Nikolai Hakala

Seisomisurheilu

Luottopelaaja
Viestejä
2 440

Keskustelua Isosta mutta nuoresta hyökkääjästä
 

vilperi

Luottopelaaja
Viestejä
1 161
^ Mörkö 2.0

Taitaa vertaaminen Anttilaan olla melkein loukkaus Hakalaa kohtaa. Miehen alku on toki isosta koostaan huolimatta raakile, mutta syksyllä kirjoitin miehestä seuraavaa täällä:

Jos jollekin Hakala ei osunut silmiin perjantaisessa A-junioreiden ottelussa on ihme. Hieman tuossa on samaa kuin Anttilan Markossa lempääläläisen pelatessa A:ssa. Siis sellaista honkkelimaisuutta, joka saattaa johtua nopeasta kasvupyrähdyksestä ja tottakai voiman puutteesta. Silti väittäisin yhden ottelun perusteella Hakalalla olevan kädet ja pelikäsitys Anttilaa edellä.

Hakala ole - ainakaan vielä - mikään Otto Koivula tai Joona Koppanen, mutta jos nöyryyttä löytyy ja työn tekeminen maittaa, niin eiköhän Nikolai pääse liigassa pelaamaan parin kauden sisällä.

Vihdoinkin isoja junnuja!
Koppanen ja Koivula taitavat kuulua kitukasvuisiin palleroisiin.
 

taro.tsujimoto

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
166
Taitoa on ja laukauskin hyvä. Tuon kokoiseksi voisi olla toki fyysisempikin.

Jos pelikäsitys ottaa vielä muutaman stepin niin latu on auki minne vaan.
 

Fleda

Luonteeltani olen optimisti.
Viestejä
1 941
Päässyt Kooveen matkassa kokemaan miesten pelejä, osaako joku kertoa kuinka on pärjänny?
 

levokivi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
747
Hakala saanee jossain kohtaa vielä näyttöpaikan. Ison miehen pitänee kuitenkin vähän liikettä parantaa liigajoukkueen vauhtiin sopivaksi. Hakalassa voisi olla liigaan uusi Mörkö.
Vähimmälle huomiolle Kooveen ilveksistä on jäänyt Joona Veikkola, joka on mielestäni sopeutunut hyvin mestikseen. Veikkola teki jo U20 -otteluissa alkukaudesta hyvin pisteitä ennen siirtymistään mestispeleihin.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 677
10.58 peliaikaa debyytissä. Ei päässyt laukomaan kertaakaan, toki koko JYP-joukkue laukoi 19 kertaa. +/- oli 0 ja luistelumatkaa kertyi 3.02km, aloitukset 3/8. Ei kovin otollinen paikka liigadebyytille, mutta tärkeitä minuutteja tältä tasolta.
 
Ylös