Sami Sandell

jäsen J

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
530
Vs: Sami Sandell

Ei vaan jaksa.. Hirmu vitutus Ässän,puolesta. Jos koko kausi paketissa,niin samalla todennäköisesti myös Ilveksen.

Ja siihen päälle vie ritarin,arvuuttelu leikki..

KAIKKi TSEMPIT Sami!!
 

Rouhija

Luottopelaaja
Viestejä
6 730
Vs: Sami Sandell

Toivotaan parasta,pelätään paskinta.Toivottavasti vain polvi vääntyi tai nilkka.Ei voi vaan noin huonoa tuuria kaverilla olla.
 

laku-mambo

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
527
Vs: Sami Sandell

Katselin tilanetta muutamaan kertaan ja yksi vaihtoehto voisi olla että polvilumpio meni sijoiltaan. Se voisi olla jopa huojentava uutinen nimittäin itselläni joskus mennyt ja toipumisaika taisi olla 6-8vk. Mikään lääkäri siis en ole. Mutta todennäköisesti kyseessä on ristiside jossa huili onkin sitten huomattavasti pidempi.
 

HekeK

Administrator
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 235
Vs: Sami Sandell

Taloudessa asuva LL heitti arvion, että joko kierukka ja/tai siteet. Myös laku-mambon heittämä polvilumpion sijoiltaan meno kävi mielessä.

Katsellaan. Se taitaa olla selvää, että vuosi 2016 oli Sandellin osalta tässä.
 

Nulikka

Guest
Vs: Sami Sandell

Meni mitä tahansa niin pakkolepoa vähintäänkin viikkoja edessä. Siinä vaiheessa kausi on jo hyvää vauhtia sössitty. Vittu että voi vituttaa saatana. Noh, positiivisen kautta kannattaa tässäkin pyrkiä eli tämä pulju ei ensi kesää tällä menolla näe. Pari kautta alasarjoja ja terveellä pohjalla uutta menestystä hakemaan sitten muutaman kauden päästä. Hyvää yötä.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 553
Vs: Sami Sandell

Kyllä teki todella pahaa katsoa. Surullista.

Vituttaahan tämä huolella, eikä vähiten Samin itsensä puolesta. Upea pelaaja, joka ei vaikuta olevan yläkerran herran suosiossa. Sandellia paukutettu medioissa sen verran viime päivinä, että pitihän tämän pahimman sitten toteutua.

Suuret tsempit Ässälle!
 

TyrväänILVES61

Guest
Vs: Sami Sandell

Voi vittu kun vituttaa, ei kai taas.
Se joka sanoo, että joukkue ei yhtä miestä kaipaa nyljettäköön.
No sen voin tehdä täällä tyrväällä hyvin itsekkin ..kokemusta on..tosin ei ihmisillä aiemmin..
liian karskia huumoria..juu mutta käyrä on niin korkealla ..sorgen..
 

VP

Luottopelaaja
Viestejä
5 568
Vs: Sami Sandell

Kiven lausunto Aamulehdelle kertoo paljon:
– En tiedä, voiko pelaajan ruutu enää isompi olla kuin Sandellin meidän joukkueessa.
 

Iker78

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
713
Vs: Sami Sandell

Veikaisin että ristiside on poikki. Oli meinaan jalka sellasessa asennossa et melko varmaan on poikki.
 

vilperi

Luottopelaaja
Viestejä
1 163
Vs: Sami Sandell

Kun tilanne tapahtui, jähmettyi katseeni tällä Ruudun ruutuun kuin Edvard Muchin teoksen heppulilla. Kädet laskeutuivat poskilta hitaasti kohti näppäimistöä, mutta monttu jäi auki samanlaisesta epäuskosta tai jopa epätoivosta. Saman tein tiesi, että peli on siinä. Eikä palstaveljet ja -siskot ole kaukana, että koko kausikin on siinä. Ja ei, en puhu pelkästään Ässän kaudesta, vaan koko Ilveksen.

Jo Sandellin kehonkielestä näki, että nyt kävi pahasti. Todella pahasti. Ja sitä se tilanne noin vuoden päivät sitten näytti Sandellin loukatessa toisen koipensa, mutta silloin Sami vielä palasi kehiin. Nyt ei.

Se on meinaan äärettömän lovi, kun joukkueen kapteeni loukkaantuu tässä vaiheessa kautta parhaimman nousukiidon ollessa käynnissä ja sitten lyödään märkä rätti vasten kasvoja. Ja kyllä, tiedän Laakson olevan kapteeni, mutta niin kuin vuosi sitten, Sandell on kantanut joukkuetta reppuselässä kaukalossa ja näyttänyt kehokielellä minkälainen halu on ratkaista pelejä. Mikäli sairausloma on pitkä, pitäisi jokaisen pelaajan kasvaa vähintään 20 senttiä ja janota voittoja. Valitettavasti se on nuorelle joukkueelle äärettömän hankalaa.
 

#13

Luottopelaaja
Viestejä
3 024
Vs: Sami Sandell

Nuoriso-osasto oli kyllä hukassa Ässän loukkaantumisen jälkeen. Menetys lienee henkisellä puolella vähintään pelillistä luokkaa.
 

