Otto Heinonen

Seisomisurheilu

Luottopelaaja
Viestejä
2 440
Keskustelua puolustajasta
 

dr Origo

Luottopelaaja
Viestejä
1 869

Heinosen kuulumisia ja tavoitteita.

"Ilveksen kanssa Otto Heinosella on tällä hetkellä voimassa kolmevuotisen sopimuksen keskimmäinen vuosi. Nuorella puolustajalla tavoitteet ovat korkealla.

– Kova tavoite on nousta mukaan liigaan, loppukausi mennee U20-joukkueessa ja mahdollisesti KOOVEE:n mukana Mestiksessä mutta tulevaisuudessa tavoitteeni on ehdottomasti liigassa ja sen jälkeen unelmana on NHL."
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 150
Miksi Otto Heinosta ei löydy Ilveksen sivuilta kokoonpanon alta? Sieltä kuitenkin löytyy näitä muita junnuja esimerkiksi Bau, Hakala ja Korhonen? Onko vaan unohtunut lisätä kaveri listalle vai onko tässä nyt joku junnu-sopimus kuvio?

EDIT: Ei mitään löytyy nimilistasta, mutta tuota korttia ei vaan ole tehty.
 
Viimeksi muokattu:

Jarno Saarinen

Luottopelaaja
Viestejä
1 658
Jaa'a paha sanoa. Olisko niin että A.n kantavat voimat on listattuna "oman" joukkueensa kokoonpanoon. Kuitenkin Oton nykyinen sopimus on julkaistu 3.5.2021 Ilves teki sopimuksia nuorten lahjakkuuksiensa kanssa – Tampereen Ilves
Ja sen koommin on nimi ollut mukana jokaisessa uutisessa missä kokoonpano on listattuna. Meidän mitäs Otto on!

Todellisuudessahan jokainen U20 joukkueen pelaaja on sopimus suhteessa I-H oy.n kanssa, mutkikasta tässä on nuo sopimuksen muodot, että Ameriikkoihin pyrkivät pojat eivät menetä amatööri statustaan. Nosto liigaan on vain yksi allekirjoitus ja arvatenkin ilmoitus vakuutusyhtiölle.

Edit, siellä hän se Otto osana U20 joukkuetta U20-joukkue – Tampereen Ilves
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Tosiaan ihan tuolta ilves.comin kautta löytyy Liigan rosterista. (Ei vain näy siinä ylemmässä osiossa, jossa "pelaajakortit").


1669306547176.png
 

Random Hero

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
202
Joku tiesi sanoa että lähdössä WHL:ään. Ei oikeen itse kertonut vielä kenellekkään.
Tällaista puhetta oli palstalla aikaisemmin, lieneekö mieli muuttunut jos luvattu oletusarvoisen kasipakin roolia Salmelan lähdön tiimoilta. Varmasti peliaikaa tulossa useammassa matsissa ja siihen lisäksi isot minuutit KooVeessa.
 

King98

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
193
”Hän on hakemassa uutta nostetta ja uusia tuulia”, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt luonnehtii.


”Hän koki vahvasti niin, että kehityskaari ja näkymät olivat vähän paikallaan Tampereella. Hän halusi muutosta siihen ja halusi meille.” Tsemppiä Otolle!
 

Artsi

Luottopelaaja
Viestejä
3 224
Otto Lukkoon, valtavasti tsemppiä tulevaan.
Juu, tämä sopimus on ollut selvä jo pitkään. Uskon, että Otto olisi saannut tälläkin kaudella Ipassa peliaikaa, jos Niemelä olisi ollut valmentajana. Nyt vaan uutta nostetta Lukossa ja parin kauden päästä valmiimpana takaisin.
 

Aho26

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
797
Rehellisesti sanoen itsellä ei kuvaa Otosta ja hänen osaamisistaan, mutta tietyllä tavoin harmi että menetetään muualle näitä lahjakkaita junnuja varsinkin kun A-junnujen menestys viime vuosina ollut mitä ollut. Toki ymmärrän myös senkin että meillä nyt yksi junnu Sebastian Soini on ens kaudella murtautumassa pelaavaan kokoonpanoon ja liikaakaan puolustuksessa ei raakileita voi olla. Onnea Otolle joka tapauksessa.
 
Ylös