• Moro! Perinteinen Ilvesfoorumin kevätveikkaus järjestetään nyt jo kuudetta kertaa. Suuren suosion saavuttanut veikkaus järjestetään omassa osiossaan täällä. Kaikki joukolla mukaan, ja veikkausonnea!

Patrick Loa Loa

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 495
Ilves ja kamerunilaishyökkääjä Patrick Loa Loa ovat solmineet kaudet 2021 ja 2022 kattavan sopimuksen.

21-vuotias Loa Loa siirtyy Ilveksen tunisialaisesta US Ben Guerdanesta, jonka riveissä hän on pelannut Tunisian pääsarjaa kaudesta 2017 alkaen. Yhteensä hän pelasi Tunisiassa 60 pääsarjaottelua.

 

Grinder

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
626
No en nyt sanoisi niinkään. Kentälle tullessaan toi peliin hyviä juttuja Kotkaakin vastaan. Maaleja ei ole tehnyt liikaa. Vaihtomies toki juuri nyt jos vertaa Blanco-Vertainen-kaksikkoon. Kilpailukykyinen vaihtoehto vielä Sarrin kanssa. Toki Mettälä kuntoutuu jossain kohdassa. Uskon, että Loa Loasta on vielä iloa.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 495
No, toistaiseksi tämä ei ole näyttänyt maalintekijältä ja ratkaisevat syötöt jäävät poikkeuksetta piippuun. Perustekeminen toki ihan ok, mutta niin pitää ollakin. Sarriin nähden erona on se, että hän ainakin pääsee hyvin tekopaikoille, vaikka viimeistely onkin ollut surkeaa. Toivottavasti Loa Loa tuo enemmän lisäarvoa jengin tekemiseen jatkossa.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 495
Ylös