Scouttaus-, fantasiointi- ja MuTuilu-ketju

JörgenJönssön

Luottopelaaja
Viestejä
1 659
Nyt on sellainen kutina, että hyviä pelimiehiä on tulossa! EHT-tasoa, ja ehkä 1-2 lupaustakin? Jos se Ojanen tulee koutsaamaan, niin kyllä mua harmittaa. Oli niitä tyyppejä silloin aikanaan joiden toivoi luistelevan plexin reunaan, ja leikkautuvan kahtia. Pahimmat toki Tarvainen, pthyi ja Vertala, pthyi! Mutta vittumarko myös niitä inhokkeja, pthyi.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 329
Iacobellis ja Racine olivat Tapparalta sellaisia "otetaan nyt joku" -hakuja, joista Ilveksenkin olisi hyvä päästä eroon.

Nämä olivat näitä Rautakorvelle tyypillisiä hankintoja, joilla ei muuta tarkoitusta kuin saada täytettä kokoonpanoon. Samalla näytettiin Puistolalle persettä, kun tälle ei löytynyt loukkaantumistenkaan keskellä oikein isoa vastuuta.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 329
Mites D'Amigo, Murphy, Kariya jne. Ei tarvi olla pelkkä fyysinen pelaaja ollakseen "hampaaton kanukki".

Juuri näin. Tässä on taas hassu tietty vastarinta yhtä maanosaa kohtaan.

Ei jokainen pohjoisamerikkalainen hankinta ole mikään "hampaaton kanukki". Siellä on tällä hetkellä isoin määrä potentiaalisia jääkiekon pelaajia ja nopeasti veikattuna noin 70-80% maailman parhaista pelaajista Top 100-listalta.

Ei yllä mainittujen lisäksi Halmoakaan miksikään fyysiseksi jyräksi hankittu, vaan toivottiin tämän tuovan maalintekovoimaa kärkiketjuihin kovan EBEL-kautensa jälkeen. Muutenkin tuntuu, että aika lailla muutenkin SM-liigan pohjoisamerikkalaiset pelaajat ovat olleet viime aikoina profiililtaan taitopelaajia enemmän kuin mitään mörssäreitä tai poikittaista mailaa antavia puujalkoja.
 
Viimeksi muokattu:

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 039
Hampaaton kanukki, tai kirveellä veistetty pakki. Nämä nyt on historiasta jääneitä termejä.
Jos tässä nyt lähdettäisiin hakemaan rapakon takaa vahvistusta, niin sieltä pitää nimenomaan katsella NHL-tason pelaajaa, joka jostain syystä.. vaikkapa koko, ei ole koskaan sinne yltänyt. Tai siellä paikkaansa vakiinnuttanut.

Danforth > ECHL/AHL
Kunyk > ECHL/AHL ( Alaskan farmisarjasta )
Budish > ECHL/AHL
Perrin > IHL
Strömwall > ECHL
Zaborsky > ECHL/AHL
Heshka > AHL



Caito > EBEL
Morley > EBEL
DeSousa > EBEL

Maione > Slovakia

Ehkä kuitenkin, ennemmin kuin haikailla jonkun Kunykin perään, meidän pitäisi löytää oma Kunykimme.
Tässä on Ilveksellä parannettavaa. Lisäksi jos tuolta Suomi ja Leino lähtee, niin tuolta suunnalta se on ehkä katseltava. Näitä Danfortheja siellä riittää, kunhan heidät löytää.
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 391
Nähdäänkö ensi viikolla mitä Ripa teki Tsekissä?
Melko varmasti, tosin ei mitään vihiäkään varsinaisesti ole siitä, että onko kyseessä minkä paikan pelaaja. Veikkaan lähtisin maalivahtia.
 

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 705
Juuri näin. Tässä on taas haissu tietty vastarinta yhtä maanosaa kohtaan.

Ei jokainen pohjoisamerikkalainen hankinta ole mikään "hampaaton kanukki". Siellä on tällä hetkellä isoin määrä potentiaalisia jääkiekon pelaajia ja nopeasti veikattuna noin 70-80% maailman parhaista pelaajista Top 100-listalta.

Niin kirjoittaja vain toivoi sitä "hampaatonta kanukkia" millä yleensä tarkoitetaan P-Amerikan tyylistä kovaotteista stay home pakkia tai voimahyökkääjää.

Kyllä varmasti myös Brooksille kelpaa nämä "hampaalliset" P-Amerikkalaiset.
 

Toveri49

Rivipelaaja
Viestejä
21
Paljon on pohdittu, että kuka tämä maalivahti oikein on? Jossain kohtaa esillä ollut Kevin Lankinen voisi olla mahdollinen, sillä Lankinen käväisi leikkauksessa (en nyt muista mihin se liittyi) jo hyvissä ajoin ennen AHL-kauden loppua. Jotenkin siitä tuli semmonen fiilis että olisikohan se sittenkin mahdollista. Mutta tämäkin on vain pohdintaa vailla sen kummempia hyviä perusteita.
 

Koivane

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
796
Simon Després. Huonompi kausi Ruotsissa alle mut jokainen tarvitsee uuden mahdollisuuden. Voisi olla loppupeleissä loistava haku.

 
Ylös