Positiivisuusketju

jäsen J

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
410
Sen verran on merkitystä, että runkosarjan voitto antaa kotiedun ihan loppuun asti myös ifkoita ja tapparoita vastaan.
Ei anna jos vastaan tulee lukko /tps.
Kalpa voitti runkosarjan aikoinaan, lähti saman tien lauluun
 

jäsen J

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
410
Nyt en kyllä ymmärrä. Runkosarjan voittaja saa kotiedun jokaiseen playoffsarjaan jonka pelaa.
Huomaa playoffit, kotiedulla ole ollut mitään merkitystä sillä, kuka jatkoon menee..

Ehkä ei kannata mennä noin pitkälle. Ettei nouse se neste päähän..
 

Battery

Luottopelaaja
Viestejä
5 629
Huomaa playoffit, kotiedulla ole ollut mitään merkitystä sillä, kuka jatkoon menee..
Väitän että on. Se että kerran on Tuokkolan KalPa sulanut 3-0 johdon voitoissa ei merkkaa mitään.

Otetaan mielummin se 1. sija kuin 2. tai 3 kun on tarjolla. Tosin ennen kautta olisin ottanut top-4 sijoituksen ja kotiedun puolivälieriin välittömästi jos olisi tarjottu.
 

Ilveksenmiäs

Luottopelaaja
Viestejä
8 898
Palatakseni olennaiseen.. Ilves on kärjessä ja nyt jopa selkeästi. Runkosarja on runkosarja ja mitään ei ole noussut päähän. Pieneen välinautiskeluun on sentään aihetta.. nautitaan tästä hetkestä. Jos kausi päättyy pettymykseen, niin se on urheilua.
Tärkeintä on se, että Ilves on palanut ryminällä takaisin kärkiseuroihin. Ja varsinkin se, että tälle luodaan pohjaa ja jatkumoa. Jos ei tällä kaudella, niin voimme luottaa siihen, että ensikaudellekkin kasataan mahdollisuudet omaava rosteri ja sitä seuraavalle ja ...
 

Battery

Luottopelaaja
Viestejä
5 629
IFK:n Jatkoaikaosiossa ollaan aivan sekaisin ja paskat housussa. Siellä vain mietitään miten saataisiin viikonlopun pelit siirrettyä.

Me tullaan teidät kaikki murskaamaan!
Hurraa!
Jos uskallatte tulla koittamaan!
Hurraa!
Vihreekeltainen!
Ylivoimainen!
ME OLLAAN ILVES TAMPEREEN!
 
Viimeksi muokattu:

jalkakynä

Luottopelaaja
Viestejä
1 728
Viikko pelaamatta, kentällinen kovimmasta päästä pois, pari junnua mukana, pari toipilasta mukana, korona jyllää, vieraspeli, vajaa rosteri,...
Nousu kahden maalin takaa voittoon.. ja jotkut kannattajat ovat tyytymättömiä.
Tämä on kierolla tavalla positiivista. Kohta ei kelpaa edes mestaruus, jos finaalisarjan kolmas ottelu on heikko ja voitetaan vain niukasti se.
Miettikää:

- Ykkösmaalivahti poissa
- Paras pistemies poissa
- Ykkösen laituri poissa
- Kakkospakkipari poissa
- Kakkossentteri poissa

--》 Voitto.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
6 662
Liigassa on pelattu 104 paras seitsemästä sarjaa. 75 on voittanut se joukkue jolla on kotietu. Niin kauan kun finaaleita on pelattu on voitot niissä menneet kotijoukkueelle 28-17. Erikoinen näkemys ettei kotiedulla ole merkitystä.
Ja kotietu on etu vasta siinä 7. pelissä. Näistä 104 sarjasta 28 on mennyt 7. peliin (muistitieto vuodelta 2019) ja näistä 28 vain 4 kertaa vierasjoukkue on vienyt tuon 7. pelin. Lisäksi sijoittumalla 1. tai 2. saa 1. kierroksella vastaansa sääli-play offeissa uuvuttaneen joukkueen joka on todennäköisesti joutunut pelaamaan runkosarjan viimeiset pelit äärirajoilla saavuttaakseen sen 10. sijan tai välttääkseen 7. tai 8. sijalle putoamista. Sääli-playoffeja on pelattu vuodesta 2004 ja vain 4 kertaa on sääli-playffeista kevään aloittanut joukkue edennyt välieriin.

Ei nämä mitään takaa, mutta nostavat todennäköisyyttä pitkästä keväästä mukavasti.
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
2 636
Onhan tämä positiivisuushakuisuus nyt jonkinlainen ongelma. Kun on jo pitkään tottunut enimmäkseen haukkumaan liki kaikkia Ilveksen toiminteita ja toimijoita lähes patologisiin mittasuhteisiin, ei arviointien kalibrointi nyky- Ilveksen tasoon ole aivan helppoa. Mutta kyllä tästä selvitään.
 

vilperi

Luottopelaaja
Viestejä
1 024
Ilveksen edellinen oikea tappio on tullut 15. joulukuuta viime vuonna. Siitä on kohta puolitoista kuukautta. Onkohan niin, että sen jälkeen kertaalleen yleisö on päässyt paikalle. Kyllä sitä jo odottaa, että katsomoon pääsisi, mutta mikäli joukkue jatkaa vastaavaa suorittamista ilman yleisöä, niin ei tässä sittenkään kiirettä ole.
 

pelikirja

Luottopelaaja
Viestejä
2 166
Vieläkös runkosarjan voittaja kuittaa 100000euroa kahisevaakin? Jos näin on niin se ja kotietu olis merkittävä asia näis talous tilanteissa.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
1 885
Jos koronan on pakko joukkue läpi kiertää, niin parempi nyt kuin playoffeissa. Lisäksi eilinen voitto vajaalla miehityksellä häntäpään joukkuetta vastaan nosti pistekeskiarvon tasan kahteen, kun HIFK:n eilinen tappio vajaalla miehityksellä häntäpään joukkuetta vastaan laski heidän pistekeskiarvonsa lukemiin 1.87. Kun hyvin todennäköisesti pistekeskiarvolaskeskeluihin joudutaan tällä kaudellakin menemään oli tämä iso juttu.
 
Ylös