Petteri Pennanen

AinaIlves

Luottopelaaja
Viestejä
2 400
PETTERI PENNANEN SIIRTYY ILVEKSEEN!

Ilves ja hyökkäävä keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen ovat solmineet pelaajasopimuksen, joka kattaa kaudet 2022, 2023 ja 2024. Sopimus sisältää lisäksi seuran option kaudesta 2025.
Veikkausliigan ehdottomiin tähtipelaajiin lukeutuva 31-vuotias Petteri Pennanen on kuopiolaisen jalkapallon kasvatti, joka on pelannut Veikkausliigaa Kuopion Palloseuran, Turun Palloseuran ja Rovaniemen Palloseuran riveissä. Veikkausliigaotteluita hän on pelannut yli 250 kappaletta. Hänen uransa tähänastinen tähtihetki on ollut kauden 2019 Veikkausliigan mestaruus joukkueen kapteenina Kuopion Palloseuran paidassa. Lisäksi hän on voittanut KuPS:n riveissä yhden kerran Veikkausliigan hopeaa (2017) sekä kaksi kertaa pronssia (2018, 2020). Näiden lisäksi hänen palkintokaapistaan löytyy Veikkausliigan pronssimitali kaudelta 2012 TPS:n paidassa sekä yksi Liigacupin voitto niin ikään kaudelta 2012 TPS:n riveissä. Veikkausliigan parhaaksi keskikenttäpelaajaksi hänet on valittu kaksi kertaa (2018 ja 2019). Veikkausliigamaaleja Pennanen on tehnyt urallaan 43 kappaletta.
Suomen kenttien lisäksi Pennanen on pelannut Puolassa, Indonesiassa ja viimeksi juuri päättyneellä kaudella Yhdysvalloissa. Suomea hän on edustanut U17, U18, U19 ja U21-maajoukkueissa.
Syksystä asti Ilveksen kanssa yhteydessä ollut Pennanen saapuu uuteen seuraansa hyvillä fiiliksillä:
– Aloitimme keskustelut Ilveksen kanssa jo syyskuussa ja heti ensimmäisestä keskustelusta tuli hyvä fiilis siitä, mihin suuntaan Ilveksessä ollaan asioita viemässä. Reilu kuukausi sitten kävin Tampereella tutustumassa seuraan ja ihmisiin ja silloin kaikesta jäi tosi hyvä kuva ja tuli tunne, että täällä voin vielä kehittyä pelaajana ja samalla itselläni on paljon annettavaa myös joukkueelle. Moni asia täsmäsi tässä paketissa.
– Uskon, että pystyn tuomaan paljon joukkueen päivittäiseen tekemiseen ja toimintaan sekä nostamaan oman esimerkkini avulla vaatimustasoa harjoituksissa. Pelillisesti omat vahvuuteni ovat ehdottomasti pallollisessa pelissä. Mitä enemmän saan olla pallossa, sitä paremmin pystyn hyödyntämään omia vahvuuksiani ja tulostakin tulee.

Valmentaja Toni Kallio iloitsee, kun joukkueeseen saatiin todella kova vahvistus:
– Todella hyvä fiilis, siitä että saatiin Petteri meidän joukkueeseen. On meille todella iso asia saada joukkueeseen laadukas ja kokenut kotimainen pelaaja. Lähdimme syksyllä systemaattisesti hakemaan joukkueeseen lisää kotimaista kokemusta, johtajuutta ja laatua ja Petteri sopii siihen muotiin täydellisesti.
– Pelillisesti hänelle on suunniteltu erittäin suurta roolia meidän pallollisessa pelissä ja enimmäkseen hänet tullaan varmasti näkemään keskiakselilla keskikentällä tai kymppipaikalla. Toki hän monipuolisena pelaajana pystyy pelaamaan tarvittaessa myös laidalla.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 244

 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 309
On kyllä juuri sellainen hankinta mitä Ilves tarvitsee: kokenut esimerkillinen hyökkäävä pallollinen keskikenttämies. Toki sopimus on mielenkiintoisen pitkä. Voipi olla että noin saatiin KuPS kintereiltä. Toivottavasti liidaa meidät voittojen tielle.
 

TaikuriLuttinen

Luottopelaaja
Viestejä
3 952
Aamulehden printissä tuo Pennasen siirto oli jo eilen uutisena ja lähipäivinä tulossa laajempikin juttu ilmeisesti.

1639573052757.png
 

Seisomisurheilu

Luottopelaaja
Viestejä
2 440
Tässä on vielä paljon aikaa ennen kuin kausi alkaa, mutta maha alkaa kurnia kotimaisesta jalkapallosta ja se on suurelta osalta Pennasen syy.
Ehdottomasti kiinostavimpia hankintoja liigassa, mutta todella iso kysymysmerkki liittyen nykyiseen kuntoon ja peli intoon. Toivon että pelaa logolle vaikka tavoitteet ovat päästä ulkomaille. Myös loukkaantumis historia on hieman huolestuttava.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 039
Viimeksi muokattu:

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 309
Pennanen halusi ymmärrettävistä syistä niin pitkän diilin kuin kukaan julkeaa antaa. 3+1 on kova juttu 31-vuotiaalle. Uskon että Ilves on Pennaselle se viimeinen ultimate challenge. Haluaa vielä voittaa jotain johtajaroolissa. Pelaajana.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 244
On kyllä huikea äijä. Ei mikään vrsinainen pelinrakentaja, mutta pelaa kovaa, varmasti ja rutiinilla ja tarjoaa mahdollisuuden tehdä maaleja myös kauempaa. Jengin tärkein pelaaja.
 
Ylös