Sami Sandell

lake79

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
173
Alkaakohan olla aika, kun lääkäri sanoo Sammelille että jos meinaat kävellä loppuelämän normaalisti, on nyt aika lopettaa ura. Toivottavasti ei.
 

Tero

SM-liiga 2001
Viestejä
4 095
Miten mahtaa olla, käyttääköhän kukaan jo kertaalleen polvivamman kokenut minkäänlaisia polvitukia? Meinaan vaan, että sellaisen käyttö antaa ainakin jonkinlaista suojaa muutaman suunnan vääntymissä. Voivat tietysti olla liian hankalia, mutta kun miettii miten Ässän saisi vielä luistimille ja edes suunnilleen normaali-iskuun.
 

VP

Luottopelaaja
Viestejä
5 448
Kyllä siellä kaikki mahdolliset tuet ja härpäkkeet on polvivaivaisilla käytössä. Ei vaan paljon auta kun vauhdit ja kontaktit on ammattikiekkoilun tasoa.
 

Henry78

Luottopelaaja
Viestejä
1 500
Jos joku on väärin, niin se, että Ässän ura päättyy/päättyisi loukkaantumisiin.

Tuon miehen ura pitäisi päättyä Ilveksen paita päällä Kanada malja suorilla käsillä.
Pelkkä ajatuskin saa herkistymään!
Toivotaan parasta mutta kyllähän tuo Ässän tilanne kohtuu huonolta näyttää..

Helvetisti tsemppiä huikealle Ilvekselle!!
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
3 618
Jos Ässällä on pienikin mahdollisuus että vielä voisi kiekkoa pelata, hän kyllä varmasti kaiken mahdollisen tekee että tämä ei tähän pääty. Haaveet ulkomailla pelaamisesta voitaneen haudata, mutta Ilveksessä on varmasti paikka, vaikka ottelukohtaisella sopimuksella.

Ässä! Älä luovuta! En suostu uskomaan että tämä oli tässä!
 

Tero

SM-liiga 2001
Viestejä
4 095
Eikös joka kiekkoilijalla jonkinlaisia polvivaivoja ole ollut? Selännekin taisi käydä polvileikkauksen siinä vaiheessa kun ura oli niiden takia jo lähes katkolla, huili sitten vuoden ja jatkoi vanhemmaksi kuin useimmat ns. tervepolviset. Kyllä Ässä tästä vielä nousee, mies on aiemmin osoitanut olevansa peräänantamattomampi kuin kukaan on voinut kuvitellakaan - luovutus ei kuulu Samin sanastoon. Ja piirtää muuten viimeiset luistimen vedot vielä Ilves-paidassa, tämä saadaan nähdä.
 

Crueman

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
371
Eikös joka kiekkoilijalla jonkinlaisia polvivaivoja ole ollut? Selännekin taisi käydä polvileikkauksen siinä vaiheessa kun ura oli niiden takia jo lähes katkolla, huili sitten vuoden ja jatkoi vanhemmaksi kuin useimmat ns. tervepolviset.
Harvassa taitavat olla kyllä kiekkoilijat, joilla tuossa iässä menee kolme viimeisestä neljästä kaudesta käytännössä kokonaan ohi vakavien polvivammojen vuoksi.

Luonnollisesti sitä toivoisi vain ja ainoastaan parasta Sandellille, eli paluuta vielä kaukaloihin, mutta ei tämä taida ihan Teemun 'vain' yhteen isompaan polvioperaatioon olla verrattavissa.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
8 499
Aivan helvetin surullista ja väärin, jos Ässän ura on taputeltu.
 

EtäIpa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
522
Voisi Sami pakata kimpsunsa ja tulla takaisin kotiin Tampereelle, miettimään elämänsä suuntaa kiekkouran jälkeen. Ja jos jossain vaiheessa viel alkaa pelihalut poltteleen ja tunne että paikat kestäisi, niin täällä on kyllä yksi seura johon hän on aina tervetullut kokeilemaan! :)
 

#13

Luottopelaaja
Viestejä
1 344
Ei tota tilannetta voi edes kuvitella. On kyllä varmaan jääkiekko ja ilveskin aika kaukana mielestä. Ainakin nyt.
 
Ylös