Ottelutulosveikkaus HIFK-Ilves ke 12.2.2020 klo 18.30

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 713
jaha. Lukko tasoitti viimeisellä sekunnilla. Prakaa se naapurillakin ja Ilves voi tippua viidenneksi
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 346
Rölli 4-0.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 894
Kuka tietää, vaikka muutaman päivän vapaa osoittautuu joskus myöhemmin hyväksi vedoksi.

Mutta tänään HIFK on saanut poikkeuksellisen paljon laukauksia maalintekosektorista. Ilves on kuitenkin tällä kaudella pystynyt tukkimaan sen aika hyvin.

En usko tuollaiseen. Yhtään peliä ei saa uhrata lepäilyn vuoksi. Joskus voi treeni mennä yli, mutta että päätetään kesken helmikuun pitää neljän päivän tauko, jonka jälkeen pelataan paskin peli moneen kuukauteen. Varsinkin puolustussuuntaan. Se menee täysin valmennuksen virhearvion piikkiin, tossa ei rakennettu mitään hyvää. Koko joukkue oli tänään huonosti valmistettu: hidas, terävyys puuttui ja huono reagoimaan. Yksinkertaisest: ei fyysisesti valmis.

Joo seuraava peli voidaan taas voittaa sisuuntuneena tästä. Mutta viime viikon lepäilyn ansiota se ei ole.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 346

Nulikka

Guest
Puolustettiin ihan ok niinkuin yleensäkin tällä kaudella mutta ei me päästä enää maalille kun pelit alkaa kovenemaan. Nyt punnitaan se onko duon Myrrä&Salo eväät syöty. Ja se Vartiaisen hankinta alkaa päivä päivältä tuntuun paremmalta idealta. Siinä olis kaveri joka vois näyttää kuinka sinne maalille ajetaan.

Pelit loppuu lyhyeen keväällä jos ei oikeasti saada nopeasti kehitettyä hyökkäyspelaamista. Toivotaan että kurssi kääntyy heti perjantaina.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 713
Minä uskon kanssa että tämä neljän päivän miniloma voi olla vielä se avain jolla ollaan valmiimpia siiten jos ja kun play-offeissa mennään ratkaisupeleihin. 3 p on siitä edusta pieni hinta eikä jääkiekodssa paljoa voita kvartaaliajattelulla.

Tappara oltti lisäpisteen joten neljäs sija on nyt ilveksellä.
 

Ipa72

Luottopelaaja
Viestejä
6 013
Onneksi on tämä foorumi oli sentään jotain mitä seurata.
 

Okafani

Luottopelaaja
Viestejä
1 022
KooKoo peli voi mennä 0 - 5 tai 5 - 0, mutta lauantaina on pakko ottaa kauden eka voitto JyPistä, on muuten ainoa joukkue, jolta ei ole saatu kaudella vielä pistettäkään.
 

Henry78

Luottopelaaja
Viestejä
2 290
Huono peli kaikkinensa. Se siitä. Jos tämä peli ei toimi herättäjänä joukkueelle niin on todella suuri ihme. Perjantaina on sitten lyötävä parasta Ilvestä pöytään jotta KooKoo kaatuu.
Hengetön oli vierasjoukkue tänään!
 

Satunnainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 871
päätetään kesken helmikuun pitää neljän päivän tauko, jonka jälkeen pelataan paskin peli moneen kuukauteen
Mitkähän nuo neljä lepäiltyä päivää mahtoivat olla, siis nyt neljä edellistä vaiko neljä Sport-pelin jälkeistä. Ja mitähän oli niiden kahden muun näiden pelien väliin jääneen päivän ohjelma.
 

Taiteilija

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
914
Terveisiä paikan päältä. Olipa tänään kauden aneemisin Ilves. Hävittiin kaikki kaksinkamppailut. Kahden metrin syötöt meni viisi metriä ohi tai yli ja liike oli kuin suopotkupallossa. Jotain valmistautumisessa on mennyt totaalisen vihkoon. Ainakin toivon, että syy oli väliaikainen. Vaikea uskoa, että tämän kauden Ilves voisi koskaan muuten pelata näin huonosti.
 

näsinneula

Luottopelaaja
Viestejä
1 682
Eka erässä vielä ajoittain pelin sisällä. Toisen erän alusta lähtien unessa. Ainoa valopilkku Parikan puhdas taklaus Ekassa erässä. Koko porukan pitää mennä peilin eteen.... Punaiset sai joukkueemme näyttämään surkealta. Kolmeen ipan organisoidut hyökkäykset koko pelissä !!!!!. Kahvilan kautta kotiin.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 894
Mitkähän nuo neljä lepäiltyä päivää mahtoivat olla, siis nyt neljä edellistä vaiko neljä Sport-pelin jälkeistä. Ja mitähän oli niiden kahden muun näiden pelien väliin jääneen päivän ohjelma.

To-Su. Sen jälkeen ollut kaksi päivää aikaa treenata. Oikein ei ainakaan ole noita päiviä käytetty, mutta vaikea se onkaan. Päästät tollasen pentulauman vapaalle muutamaksi päiväksi, on muuten riski. Osa menee baariin, osa lepäilee kotona, osa käyttää vapaat matkustamiseen, osa treenaa omiaan, osa ei treenaa mitään. Koitapa ottaa homma haltuun maanantaina.
 

IkuisestiILVES

Luottopelaaja
Viestejä
2 576
Tänään seurasin peliä radion välityksellä niin kauhean tarkkaa kuvaa tapahtumista ei ole. Mutta, ylivoima huolestuttaa. Jossain vaiheessa painettiin 30% teholla, tällä hetkellä mahtaako olla jotain 16% luokkaa? Missä on ne ratkaisijat jotka ottaa joukkueen harteilleen kun ei oikein lähde. Suomi on se ollut, mutta radiosta nähtynä tänään ei oikein irronnut. No, toivotaan että Salo ja Myrrä saa paketin kasaan ja hommat toimiin. Muuten jää kaudesta mieleen vain paras runkosarjasijoitus aikoihin..

Täällä kritisoidaan Meskasta ja hänen hankintaa. Pelipaikka ei välttämättä kuuluisi olla ykkösessä mutta jos se peli lähtee kulkemaan, niin sitten Eemelin kanssa, toki puolustamis innokkuteen ei pelikaverien luulisi vaikuttavan. Ja jos meseä ei olisi hankittu, niin millainen huuto siitäkin olisi syntynyt?

Karri sai lähes nimettömän porukan pelaamaan pleijareissa joka haastoi Tapparankin tosissaan. Joten eiköhän myrrä/Salo akselilta jotain käärmekeittoa tule keiteltyä kun pleijarit alkaa.
 
Ylös