Scouttaus-, fantasiointi- ja MuTuilu-ketju

Kyy001

Guest
Niin kirjoittaja vain toivoi sitä "hampaatonta kanukkia" millä yleensä tarkoitetaan P-Amerikan tyylistä kovaotteista stay home pakkia tai voimahyökkääjää.

Kyllä varmasti myös Brooksille kelpaa nämä "hampaalliset" P-Amerikkalaiset.
Ja mulle kelpaisi ainakin myös se "hampaaton". Newsflash, niitä on sellaisiakin jotka osaa myös pelata.
 

Rouhija

Luottopelaaja
Viestejä
6 700
Miksi se olisi Olkinuora, jos kyseessä on maalivahti joka pelaa AHL:ssä huhujen mukaan. Tulee siis jos ei saa paikkaa ylhäältä. Lankinen, Gibson, Kähkönen, Kaskisuo?
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 359

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
11 022
Jos tuo Kaskisuo tulisi,niin eiköhän Mäkiniemi ottaisi aika nopeasti ykkösmaalivahdin paikan.Ei ole Kaskisuo AHL:ssäkään ollut millään kaudella ykkösmaalivahti.
18-19 pleijareissa käsittääkseni oli aika kova ja tälläkin kaudella ollut hyvä ja sai paikan ylhäältä. Joskin sekasortoinen Toronto, joten vaikea siinä on moken pelata.

Jos Kaskisuo tulee, voidaan ainakin sanoa, että NHL-tähti tulee Ilvekseen.
 

Kyy001

Guest
Lankiseen en usko enää kun Blackhawks kauppasi Lehnerin Vegasiin. Lankinen saa terveenä pysyessään suurella todennäköisyydellä ensi kaudella näyttöpaikan ylhäällä. Toki sopimus on voitu tehdä ennen kuin Lehnerin trade oli selvillä. On siellä myös Crawford, Dubban ja Delia vielä kantona kaskessa.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 818
Jos Ripa on Tshekissä käynyt, niin olisiko kyseessä Suomeen huhuttu Simon Stransky? Sopisi Ilveksen nykylinjaan hankintojen suhteen.

 

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
11 022
Olisi kyllä outoa, jos Kähkönen tulisi. On kuitenkin pelannut hyvin AHLssä ja saanut muutaman pelin pelata NHLssä. Eikä ole kovin huono ollut, en tosin ole yhtäkään peliä nähnyt, eli tilastotiedolla mennään. Jos sattuisi tulemaan, voidaan puhua huippuhankinnasta!
Kaapo on AHL maalivahdeista(suomalaisista) kaikkein lähimpänä NHL paikkaa, joten olisi helevetin outoa, jos tulisi Suomeen.
 
Ylös