Osasto 41

Viestejä
3
Ketä siellä Sorin aukiolla oli tappelemassa Kärppäfanien kanssa? Tai ketkä uhkailivat eilen omia faneja? Tai ketkä levittelivät roskia Hakametsän katsomoon? Tai ketkä huorittelevat peleissä mouhojen naispuolisia faneja? Tai ketkä perseilevät somessa pilaten koko Osaston maineen?
Jaaha, sinioranssitrollit löytäneet ilvesfoorumin. Eikö teilläkään ole parempaa tekemistä näin sunnuntai-iltana?
 

Jäähykuningas18

Luottopelaaja
Viestejä
4 537
Miten niin ei ollut mitään tekemistä Osaston kanssa, kun tapahtumaan osallistui yksinomaan Osasto41:n jäseniä, jotka vieläpä hyvin avoimesti esimerkiksi Twitterissä muiden seurojen asiallisten kannattajien koulukiusaamisen lisäksi lesoilevat olevansa Osastolaisia?

Huvittavaa tämä ettei Osastoa saisi kritisoida, kun jokainen tietää että kaikki Ilveksen kannattajatoimintana lähivuosina liitetyt negatiiviset kohut liittyvät osaston parikymppisiin vittumarkoihin, joiden käytös on hyvästä tunnelmasta huolimatta lapsellista ja muutamaan näiden kanssa heiluvaan varhaiskeski-ikäiseen joille on ns. lusikalla annettu.

Osasto41, te ette ole muuta Ilveksen kannattajakuntaa suurempi ja tiedostakaa, että me muut Ilves-kannattajat häpeämme tuota kaikkea pelleilyä mitä harrastatte alkaen twitter-perseilystä päättyen nujakointiin omien kesken. Pellet.
Jaahas. Uusi tulokas joka käyttää samaa tekstiä minkä on jo moneen kertaan kaikki tunnistanut mm. Tapparan ja Jatkoajan foorumilta. Takaisin sinne porkkanamaalle nyt siitä meuhkaamasta.
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 408
Vittuako puhut täällä paskaa? Pari tyyppiä yritti väkisin pölliä OSASTON lippuja. Ja kyllä, olivat omia nämä varkaat.

En epäile, mutta kuulostaa aika kipeeltä, että joku Ilveksen kannattaja yrittäisi pölliä Ilveksen faniporukan lippua? Mistä ne tiedetään Ipan kannattajiksi? Jos oli, niin porttikielto halliin. Fanien toimesta.
 

Peso

Tulokas
Viestejä
8
Miten todistat minkään yllä mainitsemistasi tapahtumista paitsi eilisen, liittyvän Osasto 41 aktiivijäseniin? Aivan.
Jaahas. Uusi tulokas joka käyttää samaa tekstiä minkä on jo moneen kertaan kaikki tunnistanut mm. Tapparan ja Jatkoajan foorumilta. Takaisin sinne porkkanamaalle nyt siitä meuhkaamasta.
Eli näitä mainitsemisiani asioita ei ole tapahtunut koska olen sinun mukaasi mouho?
 

mindfcuk

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
580
En epäile, mutta kuulostaa aika kipeeltä, että joku Ilveksen kannattaja yrittäisi pölliä Ilveksen faniporukan lippua? Mistä ne tiedetään Ipan kannattajiksi? Jos oli, niin porttikielto halliin. Fanien toimesta.

Jep, tähän osallistuneille vain porttikiellot loppukaudeksi Ilveksen toimesta ja problem solved. Ja siis erityisesti sille/niille, jotka ovat tappamisuhkauksia huudelleet.
 

Cigaro

Luottopelaaja
Viestejä
2 192
Mistälähin nistit on käyny lätkäpeleis?
Kyllä siellä nistejäkin käy. Kaikki nistit eivät ole rapanistejä, vaan tekevät myös ns. normaaleita juttuja. Sijainti keskustassa mahdollistaa monelle muutenkin siellä aikaansa hyvin paljon viettäville reissut lätkäpeliin pienemmällä kynnyksellä, kuin Hakametsään.
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 720
En ollut eilen areenassa kun yksi rakkaus ajoi harmilliseen valintatilanteeseen saman seuran toisen edustusjoukkueen pelin kanssa. Ei siis ole mitään omakohtaista kokemusta, mitä tällä kerralla tapahtui.

Riitelyn ja toisten haukkumisen sijaan haluan miettiä enemmän, miten ongelmia voisi ehkäistä jo ennalta. Miten Osastona aiotaan varautua näihin ilmeisen suurta huolta aiheuttavaan lippujen ja banderollien ryöstämiseen? Hallissahan on järkkärit, mutta he valvovat enemmänkin yleistä järjestystä, eikä varsinaisesti Osaston omaisuutta. Kun huoli varkaudesta on ilmeisesti todellinen, pitäisikö Osastolla olla seisomakatsomon yläosassa omat "järkkärit", jotka katsovat vähän Osaston omaisuuden perään siinä hallin varsinaisten järkkäreiden luona ja yhteistyössä heidän kanssaan?

Sanomattakin selvää on, että tuollaisessa vastuullisessa ja mahdollisesti konflikteihin johtavassa tehtävässä ei voi kuitenkaan olla ketään humalaista "raajankatkojaa", vaan yhteistyökykyinen aikuinen, jolla ei ole minkäänlaista vihanhallintaongelmaa.

Osasto on nostanut Ilveksen ottelutapahtuman täysin omalle tasolleen Suomessa ja seurakin on siitä niin ylpeä, että käyttää sitä jopa otteluiden markkinoinnissa. Vaikka lieveilmiöitä on huomattavasti vähemmän kuin kaikki se hyvä, mitä Osasto saa aikaan, niin ei niiltäkään voi ummistaa silmiä. Pahimmassa tapauksessa kannattajatoiminnasta voi tulla seuralle myös taakka ja maailma on täynnä varoittavia esimerkkejä. Osaston kohdalla ollaan onneksi vielä todella kaukana siitä, mutta jokaisen toiminnassa mukana olevan on silti hyvä muistaa tuo. Ei me olla pelkästään toteuttamassa itseämme katsomossa, vaan kaikki hyvä ja huono luo mielikuvaa niin Osastosta kuin Ilveksestäkin. Luottamus on paljon helpompi menettää kuin rakentaa – varsinkin uudestaan.

Jokainen meistä varmaan haluaa olla ylpeä niin Ilveksestä kuin Osastostakin.
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 408
Tekeekö tappelut ja Twitterissä tapparan faneille uhoaminen Osastosta Ilves Ikuisesti -väkeä parempia kannattajia?

Tappelut? Nyt oli joku huudellut ikävästi. Toistaiseksi areenassa on ainoastaan Tapparan fanien toimesta nähty tappeluita, kun viime poffeissa joltakin vastustajan fanilta lyötiin nyrkillä rillit paskaksi. Tappelut ei kuulu jäähalliin, eikä sen pihaan. Siinä on iso areena ja kasino, jos on järjestyshäiriöitä, niin alkoholin myyntiin tarvittavat luvat lähtee. Sen tason mökki, että kaikki tajuaa ettei mitään ongelmia tulla sallimaan.

EDIT: eikä mitään jää koskaan epäselväksi. Katsomot, käytävät ja pihat on varmasti kaikki kuvattu ja järkkärien hoidossa.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös