PE 27.1.2023 | Tappara - Ilves

Paatelainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 905
Viihdyttävä kamppailu missä molemmilla oli hetkensä. Ihmeellisesti hyvä ote katosi aika-ajoin ja päästettiin aika alokasmaisesti vastustaja aina peliin mukaan. Valmennuksella ja joukkueella on reilusti petrattavaa mikä tietysti on iso mahdollisuuskin. Erikoismaininta Ikoselle henkiinheräämisestä ja Latvala-Lööf parille. Pelottavan selvästi Tappara paikkapaikoin peliä vei ja varsinkin kamppailuita.
 

Jonte

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
640
Olipas tosiaan tiukka paikallinen taas. Hyvää viihdettä. Mutta nämä tuomarit, kuka siellä pelaa, kaksi joukkuetta vai 4 tyyppiä? Siis se kaksi vihellusta 3. erässä ja se pitkä kiekko. Kai nyt sarjalla on joku vastuu heilläkin.

Ja toi Tapparan lippukielto pitää vielä Liigan tietoon ja jos on siellä herrat hereilläc, sakko kiitos.

No 3 pistettä ja vielä huomenna sama meno niin naapuri on takana ja toi muka ykkönen ajetaan kiinni.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 511
Kyllä taas pistettiin sydän koville. Hieno taistelu ja hyvin tänäänkin puolustettiin.

Ikonen, Päkkilä, Nyman... Erittäin hyvä peli näiltä herroilta. Latvala puolustuksen isäntänä.

Mutta Marek Langhamer. On tuo mies tällä hetkellä ihan järjettömässä liekissä. 1-3 tilanteessa iso pelastus Lehterän paikkaan, josta peli olisi voinut hyvin olla 2-3. Ei tullut maalia ja Ikonen meni vastaiskusta laittamaan pelin 1-4:ään. Lopun torjunta sitten kirsikka kakun päällä.

Tärkeät ja helkkarin maistuvat pisteet!
 

Henry78

Luottopelaaja
Viestejä
2 290
Paljon jäi parannettavaa. Pikkuveli pystyi yllättävän hyvin haastamaan tänään mutta perus suoritus riitti pisteisiin. Tällä maalivahtipelillä ei montaa kertaa jäädä pisteittä...
 

AQ21

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
3 698
Olipas tosiaan tiukka paikallinen taas. Hyvää viihdettä. Mutta nämä tuomarit, kuka siellä pelaa, kaksi joukkuetta vai 4 tyyppiä? Siis se kaksi vihellusta 3. erässä ja se pitkä kiekko. Kai nyt sarjalla on joku vastuu heilläkin.
Aika monta jäähyä jäi meiltäkin kyllä viheltämättä. Peruspaskaa piiparointia mutta ei mun mielestä hyödyttänyt kumpaakaan.
 

Nevöförget95

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
675
Taas pisteautomaatilta paskallakin pelillä 3 pistettä. Tuomarit kyllä yritti taas kaikkensa 3 erässä, että porkkanat pääsisivät mukaan peliin. Ihme vihellyksiä mistä pari jäähyä ja selvä pitkäkiekko jätettiin viheltämättä. Huomista kohti hulluun Poriin, jossa saa lippua heiluttaa:)
 

Åkerman

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
780
Jumalauta, tänä vuonna taistellaan runkosarjan voitosta ihan oikeasti.

Tapparan niljakkuus ei yllätä. Se tuli jo selväksi viimeistään Heljangon matkiessa Langhameria haastattelussa kuulokkeiden kanssa. Todella ällöttävä organisaatio, vaikka oikein rakkaita faneja sillä puolen sattuu olemaankin.

Parempi silti näin. Ihmiset ihmisinä, seurat seuroina ja Ilves ansaitusti voittajana.
 

julli65

Luottopelaaja
Viestejä
1 925
1674847119654.png
 

Jonte

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
640
Aika monta jäähyä jäi meiltäkin kyllä viheltämättä. Peruspaskaa piiparointia mutta ei mun mielestä hyödyttänyt kumpaakaan.

Niin no 3-4 maali tulee pitkän kiekon jälkeen, joten taisi se auttaa toista. Muutenkin tuomarien tarkailu voisi alkaa katsella miten usein erityisesti 3. erässä juuri tappiolla oleva joukkue alkaa saada tasoitusta. Tästä tilasto joka voisi olla aika ikävän näköinen.

