Säännöt, ohjeet ja palkinnot

Noma

Ylläpitäjä
Ylläpidon jäsen
Viestejä
1 503
Ilvesfoorumilla järjestetään perinteisesti jo ensimmäistä kertaa suuri kevätveikkaus! Pääpalkintona kisassa on ensi kaudelle joko fanikatsomon kausikortti tai vaihtoehtoisesti vapaavalintainen (max. kausikortin arvoinen) fanituote.

Veikkauksen ideana on veikata jokaisen Liigan pudotuspelisarjan lopputulos - mielellään oikein. Pisteytys etenee niin, että ensisijaisesti lasketaan oikein veikattuja voittajia. Jos lopputuloksissa on useampi tulos tasapisteissä, niin sitten lasketaan täysin oikein veikatut sarjat. Jos senkin jälkeen on vielä tasatulos, niin voiton ratkaisee se, onko jompikumpi veikannut Ilveksen sarja(t/n, jos sinne asti mennään) oikein. Lopuksi arvotaan, jos vieläkään ei saada eroa tehdyksi.

Jokainen veikkauksen kierros veikataan omaan aiheeseensa. Eli säälipleijarit, puolivälierät, välierät ja finaali/pronssiottelu ovat jokainen omissa aiheissaan. Jokainen osallistujaa saa postata kyseiseen aiheeseen yhden (1) viestin per kierros. Tätä viestiä ei saa muokata lainkaan väärinkäytösten estämiseksi, eli kannattaa miettiä veikkauksensa loppuun asti ennen Lähetä-napin painamista. Ko. kierroksen ensimmäisen ottelun alkamisen jälkeen tulleita veikkauksia ei oteta huomioon.

Osallistumisoikeus kilpailuun on jokaisella nimimerkillä, joka on rekisteröitynyt foorumille viimeistään 8.3.2014.

Esimerkki veikkausviestistä:

Ilves - Pelicans 2-0
Blues - HIFK 1-2
Veikkausonnea!
 
Ylös