PE 21.9.18 | Ilves - Sport

Paatelainen

Guest
Hieno peli Ilvekseltä, alusta lähtien todella kovalla moraalilla tekemistä. Kivi oli nyt loihtunut sen tekemisen meininkin hommaan ja Sport oli täysi vastaantulija alusta lähtien. Erityismaininta herroille Antonen, Lepaus ja Ruotsalainen. Todella kovalla asenteella alusta lopppuun. Alkukauden perusteella Ilves on tehnyt todella kovan löydön Antosessa. Helenius pelasi myös hyvän pelin ja hienoja torjuntoja hetkillä, kun ajatus muulta joukkueelta katosi.

Tämmöisen peli jälkeen ei haluaisi kauheasti nostaa miinuksia esiin, mutta Flood oli jälleen kerran kovissa vaikeuksissa. Tiedostan realiteetin, että tällä materiaalilla ei häntä sivuunkaan voi laittaa, mutta hiton hankala tapaus. Kokenut mies, jolle sattuu ja tapahtuu. On iso riippakivi loppukautta ajatellen niinkuin pelättiin. Ja case Halmo, pelasi jälleen ihan ok kiekkoa ja teki näkymätöntä duunia, mutta jos joukkueeseen on oikeasti kärkipään hankintoja vielä tulossa niin miettisin onko miehen paikka tulosketjuissa.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 713
Mukavaltahan voitto ja vielä selkeillä numeroilla tuntuu. Mutta ihan rehellisyyden nimissä, vastustaja oli ihan sysipaska. Tomekin sportti yritti sentään aina tunteen kautta paikata vajavaista taitotasoaan, joskus onnistui, usein ei, mutta nyt ei edes ollut tunnetta mukana ja Ilveksen(kin) rinkiin tuosta porukasta mahtuisi ehkä 3-4. Jos Sportti pelasi edes 60 % suoritustasollaan, vaikea uskoa että Pajuluoma Vaasassa joulua näkisi.

Mutta Vainiolta aika hazardi peli ja jollei Flood pian löydä sitä oikeaa tasoaan joka kuulemma jossain on olemassa, mutta kukaan ei ole nähnyt niin menolippu kouraan vaan ja soronnoo. Toivottavasti hyvä tunne kantaa ja huomenna haastetaan Lukkoa Raumalla eikä tule keskiviikon kaltaista ohipeliä.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 305
Ja case Halmo, pelasi jälleen ihan ok kiekkoa ja teki näkymätöntä duunia, mutta jos joukkueeseen on oikeasti kärkipään hankintoja vielä tulossa niin miettisin onko miehen paikka tulosketjuissa.

Halmo on vahva kamppailija ja ei ole pelannut missään nimessä huonosti. Maaleja kuitenkin odotetaan, kun hänet sellaisia tekemään on kuitenkin hankittu.

Parikka on Antosen tavoin nostamassa osakkeitaan pelipaikkahierarkiassa. Tänään hän oli Ilveksen ykköspakki. Laaksonen on sellainen hyökkäyspelaamisessa, mutta samaan aikaan heikoin seitsikosta puolustuspelaamisessa.
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 384
Halmo on vahva kamppailija ja ei ole pelannut missään nimessä huonosti. Maaleja kuitenkin odotetaan, kun hänet sellaisia tekemään on kuitenkin hankittu.
Kyllä kyllä ja tekee paljon kovaa ja hyvää Ilvestä auttavaa työtä.

Kaikenkaikkiaan viihdyttävä peli. Hienoja suorituksia paljon, siis sellaisia miksi hallille kannatti mennä. Yksi miinus oli yleisömäärä. Toinen oli Floodin sekoilut, tai se yksi paha ainakin missä, niin en tiedä meinasko kompuroida kiekkoon,vaiko omiin luistimiinsa. Kovin montaa huonoa peliä tuskin enää tarvitsee, tai alkaa lähtölaskenta.
 
Ylös