Mutta Ilves näyttää kaikille pitkää nenää ja hoitaa hommat vaikka sitten kaikkia vastaan. Ehkä kun Ilveksellä on 5 kannua putkeen, alkaa toi piiparointi kääntyä myös meille.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 538
Mun mielestä vika erä oli tosi kypsää peliä jäähyistä huolimatta, Tapparan kavennus tuli tuomarivirheestä aivan puskista. Langhamer toki veti sen pakollisen paraatiseivin vielä loppuun. Oltiin tehokkaita, mutta paljon kyllä ison vaaran paikkoja myös luotiin ja tuhlattiin vaikka Tapparalla olikin näennäinen hallinta pelistä. Kyllä tuo meidän vastahyökkäys peli on myrkkyä näissä peleissä ja Tapparakin sortui virheisiin omassa päässä.

Ollaan pistekeskiarvolla kärjessä, tästä on hyvä jatkaa.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 997
Kokonaisuudessaan laadukas peli, jota naapuri vei välillä aika selkeesti, mutta tässä se nähdään, että maalivahti on puoli joukkuetta.

Play offeja ajatellen, tarvitaan kyllä yksi kova laituri lisää (Suomen lisäksi). Pakisto on jo nyt riittävä.

Tampereella pelataan muuten tänäkin keväänä finaaleja, toivottavasti ollaan vastakkain!
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 774
Ai niin:

Kolme lampaanpersettä Tapparan säälittävä lippukielto yhtäkkiä kesken kauden.

Kaksi lampaanpersettä tamhockey säälittävä yritys kiusata Tampereen ykkös fanilaumaa.

Yksi lampaanperse mouhot yleisesti tälläisen mahtavan urheilutapahtuman sössimisestä.

Ymmärrettäväähän se toki on, että pelottaa jääminen Osaston jalkoihin kotipelissä. Ihan pikku vinkkinä vaan antaisin Mouhijärven suuntaan, että voisi vaikkapa koittaa tukea omaa kannattajaporukkaa ja kehittää sen toimintaa lähemmäs Osastoa, eikä rajoittaa kaikin mahdollisin tavoin sitä Osaston toimintaa niin, että se putoaisi onssien tasolle. Se kun vie vähän tunnelmaa koko tapahtumasta.

e. Ja näin ennen peliä ainakin vaikuttaa, että Porissa on tajuttu sen vieraskatsomon merkitys ottelutapahtumalle. Toivottavasti näin myös itse pelissä. Itse en pääse, mutta huutakaapa minunkin puolesta.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 592
Hienot ja tärkeät kolme pistettä. Maalivahtien taiston tänään(kin) vei Langhamer, eikä ollut sillä osa-alueella edes tiukkaa. Kaikki maalit mitä selän taakse meni eivät olleet otettavissa, ainakin oman tulkinnan mukaan.

Alku meni aika tunnustellen, mutta täytyy sanoa että se että Sebok laukoi maalin pääsi kyllä yllättämään. Ei varmaan ollut Tapparan AV-palaverissa otettu huomioon että Seppo voisi laukoa itsekin. Toivottavasti tulee vielä useampi maali tähän runkosarjaankin. Nymanin laser on taidetta. Ja kävikö Iksan maalissa niin että Heljanko oli jo puolittain päättänyt lähteä vastaan, viime hetkellä peruuttikin sen ja sitten olikin jo vähän kehno tilanne molarille. Pääsi vähän yllättämään varmaan kun pitkän painostuksen jälkeen Iksalla oli vielä puhtia vaikka muille jakaa.

Tuomarilinja oli totuttu "antaa poikien pelata mutta vihelletään jostain aina jotain". Eli normi Liigaa. Pitkä se omaan silmään oli mutta kyllä se tilanne pitää silti pelata loppuun vaikka oma oletus on mitä. Sellaisia sattuu, tuomarivirheitä pitkissä ja paitsioissa. Kuulunee peliin.

Huomenna sitten saa taas kannustaa Karhulinnassa. Lauantai-ilta ja Isomäki, legendaarista.
 

Åkerman

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
780
Koska näin on käynyt ja mitä on siis tehnyt tai siis miten matkinut?:mad: Säälittävää seljangolta

Viime kaudella muistaakseni. No uuden Arenan aikaan kuitenkin. Täytyy sanoa, että oli nolointa mitä olen hetkeen nähnyt! Muistaakseni tästä oli Twitterissä joku klippikin nimellä "pärjäätkö siellä Heljanko"
 

Southernmost

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
237
A top class win against a top class team, probably at this moment the Tampere derby is one of the most important (if not even the first) of Europe for the level of both teams. And the crowd of the Nokia arena gives to that something magic.
Regarding the game, one things makes me happier more than the rest. When you do a second “dirty goal” like the one of this evening, battling for the puck, losing that and battling an other time to finish the action this means you have become a team who wants to win at any cost. And when you are such a team you are dangerous for all opponents. Let’s try to do our best also tomorrow, it will be a super hard game considering all the energy left today. Luckily it will be super complicated also for tappara against karpat
 
Ylös