Santeri Virtanen

Pendolino

Luottopelaaja
Viestejä
1 727
Savi on pelannut mielestäni kolmosen keskellä parhaat pelinsä tälle kaudelle. Kiekollinen vastuu vähäisempää ja saa keskittyä möyrimiseen (heh). Tasapainottaa hyvin kahta kiekollista taikuria. Tulee tekemään hyvät pisteet kaudelle, jos tuossa saa jatkaa.

Ja ainiin, aloitukset toimii!
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 541
Savilta ”pieni” parannus.
Ennen paskara peliä oli teholukema -5 nyt kookoo pelin jälkee +1
Lisäksi kuten mainittu osaa aloittaa ja pisteetki jo melkein puoli pistettä per peli. Kolmosen keskellä pelannut tähän asti varsin standardien mukaisesti, neljän ottelun pisteputkessa. On kyllä tosi ilahduttava tasonnosto tämäkin. Varmaan pitää Päkkilää ”haukkua” seuraavaksi.
 

Mobutu Sese Seko

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
723
KooKoota vastaan Ilvekselle merkittiin 15/22 voitettua oman pään aloitusta. Kollektiivisella tasolla voitettuja aloituksia siis 68%, joka on Ilveksen kauden korkein lukema oman pään aloituksissa yksittäisissä runkosarjapeleissä. Toinen ottelu oli KalPa-peli, jossa noita merkattiin 12/22 voitetuiksi. Nämä ovat ainoat kerrat tähän mennessä, kun Ilves on voittanut yli 50% oman pään aloituksista.

KooKoo-pelissä oman pään aloituksista 7/9 merkittiin Virtaselle, joka siis napsi lähes puolet joukkueen voittamista aloituksista P-alueella. Kuten Mäntykiven maalissa nähtiin, Virtanen sai voitettua aloituksen, Friman sai tökättyä kiekkoa Domille, joka lakaisi sen toiseen päätyyn jne. Kärpät-pelin voittomaalissa Santeri ei aloittanut itse, mutta Grégoiren voittaman aloitustilanteen Virtanen sai tiputettua alaspäin Latvalalle, joka purki kiekon voimalla hyökkäysalueelle, jonne Grégoire iski vimmalla jne.

Virtasen KooKoo-ottelun ainoassa AV-vaihdossa Santeri otti puhtaan 100-0 aloitusvoiton, mutta Parikan purku jäi viivaan. Virtanen sai tuossa kuitenkin hyvän iskun viivan pitäneeseen pakkiin, pomppukiekko ajautui Latvalalle, jonka purku jäi tälläkin kertaa viivaan. Vaihdon lopussa KooKoo sai pelattua kiekon maalin takaa keskustaan, mutta hyvällä ennakoinnilla Virtanen-Ikonen kaksikko pääsi ennaltaehkäisemään tuossa toimituksen suoraan syöttöön. Tekisi mieli kirjoittaa enemmänkin alivoiman tehokkaasta ennakoimisesta. Ottelukohtaisella tasolla Virtasen av-aika viime kauteen nähden on kasvanut entisestään 22 sekuntia ollen tällä hetkellä uransa korkeimmalla tasolla (2:04 / ottelu). AV:n saralla Virtasella on menossa 8 pelin jakso, jossa omiin ei ole mennyt yhtään maalia.

Uran kolmas kerta, kun on neljän pelin pisteputkessa. Kaikki 4 peliähän on päättynyt Ilveksen voittoihin. Kaikki Virtasen pisteet tulleet myös suht tärkeisiin paikkoihin/tilanteisiin.
 

Slite

Luottopelaaja
Viestejä
1 072
Todella hienoa nähdä näin kova tasonnosta Santerilta. Aika toivottomalta se pelaaminen näytti sarjan alussa, mutta jälleen hyvä oppitunti itsellekin siitä, ettei saa tuomita liian aikaisin. Onneksi se maali sieltä tuli, oli henkisesti varmasti todella tärkeä ja vapauttava juttu.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 944
Joo kyllä Savi pystyy yhden alaketjujen sentterin roolin hoitamaan. Itsekin tykkää pelata mieluummin sentterinä ja nyt on näyttänyt, että toi homma onnistuu. Paras tilanne olisi, jos se paikka olisi nelosen keskellä, mutta tässä kohtaa menee näköjään toi kolmosenkin paikka.

Helvetin hyvä aloittaja. Siitä isoa posia Saville.
 

LuikuriTattinen

Luottopelaaja
Viestejä
3 334
Hienosti on kyllä Santeri parantanut ja paikka sentterinä on kyllä sementoitu näillä esityksillä. Voidaan hyvin peluuttaa joko 3.keskellä kiekollisemmassa roolissa, tai 4.sentterinä sitten rikkomassa vastustajan peliä.
Onneksi nyt näyttää natsaavan savin rooli, saadaan Mäntykivi pidettyä laidalla ja hankitalistalla keväälle vielä sellainen aloitus spesialisti puhtaasti 4.sentterin rooliin, tasoa Jasu.
 
Ylös