Scouttaus-, fantasiointi- ja MuTuilu-ketju

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Oli tällä alla jo maajoukkuepelejä eli ihan arvasta ei voida puhua. Hintalappu lienee toki ollut kohtuullinen, kun tuli vielä Tsekin sarjaa heikommasta sarjasta nuorella iällä.


Taisi mennä niin, että Jalo sai videon jostakin toisesta pelaajasta, jonka pelaamista hän halusi tarkkailla, ja samalla videolla sattui näkymään myös Majesky, joka kiinnitti Jalon huomiota.

Toinen malli on satsata kunnolla, jolla ovat tulleet mm. Kariya, Majesky, Platt, Bishai, Piskula, Genoway, Nemirowsky, D'Amigo, Gysbers ja Flood.

Nemirowsky oli jo käynyt näyttäytymässä Turussa, joten ei varsinaisesti ollut Ilveksen scouttaustyön löytö.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 387
Nemirovskylla oli NHL-pelejä vyöllään useammalta kaudelta ja sen jälkeen pelejä SHL:ssä sekä KHL:ssä, joten eipä hänkään mikään kykyjenetsinnän varsinainen löytö ollut. Uskoakseni tätä tarjottiin agentin toimesta useisiin seuroihin ja että hintalappu oli suhteellisen korkea. Hänhän on syntynyt Kanadassa, mutta omaa myös Venäjän passin.
 

#68

Luottopelaaja
Viestejä
2 820
Patrik Moisio Ilvekseen?

Moision Veli alkanut seuraamaan juuri Ilvestä :D
Screenshot_20210314-145456_Instagram.jpg
 

Cigaro

Luottopelaaja
Viestejä
2 287
Tämä taisi viitata siihen johonkin Instagram kuvaan, johon oli paikaksi laitettu Tampere ja kuvatekstiksi "Home". Ilman parempaa tietoa sanoisin, että tuo kuitenkin viittaa siihen, että oli saapunut Suomeen Jenkeistä.
Jep, huomion arvoista vielä, että ko. kuvassa on vuoden 2019 toukokuu. Lisäksi Jonne on siinä erään Roopen Hintzin kanssa, jolla on jotain liittymäpintaa Tampereelle.
 

Jäähykuningas18

Luottopelaaja
Viestejä
4 817
Minun puolestani Rautiainen voi kaikin puolin mennä naapuriin. Hänestä on hyötyä vain tuloksentekoketjussa, ja mestaruutta tavoittelevan joukkueen kärkiketjuihin hän ei ole riittävän hyvä.
Radun kolme viimeistä kautta Ipassa 45, 34 ja 32 pistettä. Kaiken lisäksi loistava joukkuepelaaja ja kopissa myös kultaakin arvokkaampi. Sitä en tiedä mihin rooliin voisi edes ajatella, ykkösketjun saa unohtaa mutta kyllä Radulla olisi paljon annettavaa enkä laittaisi pahakseni ollenkaan jos palaisi Ilvekseen. Jos naapuriin menee niin ainakin henkilökohtaisesti se ottaisi päähän yhtä lujaa kuin naapurin faneja ottaa Konnan siirtyminen meille.
 
Ylös