Ottelutulosveikkaus Ilves-Kärpät to 17.1.2019 klo 18.30

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 893
Tämä oli odotettavissa. Kärpät huilannut... ja karsea rosteri.

Ei kyl mitään palaa tänään. Av tuttua kuraa, Lehtonen heikko.. tai itseasiassa koko poppoon on heikko.

Kivi taas ihmettelee.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 289
Helposti kyllä karkasi Kärpät 0-3 johtoon, näyttäis jalka painavan Ilveksellä.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 656
Kivi aivan turha vaihtoaitiossa. Ainoa reagointi on pitää suuta suuremmalla. Edes molarin vaihdolla herätystä kun ei muuta keksi.
 

Iker78

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
711
Kyllä näkee heti kun peli alkaa miten tulee käymään. Syötöt ei napsu lapaan ja kaikki kaksinkamppailut hävitään. Munatonta hiihtelyä.
 

Åkerman

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
780
Ohipeli joo, mutta olihan tämä arvattavissa kun huomasi Lehtosen maalissa. Jotenkin valmiiksi luovuttanut meininki Ilveksellä, mutta ihan ymmärrettävää kun materiaaliero on kaikkien tiedossa.

Onneksi Kärpät ei taistele meidän kanssa samoista sijoituksista joten ei tässä pisteet "kriittiselle" vastustajalle mene.

Nyt vain tasaisesti peliaikaa kaikille ja toivotaan itseluottamusta nostattavia onnistumisia tietyille yksilöille. Myös erävoitto olisi kiva!

Tuskin tästä pelistä kukaan oli pisteitä Ilveksen laariin budjetoinut, nyt vain tosiaan kärkimiehille lepoa, lauantaina on kauden tärkein peli Lukkoa vastaan rankan viikon päätteeksi.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 486
Juuh että sellainen näytös tällä kertaa. Alivoimaprosentti jatkaa kohenemistaan. Ei taideta tänään Kärpille hävitä maalin erolla.

Mutta hei. Ei vieläkään maalia tasakentällisin. Onneksi erikoistilanteet on rautaa.

Vehviläiselle onnittelut nollapelistä!
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 289
Onko Ahtolalla jotain vaivaa, vai miksi Savilahti tuli tilalle? Savilahti on aivan turhake tuolla, törmäilee omaan maaliin ja sillain.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 917
Tälläinen peli.. Lehtonen maalissa, niin ei kannata edes yrittää puolustaa ?
Kärpät luistelee omasta päästä alivoimalla, kahdella pelaajalla, läpi. Takaa tulee hitaasti Ilvesläiset ja seuraa tilannetta... EI näin !

Toiseen erään kaikki ketjut uusiksi ja Helenius maaliin.
Kuka on Ilveksen kolmosmolari ? Nyt olisi hyvä paikka peluuttaa vaikkapa Joonas Valtosta, jos kerran Heleniuksen pitää huilata. Voisi Riku olla vaikkapa kotona.
Noo.. Ilveksen vuoro tulla kolmen takaa tasoihin...
 

Urho Kaleva Kekkonen

Luottopelaaja
Viestejä
1 728
Tylyä. 3 paikkaa, 3 maalia. Kaikki pelimiesten maaleja ja Ipan pakit ovat maalin edessä yhtä pehmeitä kuin TPS eilen.

3 maalin tekeminen Kärppiä vastaan on hankalaa - varsinkin kun maalipaikoille ei päästä ja jos päästään niin vastassa on muuri.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 893
Kyllä on organisaatiolla sarkaa saada Ilves jonakin vuonna oikeasti kovaksi joukkueeksi.

Tänään tultiin vaan työpaikalle, mutta ketään ei huvita eikä mitään tapahdu.

Hävetkää koko poppoo... Kivi mukaan lukien. Yököttää tälläinen perseily!
 

Asylum

Luottopelaaja
Viestejä
4 728
Kyllä tuo ongelma on kentällä, eikä penkin takana. Kaikki vaan hiihtelee ja vähän neppaillaan. Tepsiä vastaan tämä riitti.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 685
Ei siinä että hävitään ylivoimaiselle sarjakärjelle mutta saisi se nyt tehdä edes jotain muutakin niiden pisteiden eteen kun tulla paikalle. Koko homman sävelen näki jo siinä kun Lehtosen nimi maalissa nähtiin. Jokainen peli, minkä Lehtonen on pelannut tällä kaudella on ollut joko "ei voi maalivahtia syyttää/Voitettiin Lehtosesta huolimatta". Ilmeisesti Karri päätti että turha edes koittaa, se on kuitenkin Kärpät.

Toivottavasti Karri ei venäytä leukojaan kun ihmettelee tuota Kärppien ylivoimaa että miten se nyt taas tolleen. No, kun kiekko ja miehet liikkuu niin tulosta tulee. Mutta Karri ei ilmeisesti aio tehdä elettäkään tuon alivoiman korjaamiseksi. Varmaan olisi tehnyt jos olisi jotain halunnut/pystynyt.

Ja miten kehdataan tulla kotipeliin tällaisella valmiiksi hävinneellä asenteella. Jumalauta, ne katsojat on kuitenkin niitä jotka teidän palkat maksaa! Edes jotain kunnioitusta voisi esittää.

Kyllä se eilinen voitto taisi sittenkin olla vain tepsin huonoutta.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 917
Nyt voisi lähteä raikkaasti toiseen erään.. ei mitään hävittävää. Nuoret miehet ykköseen ja kauhea ralli päälle, Kärpät alkaa jo puolustelemaan asemiaan.
Ikonen iskee 1-3, Vainionpää 2-3, niin jo alkaa aivan uusi peli olla käsillä...
 
Ylös