Samu Bau

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 585
Voi yllättää vain negatiivisesti, mikäli ei ole tulevalla kaudella jo merkittävä pelaaja. Noista lähtökohdista kun ponnistaa.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 150


Baun Ilves.comin haastis.

Kun ajattelee minkälaisissa ongelmissa IFK on. Täytyy vähän ihmetellä tätä IFK:n omien junnujen kohtelua. Bau ei todellakaan ole ainut lupaava U20 kaveri joka sieltä on lähi vuosina poistunut.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 150
Onneksi Bau on 100kg kaveri. 18v ikäiseksi fyysisesti melko valmis jo. Kehitystä voi tulla näille kavereille yllättävän nopeasti. Kaveri on ihan eri mies, kun se 20 liigapeliä on vyöllä. Hyvä, että saa nyt vastuuta. Ties vaikka tuota joutuisi peluuttamaan keväälläkin. Esim viime keväänä kolhuja oli paljon. Isolle vastuulle Kooveeseen ja vahvistusta sisään piakkoin, kiitos.
Mää voisin nyt jo tässä kohtaa lyödä vetoa, että viimeistään kahden vuoden päästä IFK leirissä itketään Baun perään kun päästettiin taas lupaava oma juniori pois.
Baussa on kyllä ainekset sellaiseen varmaan ja luotettavaan kahden suunnan sentteriin
 
Viimeksi muokattu:

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 135
Juuri näin. Jos kaikki menee nappiin, niin tässä voisi olla monivuotinen "itse" kasvatettu janilajunen/robertleino kakkos-/kolmosketjuun.

No, tietysti aina ei mene niin kuin toivotaan, mutta hyvä fiilis on tästä nuorukaisesta tällä hetkellä pitkällä tähtäimellä.
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Käsittämätönta kehitystä. Ensin jokunen peli virheittä näkymättömänä ja nyt sitten jo ottaa roolia. Ei ihan joka junnulta käy. Pojalla vielä tuollaiset raamit.

Tästä tulee hyvä!
 
Viimeksi muokattu:

Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
2 668
Olipahan ensimmäinen maali uralle liigassa!
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 312
Oli kyllä hävytön avausmaali!
Uskomaton tunne ku näki kiakon lipuvan maaliin :D
 
Ylös