Oskari Laaksonen

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 767
Laaksonen on todellinen huippulupaus, mutta matka NHL -kaukaloon on vielä kyllä valovuoden mittainen. Lisää jerkkua ja suoraviivaisuutta nyt aluksi.

Ei ole pelkoa, että NHL -peikko vie... paitti tietty alasarjat siellä.

Laaksoselle tekisi hyvää pelata Ilveksessä vielä vähintäinkin 2 kautta.
 

ipe

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
501
Mun mielestä on turhaa huutelua tällaiset "lasinen kaveri"! Jos lapa osuu silmään, sillä ole mitään tekemistä loukkaantumisherkkyyden kanssa. Tai jos luistin viiltää tai jos mailalla lyödään käsille (jota tässä ei nyt Oskarille kaiketi tapahtunut). Miten itse estäisitte tällaiset vammat? Jättämällä kokonaan tilanteeseen menemällä? En suosittele kenellekkään, että "mee ite ottaa iskua mailasta silmään", en. Mutta jotenkin kohtuutonta huudella lasiseksi, pelaajast, joka kuitenkin pelaa isoja minuutteja kentällä.
Suosittelen laittamaan sarkasmitutkaasi kuntoon.
 

JörgenJönssön

Luottopelaaja
Viestejä
1 634
Oskari kari, Oskari kari... Pikkasen jäitä vaan hattuun, kun et sää mikään Heiskanen tai Kaski oo. Pelimiehen elkeitä on, mut ei kannata koittaa liian hienoo, menee vaan jalat sekaisin.

Noinniinkun joukkueen etu edellä vaikka nää säälit ja mahdolliset pleijarit. Ens kaudella sitten neppailua taas Ilveksen paidassa tietysti!
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 244
Ehdottomasti samaa mieltä siitä, että Laaksonen tarvitsisi nyt peliinsä kunnolla valmentamista isolla V:llä, minkä olen sanonut aiemminkin.

Mutta että täältäkö luin, että ei niin väliä jos (ja nyt siis kun) joukkueen ainoa kiekollinen puolustaja on playoffeissa sivussa?

Kannattaako jotain ensi vuoden osoitettakaan miettiä sen perusteella, miten joku kymmenen vikaa liigapeliä on mennyt? Nimim. olisitteko lähettäneet viime kauden Koivulan Änäriin?
 
Viimeksi muokattu:

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Toivottavasti lähipäivinä nähdään sellainen pudotuspeli-ihmeparaneminen, joita aina silloin tällöin tapahtuu.

Joukkueen ainoaa kiekollista puolustajaa tarvittaisiin ainakin Lappeenrannassa, jotta kotijoukkueen karvauksen alta päästäisiin pois.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Menetys on , mutta lässytys ainoasta kiekollisesta puolustajasta on liioittelua...mikä on esim. Parikka ? Homma ei Laaksosen poissaoloon kaadu.
Parikka on yleispuolustaja, jolla on kohtalaiset kiekolliset taidot, mutta vielä paljon kehitettävääkin.

Joukkueen peli ei tietenkään saa kaatua yhden tai kahden pelaajan poissaoloon.
 

Luchs

Guest
Toivottavasti lähipäivinä nähdään sellainen pudotuspeli-ihmeparaneminen, joita aina silloin tällöin tapahtuu.

Joukkueen ainoaa kiekollista puolustajaa tarvittaisiin ainakin Lappeenrannassa, jotta kotijoukkueen karvauksen alta päästäisiin pois.

Monta kysymysmerkkiä:

Brooksin ounastelema Oskarin ihmeparantuminen, ja jos tämä viimeistään
siellä Lappeenrannassa sitten realisoituu, niin siellä mahdollisesti tapahtuva Saipan erityinen karvaaminen ja jos sekin toteutuu, niin tämän ainoan kiekollisen puolustajan kyky käsitellä rooliaan pakiston ylivoimaisesti eniten peliaikaa nauttivana liiderinä.
Päästäänkö Oskarin avulla paineen alta pois vai jäävätkö alakerran toimet vain peliäedistämättömiksi komeiksi kaarteluiksi?
 

Luchs

Guest
Laaksonen leijailee ihan omalla peliä edistämättömällä tasollaan ja sitten perään tällainen niitti.
Voi voi, toivottavasti poika on kunnossa.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 453
Vähän nyt turhan paljon yhdelle miehelle kauden aikana tapahtuu.

Toivottavasti ei kausi ole paketissa.
 

Bakteeri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
928
Huonolta näytti Oskarin vointi taklauksen jälkeen, kun ei omat jalat meinannut kantaa ja kävely näytti samalta kuin humalaisen vaeltaminen snäkäriltä kohti taksitolppaa aamuyöllä klo 5.

Tsemppiä Oskarille! Ensi kaudella vahvempana takaisin - tämä siksi, että näytti kauden päättävältä loukkaantumiselta.
 

Bakteeri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
928
Täysin turha taklaus selvästi vahingoittamistarkoituksessa. Vähintään viisi peliä pitää tulla.

Kyllähän tuo oli ihan tarpeeton tosiaan. Eniten ihmetyttää, miks noinkin kokenut pelaaja kuin Osala taklaa tuolla tavalla laidasta irti olevaa pelaajaa? Toki, Laaksonen on köykäinen. Lopputulema olisi todennäköisesti ollut eri, mikäli vastaanottava osapuoli olisi ollut esim. Halmo. Ei toki poista sitä tosiseikkaa, että on todellakin pelikieltojen arvoinen suoritus.
 

Raipelätty

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
137
Jep! Vähintään 7 peliä Out. Vainipäät sun muut. Oskarin olkapää on jo hajalla ja jne...! Kyllä hilparaa ja kärppiä liiga auttaa minkä kerkiää! TÖRKEÄÄ!!!
 

Fleda

Luonteeltani olen optimisti.
Viestejä
1 937
Onks tietoa kuinka pahasti kävi?

Kyllä tuo epäinhimillinen taklaus latisti koko illan. Toivottavasti toipuu eikä käy Tommi Kovasia.

Tsemppiä Oskarille täältä suunnalta!
 
Ylös