Nokia Arena

Peltipurkki

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
241
Vähiin jää kohtuuhintaiset istumapaikat? Ilves.comin katsomokartan mukaan tuohon jäisi vielä joitakin 379e (kausikortti) paikkoja alariveille. Tämän jälkeen päädyn kulmiin tai aivan yläriveille saa pulittaa 590e. Välissä 1 sektori 840e kunnes pitkillä sivuilla saa lyödä vähintään tonnin tiskiin. Vieraspäädyssä toki vielä vaihtoehtoja. Jos tästä voi vetää johtopäätöksiä myös irtolippujen hintoihin niin pahoin pelkään että yleisömäärät jää melko maltillisiksi. Missaanko jotain? Paljon riippuu siitä kuinka herkästi parville otetaan porukkaa?

Onko vielä tietoa kuinka lähelle pleksiä alarivit tulevat?
 

C

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
473
Vähiin jää kohtuuhintaiset istumapaikat? Ilves.comin katsomokartan mukaan tuohon jäisi vielä joitakin 379e (kausikortti) paikkoja alariveille.

Taisi olla tuon alakatsomon kapasiteetti isompi kuin Hakametsän (?), joten silloin sinne päätyyn jäisi enemmän paikkoja kuin Hakametsän päädyssä.
 

Neljätoista

Luottopelaaja
Viestejä
1 434
Toivottavasti tuo raja on olemassa, eikä vain todeta että jaaha 8000 tuli peli on loppuunmyyty.

Ensimmäistä viikonloppua lukuunottamatta taitaa runkosarjassa olla tiukassa ne päivät, että ylälauteet avataan. En olisi varma onko jotain tiettyä rajaa mietittykään, vaan katsotaan vähän pelin mukaan.
 

LalaTa

Luottopelaaja
Viestejä
2 526
Onkohan niitä yläparvia mahdollista avata osioina?

Josko jollakin kaavalla niitä osioita avattaisiin sitten sitä mukaa kun alaosa täyttyy. Näkyvyys kyllä olisi ongelma pienillä osioilla, pitäisi avata ensin koko toinen pitkä sivu, sitten vastakkainen pitkä sivu ja jos vieläkin tarpeen niin päädyt.
 

C

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
473
Onkohan niitä yläparvia mahdollista avata osioina?

Jos oikein ymmärsin niin yläparvi avataan nimenomaan pala kerrallaan, kun alakerrassa on riittävästi ihmisiä. Suljetut katsomolohkot pidetään suljettuina verhoilla, mikä tarkoittaisi ettei hallli tunnu tyhjältä oli pelissä sitten 6000 tai 10 000 ihmistä.
 

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 609
Onkos meillä tuola anniskelukatsomoita?
 

TaikuriLuttinen

Luottopelaaja
Viestejä
4 035
Nopealla silmäilyllä näyttää Ilveksellä olevan aavistuksen halvemmat liput naapuriin verrattuna ja lisäksi tarjoavat noita perhelippuja (3-5 hlö 12€/naama kategoriohin 8 ja 9) jota Tappara ei tee. Ei mielestäni mitenkään hirveän pahoja korotuksia Hakametsään verrattuna muutenkaan.

Erikseen kyllä vielä peukkua toimistolle tuosta seisomakatsomon muutoksesta.
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 910
Olisiko lippujen myyntiä lykätty tänne asti, koska areenan valmistuminen oli epävarmaa? Yhtä kaikki nyt ne on tulossa myyntiin!
 

S_Kuusisto

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
538
Nopealla silmäilyllä näyttää Ilveksellä olevan aavistuksen halvemmat liput naapuriin verrattuna ja lisäksi tarjoavat noita perhelippuja (3-5 hlö 12€/naama kategoriohin 8 ja 9) jota Tappara ei tee.

Toisaalta Tapparalla on isommat alennukset opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille: -50% kaikista lipuista vs Ilveksen -30%. Merkittävää on myös se, että Tappara ilmeisesti myy noita alelippuja myös paikallispeleihin, Ilves ei. Eli Ilves-Tappara peliin opiskelijalle seisomalippu kustantaa 20€, Tappara-Ilves peliin sama lippu 11,50€. Ilves-Tappara peliin eläkeläinen parvelle istumaan 25€, Tappara-Ilves peliin 12,50€.

Mielestä Ilveksen linja on parempi, paikallispelit on sellainen rahasampo mihin ei välttämättä kannata alelippuja myydä.
 
Ylös