Palautetta kanssakeskustelijoille

Toppapöksy666

Luottopelaaja
Viestejä
2 562
Noniin mää mietinkin, että jotain tuttua tässä oli :D
Masin on meinaan vissiin "vähän" nöyrä tapaus. Ei ilmeisesti yhtään tykkää tästä kun häntä hehkutetaan joka puolella :D
Pitääkö sitä sitten haukkua? :D
Tykkäiskö se siitä.

Masinaattori hei, oot ihan pa…ras!

Yritin haukkua, mut ei vaan onnistunu.
 

Jakpot

Luottopelaaja
Viestejä
5 250
Nyt menee Ilveksellä niin huonosti, että tiputtiinko Mestikseen vai mentiinkö konkkaan... tauolle siis hetkeksi taas.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 377
Onko nyt pakko katsoa objektiivisesti kokonaisuutta? Miksei vaan voi heittää bussin alle 10 tai 20 minuutin jälkeen.

Lupaan parantaa tapani jatkossa.

Vaikka pitäisi ensi pelissä nollan, niin tulen mainitsemaan kaikki eteen sylkemät irtokiekot, huonosti kontrolloidut riparit ja kertomaan että on kaukalon ulkopuolellakin ihan paska koko mies. Eikä koskaan unohdeta sitä Timrå-peliä.
 
Viimeksi muokattu:

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 054
@Soho lupasin tämän selvittää ja olihan meillä pieni 50e veto KalPan ja KooKoon sijoituksista. Tasaista on näiden välillä ollut ensimmäinen kolmannes.

Turhaa kai tästä on silti enempää väitellä, mutta olen valmis ottamaan vaikka vedon siitä, että KalPa tulee sijoittumaan KooKoota paremmin.

No mitä näistä väittelemään, lyödään veto!

Nonniin! Mitäs laitetaan panokseksi? Fanituote? Lippuja?

Voit määritellä panoksen.

Olisiko sellainen kevyt 50e hyvä? Jotain hyötyä Ilvekselle tästä haluaisin niin laitetaanko se 50e jotenkin Ilveksen hyväksi? Voittaja saa sitten päättää ottaako lipun/pari lippua, fanituotteen tai jotain muuta.

Tämä hyvä näin!
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 637
Kannattaisikohan @pelikirja hieman tarkastella omaa kirjoitustyyliään sen sijaan, että huutelee muita vänkääjiksi. Jypin ketjun keskustelun (alusta asti) näin ulkopuolisena lukeneena jäi hieman hämmentynyt olo. Melko kärsivällisten palstalaisten kanssa ole siellä keskustellut ja väitellyt, mutta vänkäämistähän se sitten muilta muka on ollut lopulta. Joskus on myös hyvä myöntää, ettei tiedä kaikkea tai on väärässä.
 
Viimeksi muokattu:

pelikirja

Luottopelaaja
Viestejä
4 211
Kannattaisikohan @pelikirja hieman tarkastella omaa kirjoitustyyliään sen sijaan, että huutelee muita vänkääjiksi. Jypin ketjun keskustelun (alusta asti) näin ulkopuolisena lukeneena jäi hieman hämmentynyt olo. Melko kärsivällisten palstalaisten kanssa ole siellä keskustellut ja väitellyt, mutta vänkäämistähän se sitten muilta on ollut lopulta. Joskus on myös hyvä myöntää, ettei tiedä kaikkea tai on väärässä.
En todellakaan rupea kumartelee kellekään. Tääl väellä ole muuta asiaa ku vittuilla toisille.Lopetan kirjoittamisen foorumille.
 
Viimeksi muokattu:

Pendolino

Luottopelaaja
Viestejä
1 540
Keväällä launchin aikaa tuli luvattua, että pysyn poissa foorumilta. Sen olen toteuttanut ja tulen jatkossa pysymään. Tänään tapahtui poikkeus toisessa ketjussa ja ajattelin vielä puhdistaa ilmapiiriä omalta osalta tässä ketjussa.

