PE 31.3.2023 | Pelicans - Ilves | 1. Semifinaali

Masce

Luottopelaaja
Viestejä
2 033
Oliskos täällä apuja Tampereen tuntijoilta. Mihin pubeloisiin kannattaisi lähteä katsomaan matsia, kun lähtöpaikkana Pyynikki? Illalla pitäisi löytää vielä Yo-talolle, joten mielellään jos niiltä huudeilta löytyisi Ilves-mielinen mesta, niin kiittäisin. Hockey mainostaa kovasti Old Matesia, mutta sinne ei jaksa lähteä, kun on toisella puolen kylää.
 

M22

Luottopelaaja
Viestejä
2 670
Piti just mennä muokkaamaan viestiä, ku muistin ettei Tampereella pelata.. :D Hesassa siis.

Huomenna Antsa irti, veikkaan mä.
Ei oo ainakaan Lahdessa. Jantta sano Liiga WAM:ssa, että hänellä on Lahti pe ja la
 

Nevöförget95

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
675
Miksi pelaat 60 peliä runkosarjassa, vedät 300 harjoitusta ja taistelet hullun lailla kotiedusta, kun jouduit kuitenkin aloittamaan välierät vieraskaukalossa? Onko arvojärjestys se, että yleisöä kusetetaan 60 runkosarjaottelua? Haloo!
T: Juhani Tamminen
 

Urho Kaleva Kekkonen

Luottopelaaja
Viestejä
1 733
Mölö on saanut Pelsut lentoon. Yllättävän kiekollista peliä heiltä ja haaste on aivan erilainen kuin Ässät sarja. Tosin yv:llä tämäkin sarja ratkaistaan eli ei turhia jäähyjä, kiitos.
 

Kodytek88

Luottopelaaja
Viestejä
2 210
Sebokin poissaolo lähtökohtaisesti korostaa sentteriosaston voimasuhdetta, jossa Pelicans on kaikkien pelatessakin ehkä paperilla jopa Ilvestä edellä. Mäntykivi on ollut kevään aikana hyvä, mutta mielestäni istunut paremmin laituriksi kuin sentteriksi. Tämä kolmikko toki on pelannut myös hyvin yhteen ja jopa ratkonut pelejä. Iso luottamuksen osoitus toki Männylle valmennukselta tämä ja on sen esityksillään myös ansainnut.

Päkkilään puolestaan sitten ihan täysi luotto sen suhteen, että pystyy täyttämään Rädyn paikan ja tekemään joitain juttuja jopa paremmin. Toivotaan, että löytää paikkansa myös ylivoimasta.

Pelicansin puolelta pakko mainita tuo kakkosketjun kolmikko, joka on ollut hyökkäyssuuntaan joukkueessa oikeastaan suvereeni. Tämä on myös suistanut sellaiset nimimiehet kuin Kangasniemen ja Ikosen kakkos- tai jopa kolmosviulun soittajaksi. Tämäkin on toki peliesityksillä ansaittu juttu.

Tässä on myös iso muutos runkosarjaan verrattuna, sillä Pelicans on mm. KalPan tavoin muodostunut sellaiseksi tasaiseksi neljän ketjun joukkueeksi, josta puuttuu ehkä ratkaisuvoimaa, mutta josta potentiaalia tehoiluun löytyy laajalta rintamalta.

Lähtökohtaisesti Ilves pääsee sekä tänään että itse ottelusarjassa pitkälle sillä, että tämä Jasekin kolmikko ei onnistu tehoilemaan. Huolella on kuitenkin oltava myös taustalta löytyvien pelaajien kanssa. Vilenin kolmikon pudotuspelit ovat olleet tähän mennessä repaleiset, mutta nämä nuoret ovat kuitenkin pelanneet koko alkuvuoden vahvasti. Mielenkiintoista on nyt nähdä kunnolla se, miten tämä kolmikko onnistuu tosipeleissä. Mikäli onnistuu, niin silloin vastassa on todella varteenotettava vastus.

