PE 24.2.2023 | Ilves - Tappara

Status
Viestiketju on suljettu.

ysi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
426
Kai sitä tänään näkee vastustajan mittailua monella tasolla, sekä pelitavallista että taisteluparien ja -kentällisten tutustumista toisiinsa jo pikku hiljaa tositarkoituksella. Mutta kun tappioonkaan ei vielä kuole, toiveissa olisi nähdä pelotonta ja viihdyttävää manselätkää! Juonikkaan hyökkäävää taitokiekkoahan on ainakin toisella joukkueista dna:ssaan.

Kyllä ovat rosterit sellaiset, että näitä vastaan paras seitsemästä -sarja hirvittäisi etukäteen ketä tahansa - paitsi näitä kahta.
 

Pika1

Luottopelaaja
Viestejä
2 667
Jos tälle päivää saa jotain toivoa, nii Eemeli 2+2 ja toinen maali sellaisella "lehmänaivolla/apinanraivolla maalille" ja kasan keskeltä tahtomaali.
Loput pinnat saa tehdä miten haluaa.

Asennetta, mustelmia ja parikäsirysyä.
 

Lerppu

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
955
Mitä tähän sanoisi. Erittäin kova ja pienten marginaalien peli. Tapparalle riitti voittoon se että Sebok nukkui yhden vaihdon ja tarjoili lopulta 3p naapurille. Ei tainnut paljoa kentällä käydä sen velttoilun jälkeen
 

Pentti Annanen

Luottopelaaja
Viestejä
1 731
Olipa huono peli Ilvekseltä. Vaikka mitään palaa ei ollut, silti maalin peli. Tappara olisi ollut täysin voitettavissa, mutta ilmaiseksi annettiin Tapparan voittomaali tällaisessa pelissä, missä mitään ei saa ilmaiseksi eikä varsinkaan pitäisi antaa ilmaiseksi. Muutenkin peli oli huolimatonta pelaamista, turhia jäähyjä ja jäätymistä maalipaikoissa. Jotenkin tämä tappio oli kalenteriin merkitty ja siitä huolimatta meillä on täydet mahdollisuudet runkosarjan voittoon. Yksittäinen Tappio ei sinänsä haittaa, mutta enemmän vituttaa tieto siitä, että Tappara pitäisi tänä vuonna voittaa 7 pelin sarjassa ja siinä on kyllä melkoinen vuori kiivettävänä. Jossiteltavaa jättää myös se, että kaikkia kiviä ja kantoja ei käännetty riittävän laadukkaan ja laajan rosterin rakentamiseksi, vaikka aikaa siihen oli lähes vuosi. Jos Konna/Räty/Henkka -akseli ei toimi, meillä ei riitä riittävästi ratkaisuvoimaa tosipeleissä.
 

Blackwolf

Luottopelaaja
Viestejä
3 686
Pienten marginaalien peli. Vähän oli silti Ilveksen pelissä laskeva käyrä. Ei Tapparakaan montaa paikkaa saanut, mutta varmasti ansaitut pisteet.
Aikalailla juuri näin. Maali ohjasi peliä ja teki Ilveksen pelistä puuroa loppua kohden, kun Tappara pystyi pelaamaan riskittömästi.

Hyvin Ilveksen peli on kasassa. Tänään myös alivoima toimi.

Kärkipelaajilla nämä ratkotaan, tänään Ilveksen kärki oli yössä, mutta pystyvät huomattavasti parempaan.

Sebok on ainoa jonka tulemiseen en oikein osaa enää uskoa. Jotenkin tuolta puuttuu kaikki terävät ratkaisut, sekä omassa, että vastustajien päässä.
 

Paatelainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 902
Peli alleviivasi ne ongelmat mihin toivottiin koko kausi vahvistusta. Ilveksen riippakivet Tuulola ja Sebök olivat taas aika isossa ruudussa, kun mietitään ottelun ratkaisua. Tapola vei valmentajien taiston, Ilves kuriton ja Tapparan johtavat pelaajat olivat todella paljon edellä Ilveksen vastaavia. Aika hiljaiseksi vetää, että kauden toistaiseksi tärkeimmässä pelissä herrat Kontiola, Suomi, Jokipakka ja Ikonen ovat aivan yössä. Tapparan ei avausmaalinsa jälkeen tarvinut tehdä mitään, Ilves rimpuili itse itsensä hengiltä, kuin kala verkossa.
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 106
Ei auta. Kökköäkin kökömpi maku jäi.

