• Moro! Perinteinen Ilvesfoorumin kevätveikkaus järjestetään nyt jo viidettä kertaa. Suuren suosion saavuttanut veikkaus järjestetään omassa osiossaan täällä. Kaikki joukolla mukaan, ja veikkausonnea!

Ottelutulosveikkaus Ilves-Sport ke 2.1.2019 klo 18.30

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
8 337
Peiliin saa pojat katella. Ikonen varsinaisella läpi, Dogi jatkoajalla. Ja mitä näitä oli.
 
Viestejä
17
Saakeli tuonne puolustukseen tarvitaan joku koodinimellä Tallinder tai kaksi. Sellainen parivaljakko joka pystyy pelaamaan viimeiset 5 minuuttia pitämässä johtoaseman.
 

EtäIpa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
487
Kyllä kiekkojumalat päätti että tolla paska sulamisella ei 2 pistetä ansaitta! Hattua pitää Sportille nostaa kuin he aina lopussa tulevat, heidän tavaramerkki kyllä!! Toivottavasti la Ilves pelaa sitten kokonaan ottelun
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
3 546
Divariapinat näytti sitten miten pelataan loppuun asti. Sport ansaitsee top 6 paikan, Ilves ei.

Toivottavasri edes hävettää
 
Viestejä
1 462
Nyt ei voi muuta sanoa, kuin että kyllä on kivaa olla ilves fani.

Tätä se tiesi, kun tänään otteluun valmistautuessani ensimmäisenä kuuntelin Maj Karman biisin "Paniikki", ja sitä kuunnellessa tuli Ilves-paniikki mieleen, ja sieltähän se tuli, kuin tilauksesta pelin loppuun.
Oli todellinen Ilvespaniikki. Totaalinen housuunpaskominen loppuun.
 

Soho

Luottopelaaja
Viestejä
1 063
Pienistä asioista lähti. Hyvän pelin pelannut Antonen ei viitsinyt puolustaa mailaa 1-4 tilanteessa ja Sporalle helppo kavennus. Sen jälkeen alkoi paniikki joka huipentui Savilahden käsittämättömään tötöilyyn. Nöyryyttä kaipaisi lisää.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
4 257
Ilves ja Sport ovat parivaljakko, joilla tälläkin kaudella lienee Liigan kehnoimmat maalivahtitandemit. Molemmilla joukkueilla on kuitenkin tällä kaudella melko onnistuneet pelitavat ja sitoutuneet pelaajat. Pajuluoma, pitkän linjan sportilainen, on kuulemma hyvin pidetty pelaajien keskuudessa, mikä selittänee osittain joukkueen kovan taisteluilmeen tällä kaudella.
 

EtäIpa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
487
Pakko se on vielä sanoa ettei Helge ole voittava maalivahti! Parempi tosin kuin Lehtonen, mut ei se paljoo lohdutta. Ainoa positiivinen asia matsissa oli se että yv alkoi toimia.
 
Ylös