Oulun Kärpät

Nemonen

Rivipelaaja
Viestejä
61
Miten viime kaudella melkein 30 pistettä tehnyt ei kelvannut kenellekään änärissä? Mitä on taustalla?
Yksi syy varmasti, että tuon sarjan varmaan yksi hitaimmista pelaajista. Boston-vuosilta ainakin muistan, että ei paljo tilanteisiin ehtinyt. Ja kun ei ole erityislaatuista peliälyä niin vaikea on paikata vajavaista liikettä. Liigassa tulee kyllä varmasti dominoimaan, koska tempo on murto-osa Änärin vastaavasta.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 777
Tuo on totta että Lesiltä ja Pelliltä ei saatu sitä mitä oli odotuksissa, mutta mikään pakkohan Clendeningiä ei olisi ollut hankkia, olisi vaan luotettu prosessiin ja annettu aikaa Pellille ja Lesille, mutta menestyksen haluisena organisaationa ymmärrän Ilvekseltä sen, että tuotiin Adam sisään.
Juu ihan samaa mieltä. Näen kuitenkin laituritilanteen sikäli erilaisena, että tuolla ei nyt tarvitse luottaa mihinkään prosesseihin. Meiltä löytyy viisi yli 0.5 ppg vetävää laituria, sinne ei siis ole oikeasti mitään tarvetta hankinnalle. Etenkin kun sen yhden kolmossentterin, jota muutenkin enemmän tarvitaan, hankinnalla saataisiin jo omasta takaa kuudeskin yli 0.5 ppg laituri Mäntykiven muodossa.
 

JärvisenPera

Luottopelaaja
Viestejä
1 274
Ekana tulee mieleen, että mikä tässä kaverissa on vikana kun ei kelvannu euroopan isompiin sarjoihin. Mutta jos tienannu miljoonia nii ei välttämättä tarvii juosta sen isoimman diilin perässä. Ja Kärpät kyllä varmasti artistiverolla pystyny maksaa sinänsä ihan hyvää palkkaa.
 

Ipanmies98

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
267
Kova jytky kyllä! Itseä kyllä mietityttää miten istuu Laten kiekkoon. Mahtaako Marjamäen huudot olla jatkossa Skate Skate!?
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 348

Toppapöksy666

Luottopelaaja
Viestejä
3 000
Kolme kuukautta ABC:n noutopöydässä, niin keväällä miehen pelihuumori on täysin kadoksissa. Saa ottaa talteen.
Vähän samat fiilikset itsellänikin. :D

Noo, aika näyttää. Mielenkiintoista ainakin päästä näkemään minkälainen pelaaja on kyseessä.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 204
Paperilla kyllä aivan timanttia. Parhaassa iässä ja 500 NHL-ottelua. Miten tällaisen voi saada Liigaan suoraan Änäristä?

Mutta katsotaan nyt. Onhan näitä nähty, jotka luulee tulleensa johonkin kaljaliigaan kaljoittelemaan ja pizzaa syömään hyvällä palkalla ja yllättyvät, että mitä kummaa?

Pelicansiin parhaassa pelimiehen iässä 32-vuotiaana siirtynyt kolmesti 50 pinnaa ja kerran 60 pinnaa Änärissä puhkaissut ja NHL-olympiahopeamitalisti Mike York tulee ainakin mieleen. Oli aivan surkea SM-liigassa.
 

Iksan Kalapuikot

Luottopelaaja
Viestejä
1 763
Late on saanut Kärpät pelaamaan ja ne haistaa veren, kova hankinta ja Kärpät viimeistään nyt ilmoittautui mestaruustaistoon mukaan.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 719
CV on kova, mutta jonkun verran miehen pelejä nähneenä luistelun riittävyys tähän liigaan epäilyttää. Vähän pulska muutenkin :). En tiedä onko minkälainen huippu-urheilija.

Ei ole enää riittänyt NHL:ssä ainakaan. Eiköhän tuo yvllä maalinedestä muutamat maalit silti tee. Kova haku yhtä kaikki.
Ikää 27, viime kaudella 74 nhl peliä.
Tuskin tuo liike on ongelma.
Lesillä ja artulla voi olla isompi ongelma kun tuo 105kg/191cm ajaa maalille…
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 942
Ikää 27, viime kaudella 74 nhl peliä.
Tuskin tuo liike on ongelma.
Lesillä ja artulla voi olla isompi ongelma kun tuo 105kg/191cm ajaa maalille…
Jep kyllä tämä on lähtökohtaisesti kovin sainaus Liigaan. Kärpät ainakin pyrkii tosissaan takaisin kärkeen.

Heilläkin on sentterivajausta. Näyttää olevan perkeleen hankalaa saada Liigaan hyviä senttereitä kesken kauden. Pelsut onnistui tässä hyvin tämän Schnarrin kanssa.
 

Hyrrä

Luottopelaaja
Viestejä
1 434
Meinasin heittää, että jos sillä on vauhti tullut ongelmaksi änärissä, niin ehkä tuleekin kirjaimellisesti hakemaan vauhtia isoista kaukaloista ja luisteluliigasta, vähän niinku training camp pohjoisessa. Ei paljon bussissa istumista, vain kovaa luistelua.

Sitten aloin miettiin, onko Liiga tosiaan niin kova "luisteluliiga". Googlesta katsoin mitä löytyy sanalla "luisteluliiga", niin tällaisia liigoja ovat NHL, KHL, SHL, Sveitsin liiga ja Norjan liiga sekä Suomen Liiga, eli kaikki. Änäri nousee kuvauksissa esiin kaikkein kovimpana luisteluliigana.
 

Tenderi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
415
Täällä taas yllättäen vähätellään vieraitte hankintoja, mut onha tää ny kova. Toki maksaa paljon, mut profiilihankintana on todella kova.

Tän tason alotuksia voittava sentteri tillulta tilaukseen.
 

Keltavihreä

Luottopelaaja
Viestejä
4 906
Lähtökohtaisesti kyllä mielenkiintoinen hankinta ja tosi kovat on tilastot Liigaan tulijaksi. Ei varmaan tuu ihan verkkaripalkalla
 
Ylös