Otteluveikkaus SaiPa-Ilves 19.9 Klo 18.30

Urho Kaleva Kekkonen

Luottopelaaja
Viestejä
1 708
Nyt pitää SaiPa-faninakin tunnustaa, että tuo tuomio oli oikeusmurha. Suomi ei levittänyt jalkoja, eikä hakenut polvella osumaa. Harmiton vahinko, mistä tuomareille taisi tulla paniikki, kun pelaaja loukkaantuikin.

Eikä siinä mitään, jos tuosta olisi tullut suoraan jäähy(voisi keskustella oliko aiheellinen). Nyt kaikki tuomarit olivat aloittamassa peliä ja sitten kun Saipan kaveri kysyi niin koottiin "tuomareiden arvontakerho" ja päätettiin antaa jäähy.

Tässä oli ns. legendaarinen housuihinpaskominen ja nämä kaverit voisi laittaa hyllylle tai ainakin sen kaverin, joka jälkikäteen "näki" tilanteen.
 

VP

Luottopelaaja
Viestejä
5 568
Alivoimakin on kyllä aivan kuraa. Komeesti annetaan neliön läpi syöttö.

4-1 - kattellaan.
 

ifor74

Luottopelaaja
Viestejä
3 519
Mutta mieti kuinka paskasti tappara on kasattu joukkue ku se on 7-1 perässä kookoolle.

Ja siksi moni oli sitä mieltä että alku kausi on tärkeä Ilvekselle kun näitä yllätyksiä tulee jolloi kovempi materiaali häviää heikommalle.
Tammikuuta kun pelataan niin väitän että ei KooKoo tapparaa 7-1 johda.
Mutta se siittä ja tähän peliin....
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 039
Joko riittää..
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 453
4-1 Koho.

Hieno maali, mutta luvattoman helposti kiekko tulee AV-nelikosta läpi.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 039
Hieman on eroa ylivoimissa.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 767
Niin. Koko kesä on puhuttu, että tällä porukalla ei pitkälle pötkitä ja tämä ilta sen näyttää 100%! Ei ole ykkössenaa, ei ykköspakkia, ei korvaajia menetetyille. No, Ilves rakentaa...
 

Paatelainen

Guest
Ikävä maku jää tästäkin pelistä ison tuomarivirheen vuoksi.

Se on todella ikävä asia, mutta kyllä tässä isossa kuvassa kuitenkin enemmän paskaa makua aiheuttaa tämä meidän joukkueen nykytaso.

Kivi vaikuttaa kyllä tällä kaudellakin aivan yhtä aseettomalta kuin viime kaudellakin.

Nuo tämän kauden johtavat pelaajat loistavat poissaolollaan. Flood kerää vastuuta ja on aivan yössä kaukalossa. On kolmen ensimmäisen ottelun perusteella juuri niin huono kuin osattiin odottaa. Halmo ei myöskään ole ole päässyt vielä yhtään liigavauhtiin mukaan. Toivottavasti parantaa ja tahmea alku johtuisi vain siitä, että liittyi ryhmään liian myöhään, Floodia ei taida pelastaa mikään. Joku halusi jääräpäisesti miehen jatkavan ja nyt saadaan nauttia siitä.
 
Ylös