Osasto 41

Jivi Reistola

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
353
Ja meillähän lihaksilla arvon nimimerkki täälä kehoittelee ketään häpeämään hallilla käymistä? Osaston suurin syöpä on tuollaiset persereijät. Kommunikaatio on osaston toiminnan Akilleen kantapää. Taidanpa askarrella läpsyttimen ja otan sen mukaan seuraavaan matsiin, tulkaa ottaan pois vain, sopii yrittää. Jäi viimeksikin suunsoitoks.

Huono tuomari, huono ihminen. On kuitenkin erinomainen huuto. Neutraaleja sanoja, jotka tuottavat pisteliään viestin.
Onko sun mielestä siinä jotain järkeä, kun koko alarivi puhaltelee munia koko pelin ja ihmettelee "ai täälä pitää jotain käsiä nostaa ja laulaa". Ja millähän keski-ikäsen sedän pömppö repulla sää täälä jotain lihaksista puhut, mutta mennään eteenpäin ja alarivi ääntä ja käsiä jatkossa!
 

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 114
Tapparan foorumilla tiedettiin kertoa että tifokielto ei ole enää voimassa. Onko näin?
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 808
Yli kuukausi on kulunut lupauksista laittaa mestaruusviirit vihdoinkin näkyville areenaan, mutta mitään ei ole tapahtunut.

Nostan uudestaan esille ehdotukseni, että Osastona pidettäisiin tätä seura- ja urheilukulttuuria esillä, kun se ei tunnu onnistuvan rakkaan konserttisalimme päättäjiltä.

Kun areenaan ei selvästi olla saamassa mestaruusviirejä esille, olisiko Osastolla mahdollista askarrella 16 kappaletta niitä "mestaruusviirejä" vuosilukuineen, joita sitten pidettäisiin esillä itse fanikatsomon yläreunassa? Joko kaksikeppisinä lakanoina tai sitten jonkinlaisina pahvibanderolleina tms. Itse voisin ainakin osallistua niin askarteluun kuin "mestaruusviiritelineenä" toimimiseen peleissäkin.
 

Eetu Fucking Mäkiniemi

Luottopelaaja
Viestejä
5 146
Tänään jäähallissa Ilvestä edusti edukseen ainoastaan Osasto41.

Kun joukkue kyntää kannattajat eivät vajoa samaan tasoon, vaan jatkavat samalla mestaruustasolla! Hieno esiintyminen faneilta ja kiitos sinne suuntaan!!! Ei tarvi hävetä tämän porukan esiintymistä, ei ollut alisuorittamista kovassa paikassa!
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 486
Paljon tulee myös vaasalaisilta kehuja Jatkoajassa Osastolle.

Näihin kehuihin on erittäin helppo yhtyä. Todella loistava meno noin televisionkin välityksellä ja laulu raikasi summerin soittoon asti sekä vielä sen jälkeenkin. Ja tifo oli totutun upea.

Mahtavaa te! Harmittaa puolestanne joukkueen tarjoilema peliesitys.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös