Sami Niku

Toppapöksy666

Luottopelaaja
Viestejä
2 997
Kaikesta huolimatta pitäisin miehen täällä jos se minusta olisi kiinni. Taidothan ei mihinkään ole kadonneet. Ne vaan pitää kaivaa esiin.

Kattoo vaikka miten Kral tällä hetkellä Pelicansissa pelaa niin voi vaan kuvitella, miten paljon Nikusta saataisiin Hölön avustuksella irti.
 

VärienTunnustaja

Luottopelaaja
Viestejä
1 829
Niku yksi iso mysteeri. Pakkien pistepörssin voittaja ja ehdottomasti yksi Liigan parhaita puolustajia, mutta mitä tapahtui? Sai peliaikaa kyllä virheistä huolimatta ja silti ei pystynyt tuomaan paljoakaan poffeissa. Muun muassa vastustajan Saku Salmela pelasi pisteiden sekä virheiden osalta paremmin.

Siksi oma analyysi suuntautuu peli-ilon menettämiseen. Mistä se johtui? Koko joukkue näytti siltä pl. Muutama pelaaja.

Kuopiossa oli mahdollisuus tasoittaa ottelusarja huonollakin esityksellä, mutta tämän herran yksittäinen huonosti puolustettu tilanne ja Kalpan johtomaali. Samoin ensimmäisen pelin ratkaisu tuli viivalla suttaamisella.

Niku on parhaimmillaan dominoiva pelaaja Liigaan. Ei ne taidot katoa siirtyessä joukkueesta toiseen. Joka joukkue hänet silloinkin olisi halunnut.

Veikkaan, että pelitapa ei hänen pelityyliä ruokkinut oikein.
 

Raipen Lätty

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 299
Kyl mä haluisin nähdä mitä Hölö saa kaverista irti. Ymmärrän kuitenkin jos yritetään hakea jotain lompakolle ystävällisempää
 

kiekkomagnaatti

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
121
Jyp ainakin jättänyt tarjouksen ensi kaudesta. Niku taitanee priorisoida Suomen aika korkealle jos/kun ei saa tarjousta pohjois-amerikasta.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 502
Mistä tämä keskustelu löysästä pelaamisesta tulee? Pääsääntöisesti oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja on tarvittavan kova pysäyttämään tilanteet. Pärjää kulmissa ja maalinedessäkin ok, vaikkei se ole se suoranainen vahvuus. Hyvä peliäly ja pelinlukutaito, varmat kädet. Isojen minuuttien pelaaja. Oli tuossa ne heikommatkin hetkensä. Hänen olemuksensa vaan on eleetön ja flegmaattinen.

Ehkä nämä pisteet ovat sitten pelitapajuttuja. Jypissä on helppoa voittaa pakkien pistepörssi kun koko ajan takaa-ajajana.
 
Viimeksi muokattu:

Tesoman maalitykki

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
999
Kyl mä haluisin nähdä mitä Hölö saa kaverista irti. Ymmärrän kuitenkin jos yritetään hakea jotain lompakolle ystävällisempää
Jokaisen joukkueen rakennus aloitetaan ykkösmaalivahdista sitten kiekollinen Pakki ja ykkössentteri noista kolmesta ei pidä säästää yhtään penniä. Nikulle maksetaan jotta saadaan pidettyä parempaa et saa.
 

Yohan

Luottopelaaja
Viestejä
1 512
Jos Pendo pelitapoineen vei peli-ilon, niin onko Rautakorpi sitten lähtökohtaisesti parempi vaihtoehto?

Oli kyllä iso pettymys hyökkäyssuuntaan ja lopulta jotenkin epävarmaa ja pelokasta pelaamista kiekolla, selkeästi itseluottamus oli karissut. Puolustussuuntaan olikin sitten yllättävän hyvä ja taitavasti pelasi ja katkoi tilanteita etenkin vastustajan vastahyökkäyksissä.

Tällä hetkellä tuntuu, etten tekisi jatkosopimusta sillä, siihen malliin tutisi tosipaikassa, mutta jos Tillu ja Hölö vankasti näkevät, että enemmän olisi saatavissa irti, niin en kai ranteitakaan auki vetelisi. Todella kallis pelaaja varmasti on.
 

The Contortionist

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
500
Jatkolappu ilman muuta, todella kova pelimies tähän sarjaan, varsinkin kun pääsee käyttämään vahvuuksiaan Hölön alaisuudessa, toisin kun erään pelintuhoajan...
 
Ylös