista voi olla käyttöä myös diilin toiselle osapuolelle. Ei toiset seuratkaan halua pyllistää omille kannattajille. Jostain pitää ehkä luopua, jos halutaan saada joukkuetta vielä paremmaksi.

Fantasiointi-ketjussa saa heittäytyä vähän hulvattomaksi ilman, että pohdinnoista tulisi täyttä totta. Spekulointi on sallittua. Myöskään enemmistö kirjoittajista ei ole vaihtokauppoja kannattanut. En kutsuisi kiimaksi. Olen itsekin sitä mieltä, että hyökkäyksen pelaajalukumäärän olisi hyvä näyttää vuoden alusta lukua "+2" tämän hetken tilanteeseen verrattuna.

Laatikon ulkopuoleltakin voi ajatella, eikä odotella pelkästään sitä Pohjois-Amerikasta tullutta arpavoittoa. Pelaajavirta kesken kauden on kuivumassa pienemmäksi puroksi (menneisiin vuosiin verrattuna), koska palkassa Suomi ei montaakaan sarjaa nokita.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 819
Toivottavasti Tillu ja Balu ovat jo Luulajassa suostuttelemassa Galloa Ilvekseen. Tätä tilaisuutta ei oikein olisi varaa missata, jos Gallo Liigaan palaa.

Kyllähän tämä kelpaisi. Tarvitseeko kukaan muu Liigaseura yhtä kipeästi juuri leftin laituria kuin Ilves? Moni etsii pakkia, jotkut sentteriä jne. Voisko tämä jopa osua meille?
 
Ylös