PE 8.3.2024 | Ilves - Tappara

Tyrioni

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
444
Vaikka mielestäni tämä nykyinen "tekoäly" on saatanasta, niin kieltämättä aika hienoa matskua tällä saa aikaan.

meinasin ensiksi laittaa vähän provosoivampaa kuvamateriaalia, mutta ehkä ne jäävät vielä odottamaan finaalisarjaa. Lisäksi niistä löytyviä yksityiskohtien virheitä pitää vähän hinkata pois ennen julkaisua, mutta saattaa olla että naapurileirin kavereista voi löytyä vähän peppukipeyttä niiden kuvien jälkeen.
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 563
Perinteinen turpaansaanti viimeisessä paikallisessa, Tappara pelaa pleijarikiekkoa ja me ei osata vastata kovuuteen. Sori mun asenne.

Perinteisesti Tappara on kevään paikallisissa, varsinkin niissä missä ratkotaan jotain, ollut vahva. Tänään muuttuu perinteet! Selvä kotivoitto (5-1) ja maalieromatematiikkaan tulee vielä loppu peleille mielenkiintoo. Tosta mainitsemastasi kovuudesta se ei voi jäädä kiinni. Ainakaan Tapparaa vastaan. Meillä on ihan kookas joukkue. Asenteesta ei jää kiinni. Siellä oli kuulemma ennen aamujäitä joku hakannu nyrkillä pukkarikäytävän seinään reikiä. Areenalla on kiviseinät...
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 577
Viimeiset kaksi vuotta viimeisen paikallisen voittaja on voittanut mestaruuden. Saapa nähdä miten tällä kertaa käy. Aivan ensimmäiseksi haluan että siellä ei olisi pelaajilla mitään reenijumia jälleen kerran, vaan meno olisi suhteellisen vauhdikasta ja naapurin karvauksesta mentäisiin kiekottelemalla vaivattomasti ohi. Joukkue voi kuitenkin suht vapautuneesti tähän otteluun lähteä kun alaspäin ei voi tippua ja runkosarjan voittoon vaaditaan keskisuuri ihme. Joka tapauksessa, hyvää peliä odotan Liigan ykköstuotteelta jota myös Tampereen paikalliseksi kutsutaan.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 290
Ihan mutulla heitän, että tää viesti saattaa liittyä Kontiolaan?
Screenshot_2024-03-08-10-11-06-68_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 712
Niin kuin myös viime kaudella.

Viime kaudella tässä vaiheessa oli runkosarjan voitto omissa käsissä. Se sössittiin käytännössä siihen, että Kärppiä vastaan Kontiola mokasi viimeisen aloituksen ja sillä sai Tappara sauman voittaa runkosarja ja käytti sen.

Tällä kaudella ei Tapparalla ei ollut perinteistä alkukauden kankeutta vaan se voitti alkukaudesta käytännössä kaikki paitsi Ilveksen. Vaikka oltaisiin saatu 3 p Ässiltä ja KalPalta niin ei olisi tämä asia enää meidän käsissä. Loppukausi ollaan pelattu jopa Tapparaa paremmin eli tällä kaudella ei voi sanoa että runkosarjan voitto sössittiin kun se ei missään vaiheessa ole ollut omissa käsissä, ellei halua sitten ihan kauden ensimmäisiä pelejä tuijotella.
 

bxl-man

Share Ilves #18
Viestejä
1 770
Eniten ratkaisee se mikä on TPS:n panos. Tuleeko ulospuhallus, vai haetaanko väkisin pisteitä. Tuolloin voidaan 2-3 maalin tappiolla pelata vielä ilman veskaa. Ei ole hävittävää, vain voitettavaa.
En laiskana jaksa itse tarkistaa, mutta onko edes mahdollista, että TPS:llä ei ole panosta tuossa ottelussa?
 

Eetu Fucking Mäkiniemi

Luottopelaaja
Viestejä
5 234
Se olis poijaat tytöt ja playboissit pakkovoitto! (kuka ensimmäisenä tämän koittaa kieltää sen piru periköön).

Kauden kolmas merkittävä peli. CHL pudotuspeleissä ei riittänyt tahto eikä taito. Nyt pelataan runkosarjan voitosta ja siihen pitää löytyä vaihdelaatikosts isoa silmään ja aiemmat prinsiipit mintissä.
Nyt nähdään löytyykö joukkueelta sitä voitonsilmää ja halua laittaa kaikki kropasta löytyvä kentälle.

Koko ykkösketju Suomi&Palve etunenässä vähän hiihdellyt tasaista pertsaa jo tovin. Jos tänään ei herää kaksikko niin voi ristus.

Alakenttiin kuiskuteltiin Gregoiren paluuta, mikä yllättäisi monet, mutta ei allekirjoittanutta. Nelonen on kauden otannalla edelleen mielestäni silti parempi Gregoirella kuin ilman.
 
Viestejä
1 816
Viime kaudella tässä vaiheessa oli runkosarjan voitto omissa käsissä. Se sössittiin käytännössä siihen, että Kärppiä vastaan Kontiola mokasi viimeisen aloituksen ja sillä sai Tappara sauman voittaa runkosarja ja käytti sen.
Niin tai sitten se sössittiin jo paljon ennen tuota ottelua, kun hävittiin otteluita nollilla mm. Ässiä ja Kalpaa vastaan.
 
Ylös