Ottelutulosveikkaus Ilves-TPS ke 8.9.2019 klo 18.30

Fleda

Luonteeltani olen optimisti.
Viestejä
1 941
Pystyyks joku kertoon mitä tossa oman pään puolustamisessa haetaan?

Aivan kauheeta on tekeminen tällä hetkellä. Ainoo asia missä tällä hetkellä on vähemmän järkeä kuin Ipan pelissä on se että joku tästäkin syyttää Kolppasta.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 485
Päkkilä sai selkeästi lisävirtaa maalistaan ja Rautiainen painaa hommia. Kapteenin ohella Leino ollut tänään todella huono. Jo. Ikonen saisi paikata pari tuhlailuaan. Ollut kyllä itselleni pettymys näissä ensimmäisissä peleissä.

TPS:n ei paljoa tarvitse tehdä. Pari maalia surkeaa alivoimaa vastaan ja sitten kaveri laittaa tämän lisäksi kiekkoa omiin.
 

Raipe - The Great One

Tähtipelaaja
Viestejä
11 414
Kyllä mää uskon, että tää lähtee vielä tänä vuonna tästä, mutta tarvii varmaan odottaa Aren ja Dostyn paluuta. En Kolppasta heittäisi bussin alle, mutta ehkä varmempi liikkeinen Dostal voisi tuoda pakkeihinkin rauhaa.
 

ifor74

Luottopelaaja
Viestejä
3 530
Kauheeta kuraa, pitäsköhän ensi peliin vaikka sekoittaa ketjuja...
Kivi on kyllä eniten pihalla, rupee meneen mieheen usko.
 

Urho Kaleva Kekkonen

Luottopelaaja
Viestejä
1 726
Yksi maali tehtiin omiin, yksi väärän vaihdon jäähystä ja yksi kestetyn 5-3 av:n jälkeen. Mitäs tuosta voi sanoa, nyt kaikki menee väärään suuntaan paitsi Päkkilä, joka sai maalistaan itseluottamusta.

Kauhea määrä törttöilyä ja äijät puuttuu. Jotain herätystä nyt vaikka tappelulla tai taklauksilla. Tällä menolla läpsytellään viimeinenkin 20min.
 

LalaTa

Luottopelaaja
Viestejä
2 526
Ei tartte tepsin kyl mitään tehdä, eipä ne tosin ihmeisiin näytä pystyvänkään. Kuha on maalilla niin kiekko pomppii tyhjän maalin eteen jossain kohtaa. Ei ummarra miksei Ipalla kulje, eikö muka kemiat ketjuilla vieläkään kohtaa?
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 916
Jotenkin ei ole valmiita tekemään sitä työtä, mikä vaaditaan. Uskotaan ja kuvitellaan.. ehkä on liikaa luettu kausiennakoita.
 

OTP

Luottopelaaja
Viestejä
2 902
Kattellaan ku pistetään peli tasoihin ja tepsi painaa sisään 2 min enne loppu
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 288
PAPP on kyllä huikeaa.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 681
TUO MENI KOLPOASEN PIIKKIIN
 
Ylös