Petri Kontiola

Michallero

Vakiokokoonpanossa
Ylläpidon jäsen
Viestejä
877
Vuoden vaihteessa oli lupaavan näköistä pelaamista Saarelan ja Odenin kanssa. Harmittavasti korona pilasi lennon ja sittemmin Antti tipahtanut kokoonpanosta kokonaan ja Oden Männyn kentässä. Tuntuu pahalta sanoa, mutta Konnaa en laittaisi enään ollenkaan askiin ellei joku ihme vielä tapahdu näin lyhyessä ajassa.
 

N.B.I 76

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
313
Vaikea sanoa, pitäisi isommalla näytöllä katsoa. Mun mielestä normaali laitakahakka jossa kiekkoa jaloilla potkitaan aina. Se mitä näen ei pitäisi olla pelikiellon arvoista, mutta näinkö kaikkia en osaa sanoa.
 

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
11 072
1-2 peliä riittää tuohon. Yleistä tuo jalan siirtely laidassa on, nyt vain kävi harmillisesti niin, että osui toisen jalkaan.
 

Summasen Raato

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
139
Eipä tuossa videon perusteella mitään tahallisuutta ole. Ja eiköhän tuosta nyt olisi "metakka" jo tullut pelin aikana, jos joku Sportin leirissä olisi niin törkeänä pitänyt.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 648
Ei välttämättä tekis pahaa Kontiolalle muutaman pelin huilit tähän väliin!
Mää olen sitä mieltä että jos me meinataan menestyä keväällä, me tarvitaan Kontiolaa joka on iskussa.
Ennen korona tartuntaa Kontiolan peli oli ainakin omaan silmiin ihan hyvän näköistä, ja hän on kyllä aivan varmasti "kevään-mies"
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
14 066
Tuo korona taisi valitettavasti viedä Konnan pelihalut... tai ainakin heikensi niitä oleellisesti. Tauko ei tee hyvää henkisesti. Harmi.

Toivottavasti Konna vielä jaksaa, vaikka nyt tulisi/tulee huilia. Tärkeä palanen aloituksissa ja varmasti korvaamaton finaaleissa.
 
Ylös