Sami Sandell

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 594
Sami Sandell, Sammeli, Ässä, todellinen Ilves. Johtaja.

Paljon on pelaajia joilla taidot riittävät johonkin sarjaan, kenellä divariin, kenellä liigaan, kenellä korkeammalle. Mutta henkinen puoli ei riitä sille tasolle mikä ammattilaisuuteen vaaditaan. Vielä vähemmän on pelaajia joilla henkinen kantti riittää johtamaan joukkuetta edestä, menemään kentälle ja näyttämään mitä se on kun kaikki annetaan joukkueen puolesta ja vasta sitten kun kaikki on annettu voi sanoa että lopputulokseen voi olla tyytyväinen. Samilla nuo taidot ja ennen kaikkea henkinen kantti ja asenne olivat ja mies olisi ansainnut tulla kohotetuksi liigan suurten johtajien joukkoon Ville Peltosen, Jukka Peltolan, Tomi Kallion ja Eric Perrinin rinnalle.

Jossittelu on turhaa eikä tuo takaisin niitä menetettyjä mahdollisuuksia eikä sitä glooriaa minkä Sammelin tasoinen pelaaja olisi ansainnut. Siispä ei voi mitään muuta kuin nöyränä kiittää kaikesta ja toivottaa onnea jatkoon. Joskus se Ilveksen seuraava mitalikin tulee ja toivottavasti Sammeli saisi sitä olla mukana Ilvekselle tuomassa jossain roolissa.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 764

Maksullisella puolella, mutta erinomainen perkaus Sandellin koko urasta ja nykyhetkestä. Oli kyllä suuri soturi, joka olisi ansainnut enemmän. Hattu pois päästä!
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 514

Siitä pojille motivaatiota playoff-vääntöihin. Kaikilla ei ole mahdollisuutta pelata näitä hienoja aikoja Ilveksen paidassa, vaikka olisivat kuinka ansainneet sen. Sammeli jos joku olisi ansainnut. Siellä on nyt joukko etuoikeutettuja joukkueessa.
 
Ylös