B

Luottopelaaja
Viestejä
7 576
Vs: Sami Sandell

Nyt kun pahin tunnekuohu on ohi, niin voi miettiä asiaa hieman rauhallisemmin. Ei tilanne ehkä ole niin paha, kun luulisi.

Kyllä, Sandell on Ilveksen tärkein pelaaja. Selvästi. Kukaan muu ei pääse edes lähelle. Toivosen, Laakson, Aallon, Vittasmäen tai vaikka Rautiaisen loukkaantumiset oltaisiin kestetty ilman suurempia ongelmia. Joukkue on ilmoittanut tavoitteekseen kahdeksan parhaan joukkoon pääsemisen. Realistisempi tavoite lienee eilisen jälkeen kymmenes sija. Ihan saavutettavissa, varsinkin jos toimistolla ollaan hereillä ja tehdään vaikkapa seuraavasti:

1) Koodinimi "Keränen/Hagman/Dixon/laadukas 1-2 ketjun hyökkääjä" sisään
2) Wahl ulos ja uusi kaveri tilalle

Tai jos rahaa ei liikaa ole niin Wahl ulos ja joku edellämainituista sisään, ideaalitilanne kumminkin se, että kaksi uutta ukkoa tulisi. Jos Sandell vaikka palaisi joulun aikoihin, niin sittenhän meillä olisi jopa hyvä tilanne. Luotan kumminkin Kiveen sen verran, että saa tuon joukkueen pelaamaan siitä kymmenennestä sijasta oli sitten Sandell mukana tai ei.
 

N.B.I 76

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
313
Vs: Sami Sandell

Ei laudatkaan seinässä pysy jos ei oo nauloja pelkällä vasaralla. Toki kaikki on mahdollista mutta en nyt Taika-Karriin usko kun kiveen. Materiaali on mitä on. Ja eikö loukkaantumisia enää muille tule?
 

Gmoo

Luottopelaaja
Viestejä
2 835
Vs: Sami Sandell

Ei Sandellin loukkaantuminen välttämättä koko kautta kaadakaan, mutta itseäni ainakin ketuttaa jo valmiiksi se, että en usko johdolta minkäänlaista reagointia tähän asiaan. Joukkue on huutanut kärkiketjun miestä jo ennen kauden alkua ja nyt se huutaa sitä vielä entistä enemmän, varsinkin kun Wahl on aivan täysi lapanen. Jännittää myös todella paljon, että miten käy joukkueelle henkisellä puolella.

Todennäköisesti Honkkeli lähtee kalaan vasta siinä vaiheessa kun muutama muukin kärkiketjun äijä on klesana.

"Näillä mennään" sanoi Armstrong kuussa.
 

Peltinen

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
852
Vs: Sami Sandell

Iker78 sanoi:
Veikaisin että ristiside on poikki. Oli meinaan jalka sellasessa asennossa et melko varmaan on poikki.

Siltähän tuo näytti, mutta toivottavasti ei kuitenkaan. Ensi kauden alkukin tulee turhan pian jos näin on. Nämä pahat polvivammat ovat sellaisia, että vielä 80-luvulla urheilu-ura olisi tuollaisen jälkeen paketissa. Kirurgian kehityksen ansiosta näitä saadaan harsittua vielä pelikuntoon, mutta 12 kuukautta on usein toipumisaikaennuste.
 

pelikirja

Luottopelaaja
Viestejä
4 536
Vs: Sami Sandell

Täytyy toivoa että olsi tullut vaan puujalka.Pahaa pelkään kyllä.Riippumatta miten pitkä saikku tulee niin tähän on pelaajapuolella ryhdyttävä toimiin ja hankittava laatu ukko.Ei näitä Mitch Wahleja
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
14 073
Vs: Sami Sandell

Nyt kun tilannetta on kelannut kerta toisensa jälkeen, niin tuo Sandellin kehon kieli ja hanskan hakkaaminen jäähän on kyllä merkki siitä, että tämä kausi on tässä ja onko jopa koko peliura... Miten voi yhdelle pelaajalle sattua näin karmeisevia loukkaantumisia ja vieläpä vuodesta toiseen yhtä monen pelatun pelin jälkeen.

Voi kun saisimme huojentavan tiedon, että Ässä olisi vain muutaman viikon poissa... taitaapi olla kuitenkin täysin turha toive.

Sandell on = JOUKKUE, VOITOT, TAISTELUN ESIKUVA, JOHTAJA...
 

Rauman Kukko

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
978
Vs: Sami Sandell

Tuollaista loukkaantumista ei kaipaa kenellekään. Harmi, että Sandell on todella heikko "rakenteinen", mies tuntuu loukkaantuvan pahasti hyvin usein. Saattaahan se tietysti todella huonoa tuuriakin olla.

Mutta, onko Ilveksellä jotain vakuutusta pelaajien loukkaantumisen varalta? Varsinkin jos tulee pidempi saikku, niin maksetaanko palkka edelleen normaalisti vai tuleeko esim. vakuutusyhtiö väliin ja Ilvekselle jäisi Sandellin palkan verran rahaa?
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 413
Vs: Sami Sandell

Joka pelissä on kyllä ollut pelko persiissä, että Ässä loukkaantuu ja niinhän siinä sitten kävi.

Jälleen mitataan leveiden hartijoiden kykyä reagoida.
 
Ylös