OSASTON INVAASIO VAASAAN MALLIA EXTRA ISO: Kannattajamatka Sport-Ilves 17.2.2024

Moraalinvartija

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
567
700 ihmistä jos jonottaisi yhteen jonoon maksamaan, ja jos nimen etsimiseen, tasarahan taskusta kaiveluun ym säätöön menisi minuutti per nenä, niin koko jonon läpikäynti kestäisi vajaan 12 tuntia.

Oikeastihan maksetaan varmaan tilauksittain eli useampi kerrallaan, eikä toivottavasti mene ihan noin kauaa per nuppi, mutta kyl tossa melkonen urakka on. Jos halutaan tunnissa selvitä, niin joka viides sekunti pitää yksi henkilö saada maksettua. Toivon, että Osastolla on hyvä suunnitelma tähän..
Älä laita tällasta
 
Viimeksi muokattu:

Supin tukit

Luottopelaaja
Viestejä
1 342
Päivän tj:
 

Liitteet

  • Näyttökuva 2024-02-01 211829.png
    Näyttökuva 2024-02-01 211829.png
    620,2 KB · kertaa luettu: 135

Bakteeri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
934
Moneltakos kohti Vaasaa on tavoite saada bussien nokat kääntymään?

En äkkiseltään löytänyt miestään tietoa.
 

Ilvesfan

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
390
Tuo on muuttunut ja siitäkin alkaa tulemaan isoa mainosta viimeistään ensi viikolla. Myös sähköposteissa tulee olemaan tieto asiasta. Eli lähtö on Hakametsän parkkipaikalta kello 10-10:30. Viimeistään 10:30 kaikki bussit on liikkeellä. Syy on ilmeinen, 1070 henkeä ei liikuteta ihan hetkessä. Hieman reissu paisui alkuperäisen aikataulun julkaisun jälkeen.
 

Kreivi Brad Sjöblom

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
287
Täällä kun porukalla kysellään tyhmiä kiimoissamme, nii mikä onkaan lopullinen bussimäärä pelkästään Osastolta joita liikeelle saadaan?
 

Dynamo

Rivipelaaja
Viestejä
62
Tähänkin varmana jo vastattu, mutta. Monelta kannattaa olla hakamettällä? Riittääkö jos on esim. klo 9 paikalla?
 

Höylä Soikkeli

Rivipelaaja
Viestejä
81
Voisin ostaa kaksi lippua tänne, jos jollain on tarjolla. Ei tarvitse välttämättä kuulua Osaston kautta kuljetuksia, mutta kunhan peliliput saisi. Liput löytynyt.
 
Viimeksi muokattu:

-sk-

Luottopelaaja
Viestejä
1 447
En tiedä onko kuinka fiksua ohjeistaa kaikkia lipun ostaneita tulemaan päätyyn? Muutama yksittäinen tietenkään ei haittaa mitään, mutta jos sinne useita kymmeniä alkaa valua niin saattaa olla aika hässäkkää (ja turvallisuusriski jo valmiiksi täpötäydessä päädyssä) tiedossa.
 
Ylös