Santeri Airola

SaulBrother

Luottopelaaja
Viestejä
1 617

19-vuotias puolustaja Santeri Airola on pelannut tähänastisen uransa kasvattajaseurassaan Imatran Ketterässä ja SaiPassa, jonka liigajoukkueessa hän teki ensiesiintymisensä toissa kaudella. 180-senttinen, 74-kiloinen ja oikealta puolelta laukova Airola pelasi viime kaudella SaiPassa kaksi Liiga-ottelua, joiden ohella puolustajan tilille kertyi Ketterässä 26 Mestis-ottelua tehopisteillä 0+11=11. Kahden viime kauden aikana Airola pelasi Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa 13 ottelua. Pittsburgh Penguins varasi puolustajan vuoden 2019 NHL-varaustilaisuuden seitsemännellä kierroksella vuoronumerolla 211.

– Santeri Airola on erittäin hyvin liikkuva ja kiekkoa liikuttava puolustaja, jossa näemme ison potentiaalin. Santerin kehittymistä ovat hidastaneet pienet vammat, mutta kaikki on fysiikasta kiinni. Olemme erittäin tyytyväisiä, että hän sitoutui Ilvekseen pitkäksi ajaksi, mikä antaa meille mahdollisuuksia pelaajan pitkäjänteiseen kehittämiseen, kommentoi Koskela.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Miika Lundin

Luottopelaaja
Viestejä
2 015
Airola tänään takaisin jäällä ja Kooveen kakkosparissa Haaralan kanssa. Voi olla tuolle sarjatasolle melko maukasta rallia tällä parilla...
 

Tossuhöntsä

Rivipelaaja
Viestejä
51
Autoalan debyytti oli kyllä positiivinen..Ylivoimassa käytti tilaisuuden hienosti..omassa päässä ei omaan silmään sattunut huonoja suoritteita..hyvä startti.
 
  • Tykkää
Reactions: M_M

Our Ilves

Rivipelaaja
Viestejä
72
Innolla kyllä odotan, mihin tämä mies pystyy, kun saa lisää pelejä alle. Toki Lasch olisi pitänyt saada sidottua pelsujen neljännessä maalissa ja kuudella miehellä pelatessa oli hieman väsyneen pelaajan ratkaisuja.
Joka tapauksessa ollut kyllä yllättävänkin vakuuttava. Varsinkin kun ottaa huomioon kuinka rikkonainen kausi on takana. Uskon, että tässä Ilveksellä on käsissä todellinen helmi.
 

Emmett_Brown

Luottopelaaja
Viestejä
1 673
Kokonaisuutena Ilves seilaa nyt varjojen mailla, mutta Airolan paluu tuolle tasolle pitkän saikun jälkeen on kyllä tarvittava valon pilkahdus. Oli harjoituskaudella ehdoton väriläiskä ja nyt näyttää siltä että homma jatkuu siitä mihin jäi. Vielä Peltola tuohon kun palaa niin pakisto on kovatasoinen. Kädet kyynärpäitä myöten ristiin että hänenkin paluu onnistuu totutulle tasolle, on siinä nimittäin sen verran tärkeä palanen.
 

jäsen J

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
527
Airolan mainio startti antaa uskoa myös Joni Ikosen suuntaan. Molempia nykyjoukkueen pelaajat ovat kehuneet yhteisten harjoitusten perusteella.

Ero on siinä että Ikonen ei ole pelannut 2 kauteen. Ikosen varaa ei kannata laskea mitään. Koska sitten ikinä pelaakaan.
 

Emmett_Brown

Luottopelaaja
Viestejä
1 673
Airola on vähän laaksosmainen pelaaja. Taitoa löytyy hyökkäyssuuntaan mutta puolustuspelissä vielä kehitettävää. Uskon kuitenkin että tulee breikkaamaan kunnolla.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 128
Eipä ole tämäkään kaveri sen raikkaan ekan pelin jälkeen vakuuttanut. Oikea rooli olisi seiskapakki, mutta liian suurissa saappaissa vedetään ja Parikan palatessa edelleen, joko T.Salmela tai Airola vetää eniten pelaavassa kuusikossa, vaikka kummallakaan ei pitäisi olla sinne tällä hetkellä asiaa kuin satunnaistuuraajana.
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 879
Ei tästä nyt kyllä valitettavasti mitään tule. Potentiaalia oli, nyt se taitaa mennä hukkaan jos ei ihmeen kaupalla ala pysyä kasassa kuin kuukauden kerrallaan.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 671
Ei tästä nyt kyllä valitettavasti mitään tule. Potentiaalia oli, nyt se taitaa mennä hukkaan jos ei ihmeen kaupalla ala pysyä kasassa kuin kuukauden kerrallaan.

En kirjoittaisi vielä täysin menetetyksi tapaukseksi, kun katsoo esimerkiksi Joni Ikosta.
 

LentsunIpa

1931
Viestejä
744
00 syntyny jätkä, sopeutuminen miestenpeleihin aivan kesken. Puutteellinen fysiikka altistaa vammoille, onneks se on helppo saada kuntoon, mutta hyvien pohjien luonti voi ottaa vähän aikaa. Pelaaminen näyttää ihan hyvältä
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 128
Kunnon floppi tämä ikivemppa. Taas 10 päivää sitten piti olla 1-3 viikkoa sivussa eli enää piti olla jäljellä 0-11 päivää, niin nyt onkin jäljellä 2-4 viikkoa.
 
Ylös