Ottelutulosveikkaus Sport - Ilves pe 12.10.2018 klo 18.30

IkuisestiILVES

Luottopelaaja
Viestejä
2 566
Huomenna ois taas peli. Vapiseeko vaasan veri? Riittääkö Ilvekselle yksi tehty? Onko kuparisaari tällä kertaa liian kova paikka? Näihin saamme vastauksen huomenna klo 18.30.
Itse uskon että putki jatkuu ja tehdään enemmän kuin yksi kaappi joten,
2-3
Tiukoille menee mutta kotkat ottaa hyökkäyspään jäähyn ajassa 56.22 josta Ilves ylivoima sahaa kiekon 43 sekunnissa verkkoon, Laaksonen pyssyttää viivalta. Tyhjiin saadaan hakea lopussa mutta rautsi liruttaa puolesta kentästä tolppaan.

Muut maalit: Dogi, Haapanen
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 765
Pari heikompaa peliä alla kokonaisuudessaan, vaikka eilen tietenkin puolustus-, ja molaripeli olivat ensiluokkaista... Kuparisaari ja Pe -peli, ei mikään paras mahdollinen yhdistelmä vierailijan kannalta. Uskon kuitenkin, että Ilves venyttää voittojen sarjan jo viiteen peliin:

Sport - Ilves 2-4
 

Tero

Farmipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 557
Vähämaalinen matsi tulossa, mutta Ilves tuplaa maalimääränsä sitten keskiviikon.
Ihmismuuri-Helenius kestää vaasalaisrynnistyksen. Viimeinen tyhjiin.


Sport - Ilves 0 - 2

Sport - Ilves 4 - 1.
 
Viimeksi muokattu:

EtäIpa

Luottopelaaja
Viestejä
1 456
Mestis viikon toinen ja vaikein matsi! Sportilla on hyvä meininki ja nyt viel kotikatsomo. Pisteeseen ihan tyytyväinen, kun ottaa huomioon Ipan laskevan pelillisen trendin!

Eli matsi päättyy 2-2 ja ikävä kyllä sport kairaa lisäpisteen rankuilla
 

Henry78

Luottopelaaja
Viestejä
2 279
Turhat neppailut varsinkin ylivoimalla pois ja sitä kuuluisaa nöyryyttä mukaan kera työhanskojen niin saa pizzaperjantai arvoisensa lopun!

Sport-Ilves 2-4 (1-1)(1-1)(0-2)

Ikonen yv.
Mieho
Halmo
Arttu perkele tm.
 

Anapoli

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
334
4-3 jatkoaika tappio. Haluisin uskoa voittoon, mutta viimeiset 2 peliä eivät ole olleet sellaista dominointia millä voitettaisiin yllättävänkin hyvä vireistä Sporttia. Toivottavasti olen väärässä.
 

Ake

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
570
Kivi herttänyt porukan , jos ei nyt ihan viivaluistelulla , niin kovilla sanoilla ainakin. Ja tarpeeksi pitkällä menomatkalla terottanut luistimet eiku mieliin miksi töitä tehdään. 1- 5
 

#13

Luottopelaaja
Viestejä
3 024
Lämpiääkö Gene kuparisaarelle? Paukkuvatko isot ovet? Ai niin mutta SikailevaSuomi ei pelaakaan tänään... ;-)

Perjantaihumussa 3-4 jatkoilla...
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 039
Lehtonen tänään uunissa, saa nähä ratkeaako kassari peliin.
 

#68

Luottopelaaja
Viestejä
2 758
Tulessa ollut ja juuri nollat pitänyt Helenius vaihdetaan Lehtoseen tilanteessa, jossa pelejä pelataan 2 viikossa eikä edes peräkkäisinä päivinä. Toivoisi aina välillä Ilvekseenkin Tapparamaista maalivahtipeluutuksen kulttuuria, jossa kakkosta ei edes harkita uuniin tämmöisissä tilanteissa. Etukäteen arvioituna en näe järkisyitä tälle vaihdolle. Toki Lehtosellekin täytyy jossain kohtaa jotain pelejä antaa, mutta mieluummin sitten otteluruuhkien aikaan, eikä vain vaihtamisen ilosta.
 

Jalmari

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
827
Enemmän kuin samaa mieltä edellisen kanssa. Mitä järkeä laittaa Lehtonen maaliin tänään???? Järjetöntä. Tarvii Anttikin pelejä mutta ei todellakaan nyt kun ei olla peliruuhkassa ja mrillä olisi Vehviläisen kanssa liigan kuumin veskari. Nyt on Lehtonen sitten onnistuttava. 3-5 peli päättyy. Hyvä Ilves.
 

niemi637

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
248
Annetaan antin näyttää ja mistä sitä tietää et onko helge ees terveen kirjoissa tänään..
Peli päättyy 3-1 sportin juhliin
 
Ylös