Isoin etu Ilvekseltä löytyy takalinjoilta ja ainakin tänään se vielä korostuu, kun kokenut Eronen on sivussa. Aika kovaa painetta tulee nyt mm. hienon kauden pelanneelle Vilenille, joka lienee nyt joukkueen ykkösmies kiekollisista puolustajista puhuttaessa.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 345
RYÖSTÖ. Pelicans oli kyllä heikompi kuin odotin. Ilves ei pelannut läheskään parastaan, huomenna vielä toinen voitto, niin ai ettien että, toki hieno tilanne on jo tämäkin että sarja menee joko 1-1 tai 0-2 Tampereelle.

Ja Lööf, olet ihana.
 

Lerppu

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
955
Alussa oltiin todella hermostuneita, mutta saatiin juonesta enemmän ja enemmän kiinni. 3 erä oli jo meidän näytöstä ja siltikin tyrittiin jatkoille. Ehkä lopulta ansaittu voitto ja erittäin tärkeä ryöstä vieraissa.
 

Henry78

Luottopelaaja
Viestejä
2 290
Kauden raskain otteluseuranta-ketju kahlattu läpi. Uskomatonta paskanjauhantaa, haukkumista ja vähättelyä. Noh, karavaani kulkee ja epäuskoiset räksyttää.

Upea voitto, Pelicans ollut kova kotonaan. Kiitos Ilves ja huomenna hivenen mukavampi seurata peliä!
5/12
 

Paatelainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 894
Oli kyllä niin tärkeä voitto ja pystyttiin tekemään se vaikka peli ei ollut viimeistä erää ja jatkoaikaa lukuunottamatta kauhean hyvää. Ja joukkue näytti kuitenkin luonnetta sulamisen jälkeen tulleen todella nälkäisenä ratkaisemaan ottelu. Toivottavasti Pendo analysoi nuo loppuhetket todella tarkkaan, nyt oli Ilveksellä ihan hassuja pelaajia kentällä tilanteessa, jossa pitäisi vain syödä kiekko ja estää vastustajaa keinolla millä hyvänsä laukaisemasta. Näillä hetkillä nähdään se halu voittaa.

Kontiolan piiputtaminen on harmi, samoin kuin Haapalan täysin ankea suorittaminen jo ennen tuota kolhua. Nyt tarvii muiden nostaa profiilia ja ottaa peliaikaa konkareilta. Ylivoimat ja aloitukset kuntoon.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 500
Näkyihän siinä jonkin verran viikon pelitauko, mutta päätöserässä nähtiin ottelun parasta Ilvestä, vaikka sinne se tasoitus mukaan mahtuikin. Ansaittu voitto ja ensimmäinen kiinnitys. Karstat on nyt saatu pois koneesta ja kyllä tästä illasta tullaan tulevissa peleissä varmuudella parantamaan.

Lööfiltä todella ihana laukaus. Koskirannalla ei toivottavasti mitään isompaa, vaan on viimeistään ensi viikon kotiotteluissa mukana. Tärkeä ukko.

Tärkeä vierasryöstö, ettei kotipeliputkeen ainakaan tappioasemasta lähdetä. Nyt tarvitsee myös Pelikaanien hakea ainakin kaksi vierasvoittoa, joka ei todellakaan ole heille mikään helppo rasti ole, koska Ilves on kotona perhanan hyvä.
 

Kodytek88

Luottopelaaja
Viestejä
2 210
Tärkeä ryöstö ilman sen suurempia hienouksia. Huomiselle toiveissa se, että kolmikosta Räty, Sebok ja Koskiranta mahdollisimman moni olisi pelikunnossa. Nymanin tilalle voisi ottaa vaikka Ruokosen.
 

VarmaMaali

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
330
Kauden raskain otteluseuranta-ketju kahlattu läpi. Uskomatonta paskanjauhantaa, haukkumista ja vähättelyä. Noh, karavaani kulkee ja epäuskoiset räksyttää.

Upea voitto, Pelicans ollut kova kotonaan. Kiitos Ilves ja huomenna hivenen mukavampi seurata peliä!
5/12
Juu on tuo seurantaketju kyllä raskasta luettavaa kesken pelin:D
Itelläkin menee peli tunteisiin, mutta ei tarvi kun yhden huonon vaihdon niin koko joukkue huoltajia ja naapurin mummoa myöten on ollut ihan perseestä viimeset kymmenen vuotta :DD
 
Ylös