Petri Kontiola

Pika1

Luottopelaaja
Viestejä
2 669
Kiitos Konna Ilves-vuosista.
Kaivoit viimeisenä vuotenasi jostain ihme vaihteen vielä silmään.
Sua suunniteltiin tälle kaudelle alaketjujen puolustavammaksi sentteriksi, mutta muiden epäonnistuttua kultakypärää kannoit kauden loppuun.

Pleijareissa jäi vähän piippuun, mutta ilman sinua olisi saattanut jäädä koko kausi piippuun.

Kaikkea hyvää, tarjoan tuopin kun törmätään!
 
Viimeksi muokattu:

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 413
Oli hienoa nähdä tämä klassisen tyylikäs vanhanliiton sentteri Ilveksessä. Kiitos Konna näistä kahdesta kaudesta ja oikein rattoisia eläkepäiviä!
 

IpAholic

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
813
Kiitos Konna. Tämän kaltaisia pelaajalegendoja ei joka vuosikymmen rantaudu Ilves-logolle pelaamaan. Ja vielä lopettamaan uraansa. Viritti vanhan koneen vielä viimeisen kerran melkoiseen kuntoon ja siitä merkkinä kultakypärä päässä. Iso pelaaja niin kentällä kuin kopissakin. Iso aukko jää. Ja ikävä.
 

Raipe - The Great One

Tähtipelaaja
Viestejä
11 467
D389839B-FE24-47F5-AC02-E91F5DE2C98F.jpeg


Kyllä siinä meinasi itsekin hieman herkistyä, kun pääsi poikiensa kanssa vielä huudattamaan. Ei jaksa enää vääntää mitään vitsejä kännäämisistä. Olet huurteisesi ansainnut! Kärpät-sarjan maali ei unohdu - silloin vierähti iso kivi Ilves-sydämeltä.

Gracias Gonzales!
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 554




Hienoja ja tunteikkaita hetkiä. Ehkä siellä kentällä tänään nähtiin Ilveksen tulevaisuuden Konnat.

Vanhan liiton lämärit, Nordiksen "pusu" Åsteniin alimpana miehenä, Kärpät ja Game 7... Kiitos Konna näistä kahdesta kaudesta ja menestystä tulevaan!
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 415
Oli loppusuoralla mitä ongelmia hyvänsä, niin hienoa että Ilveksessä päätti uransa. On se mitali kumminki aina mitali. Menestystä elämään.
 

weho

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
303
Vanhan liiton lämärit, Nordiksen "pusu" Åsteniin alimpana miehenä, Kärpät ja Game 7...
Tämä.

Jääkiekko on mennyt ja menee koko ajan totisemmaksi ja ammattimaisemmaksi, sillä se on nykypäivänä voittamisen edellytys. Pyritään kohti täydellisyyttä hinnalla millä hyvänsä, ei siellä noille jesseniinimäen kaltaisille taiteilijoille, viihdyttäjille ja persoonille ole enää paikkaa. Kun tähän vielä yhdistää Konnan meriitit, tyylikkyyden ja klassisen taitosentterin ominaisuudet niin ei muuta kuin hattu päästä, malja uralle, ja toinen ihmisen epätäydellisyydelle.

Veijareista ja virtuooseista viimeinen poistui hallilta. Ikävä tulee.

 
Viimeksi muokattu:

Nevöförget95

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
678
Tsemppiä Konna tuleviin koitoksiin. Pähkinä vielä. Onko kukaan toinen pelaaja pelannut kultakypärällä kolmessa eri seurassa suurimmaksi osaksi kautta? Ei näin äkkiseltään tule mieleen.
 
Ylös