Ottelutulosveikkaus Ilves-TPS ke 8.9.2019 klo 18.30

Nixu

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
333
Taidetaan mestismestaruudesta saada kunnon vääntö nousijakolmikon kanssa. Puolustuspeli on kyllä niin sekaisin että pohdituttaa onko valmennus ollut edes joukkueen kanssa kesällä? Mitä on harjoiteltu? Kukaan ei tunnu tietävän miten omassa päässä kuuluisi pelata.
 

Urho Kaleva Kekkonen

Luottopelaaja
Viestejä
1 728
Jos positiivista haluaa hakea niin luistin ainakin liikkuu. Järkeä ei sitten ole mukana ja kaikki pomppii meitä vastaan(kuten ahdistuneella joukkueella aina). Yksi maali meille voisi avata lukkoja. Hei, tää on vaan lätkää.
 

Åkerman

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
780
Taas epäonnistunut alku peliin. Ensin Leino häviää kaksi kertaa 100-0 aloitukset putkeen ja ottaa sen jälkeen huolimattoman jäähyn. Sen jälkeen kapteeni Suomi koukki itsensä aivan turhaan jäähylle.

Kaiken huipensi ihmeellinen vastuun välttely Rautiaiselta ylivoimahyökkäyksestä josta seurasi vastahyökkäys ja TPS johtoon.

Muuten totutun sekavaa touhua, ajoitukset jatkuvasti aivan pielessä hyökätessä ja pakit joutuvat jalalla tuomaan kiekon ylös.

Leino ja Suomi omaan silmään eniten pihalla, Suomi ei välillä taida itsekään tietää mitä yrittää.

Positiivista erässä oli Peltolan hyvä liike ja Maalahden peli-ilme katastrofaalisen ensimmäisen vaihdon jälkeen. Niin ja Kolppanen oli mies paikallaan.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 893
Ilves vaikuttaa olevan aivan sekaisin valmennus mukaan lukien, kysymys herääkin, että miksi?

Joku on mennyt pahasti metsään. Nyt tarttis oikeasti onnistumisia ja niitä kuuluisia heräämisiä!
 

Anttis

Luottopelaaja
Viestejä
2 655
Juu, ei toimi ei... Ei tämän kyllä näin pitänyt mennä. Toivottavasti Arttu tulee takaisin ja on se puuttuva iso palanen kenttäpeliin
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 798
No onneksi vaan maali perässä. Suomi, Rautiainen, Leino, Lepaus - hoitakaa homma raiteilleen. Noilla jätkillä on eniten parantamisen varaa.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 289
Väärävaihto siihen sitten.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 798
Mieho on tällä hetkellä todella huono aloittaja. Ihan älytöntä edes laittaa oman pään aloituksiin, kun häviää ne kaikki.
 
Ylös