Kova Blues kannattaja, joka töiden perässä muutti Tampereelle. Sattumalta kaksi kaveriani siihen aikoihin siirtyi Ilvekseen ja siitä lähti hallilla käyminen. Kausi kaudelta tunne vahvistui, että on olemassa muutakin Bluesin jälkeen. En olisi ikipäivänä uskonut tähän asiaan. En ole se intohimoisin kannattaja, mutta luokittelen itseni ” Ilveksen kelkkaan”. Se on pitkälti yhteisön takia. Foorumi, Hallilla turvallinen ja kotoisa olo isoimpana syinä.

Foorumilla itselläni lähti asiat laukalle, siitä iso anteeksipyyntö seuraa kohtaan sekä teitä kannattajia. En voi väittää etteikö asiassa olisi ollut myös sitä, että halusin tuntea kuuluvani Ilves-yhteisöön. Isolla hinnalla maksetaan, mutta onneksi anonyymina tätä sain tehdä suurimmalle osalle. Kuitenkin loppuviimein ajattelin asian myös edistävän foorumia ja hypeä ” arvoitteluilla” ja mitä vuosien aikana tuli tehtyä. Hienosti @Ylläpito mahdollisti muutaman takaisen kevään siirtohuhu visat, jolloin tietoa oli 110%.

Olisi pitänyt ymmärtää viimeistään silloin lopettaa huhujen levittäminen, kun ensimmäiset hälytysmerkit tuli ilmi. Se oli iso virhe. Pettyneitä ihmisiä, toimistolle päänvaivaa. Koskaan en perättömiä huhuja levittänyt päästä keksittynä vaan uskoin kaikesta huolimatta ihmisten vilpittömyyteen. Onnistumiset tekee sokeaksi. @punakone hienosti näyttää esimerkkiä, että mitään ei kannata kertoa ellei asia ole 110% huhu. Ellei asiasta mainitse ” hatara pohja”.

Foorumille pahoittelut isosti, mitään sympatiaa en ole keräämässä vaan rehdisti anteeksipyyntö. Tehtyjä ei saa tekemättömäksi ja ne on hyväksyttävä.

Ilveksen seuraamista en ole lopettanut, samanlailla seuraan Ilvestä ja foorumia päivittäin. Aina harmittaa lukea @blegi viittauksia , kun niitä ilmenee edelleen, mutta kyllähän ihmisillä pitää viihdettä olla :D

Tervetuloa takaisin ainakin hetkellisesti! Mennyt tämä viesti ohi, nyt sen vasta huomasin.

Hienoa itsereflektiota. En voi kiistää sitä, ettetkö olisi foorumille lukuisia viihdyttäviä hetkiä tarjoillut!

Omalta osaltani pahoittelut siitä, että olen sinulle täällä silloin tällöin vinoillut!
 

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
4 813
Huvittaa nähdä että ei tuo luovuttajan mentaliteetti ole yhdessä kesässä mihinkään kadonnut.

1-3 ekasta matsista pataan ja osa jo toivoo että ei tarvitsisi tokaa matsia edes pelata koska kusi on paskaa jne.

Joo, tähän alle sitten ne "eletään vaan tunteella" uunoilut, pienimunasin voi vaikka alottaa.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
12 795
@Rautakorven haamu tässä sulle Rautakorven haamu
Picsart_23-11-17_13-50-11-129.jpg
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
12 795
Tuo estäminen on mielestäni käsittämätöntä. Ethän sä oikeassa elämässäkään voi niin tehdä.
En voi tehdä oikeassa elämässä niin, mutta oikeassa elämässä kuittaan tuollaiset vastauksella "höpö höpö"

Internet nyt on vaan hyvin helvetin kaukana oikeasta elämästä vai meinaatko, että ihmiset puhuvat kasvotusten samalla tavalla kuin esimerkiksi sosiaalisessa mediassa? :D
Sehän se somen suurin ongelma onkin. Jotkut ihmiset puhuvat toisilleen sellaisella tavalla mikä ei tulisi kuuloonkaan kasvotusten.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 211
On silti ollut Ilves aikana niin hieno pelaaja, että ei hylätä meidän miestä kun on vaikeaa. Kaivetaan jollain ilveellä se paidan repijä Les takaisin peliin.
Kesken pelin kumminkin heitit tänään luiskaan ja valmentajat samaan kuoleman kuiluun, kun häntä peluuttavat. Sulla oli jopa joku Pendon lemmikki -paskanjauhanta päällä.

Koitahan päättää.
 
Ylös