Ilves oli ekan erän hyvä, Tappara sai halvan maalin kun Seppo ja Jokipakka seurasi katseella tätä Granaattia.

Toisen erän rikkonaisuus oli Ilvekselle paha ja siitä sitten lähti laskeva käyrä lopputulokseen 0-2.

Kärki ei ollut tänään saapunut peliin. Konna aivan hiihtelijänä.

Ilves oli erän verran niskan päällä ja kaksi erää näennäistä hallintaa. Yv luokatonta.
 

Paatelainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 902
Tappara tuntee pudotuspelien tuomarilinjan. On ihan turha itkeä kokoajan perseellään siellä jäällä, ei noissa vihelletä kuin korkeat mailat ja itkupotkuraivarit, itkemällä ei pääse maalin eteen. Tappara oli paljon parempi kuin mitä numerot näyttivät. Joukkueelta puuttuu joko luonnetta tai fysiikkaa.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 584
Sellainen peli tällä kertaa. Tuomarilinja oli ainakin jo Playoff moodissa, poislukien se Ilveksen ensimmäinen jäähy. Sen jälkeen vain selkeistä selkeimmät otettiin. Ilves otti asteen liikaa jäähyjä omaan makuun, mutta tässä pelissä alivoima toimi todella hyvin Tapparan nimivahvaa ylivoimaa vastaan, siitä kehut.

Viimeistelyssä sitten Ilves ei onnistunut millään tavalla ja sitten kun oli paikkaa niin siellä oli Tuulolan tapaista maalipyssyä viimeistelemässä. Oli siellä toisaalta Iksallakin paikkansa mutta ei osunut kiekkoon tänään. Toivottavasti Iksa on ensi viikolla sitten kunnossa että ei olisi mitään pahempaa loukkaantumista.

Konna oli tänään kehno. Turha vahinkojäähy ylivoimalla ja turha 10 tärkeimmille minuuteille. Mutta joskus tunnekuohuissa noinkin voi käydä. Mies ei tällä hetkellä liene aivan 100% kunnossa. Lieneekö parasta huilata huomennakin jos on jotain epävirettä vielä.

Tappara kyllä puolusti kolmannessa erässä helvetin hyvin, sillä parhaalla tavalla eli piti kiekkoa vain Ilveksen päädyssä. Vaikka peli numeroitten mukaan tasainen oli, niin kolmannessa ei montaakaan paikkaa Ilvekselle tullut. Tämä olisi pitänyt ratkaista kahdessa ensimmäisessä erässä, mutta näin ei tällä kertaa sattunut käymään. Jonain toisena kertana Ilves olisi tällaisen samanlaisen pelin voittanutkin. Mutta eteenpäin, onneksi seuraava peli tulee heti huomenna niin päästään takaisin voittotahtiin.

Edit. Vielä tuli kirjoituksen jälkeen mieleen että itse kaipaan kyllä roisimpaa menoa vihulaisen maalineteen. Ihan -tana väkisin sinne vaikka muut kaatamalla. Kunnon rynnistys. Otetaan sitten vähän hanskaaa naamaan mutta sinne maalille on MENTÄVÄ.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 531
Tappara tuntee pudotuspelien tuomarilinjan. On ihan turha itkeä kokoajan perseellään siellä jäällä, ei noissa vihelletä kuin korkeat mailat ja itkupotkuraivarit, itkemällä ei pääse maalin eteen. Tappara oli paljon parempi kuin mitä numerot näyttivät. Joukkueelta puuttuu joko luonnetta tai fysiikkaa.
Tappara oli siinä asemassa missä me usei näissä peleissä. Johtoasemassa on paljon helpompi nollata peliä ja olla yrittämättä mitään riskiä. Tänään näinpäin.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös