NHL 19 - Yleinen keskustelu

Ipa41

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
762
Kyllä aktiivisesti varsinkin Eashl 6v6 pelimuotoa. Mitä mieltä, jos pidettiäisiin foorumin sisäinen online turnaus, jossa mitataan kovin pelaaja?
 

LentsunIpa

1931
Viestejä
467
En ole ostanut seiskatoistasen jälkeen änäriä enkä osta. Pelikokemus on vuodesta toiseen sama eikä jaksa enää pelkkien tilastojen perässä pelata online matseja.
 

jurgen

Luottopelaaja
Viestejä
6 035
Miten eroaa NHL 17 ? Miettinyt ostoa xbox onelle.
 

sepeli

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
250
Ok, kuinka monella on nhl 19 ps 4lla?? Ja sit sama homma xboxilla? Itellä ps4lla. Ois helmi jos ois osaanottajia niin sais turnauksen käyntii, vaikkapa panoksettomana näin aluks kunnes alkais rullaan.
 

#68

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
512
Tuli kanssa hankittua tuo Nhl 19 Ps neloselle. Meikäläinen on täysin noviisi tässä pelissä ja taso putoaa joka version tultua näköjään pykälällä. Muistan joskus, kun pelasin Nhl 13 ja olin aivan ässä pyöriin siä ja suorastaan nöyryyttään vastustajia. Nykyään tuntuu tulevan turpaan joka toisessa pelissä :D
 

Juke

Rivipelaaja
Viestejä
41
Tulee pelailtua Ps4:lla. Kyllähän tähän 19 tuli pelattavuuteen mielestäni isoin muutos vuosiin tuon uuden luistelumoottorin myötä.
Voin ottaa 1vs1 pelejä ja johkin turnaukseenkin voin osallistua.
Nykyistä Eashl joukkuettakin voisin harkita vaihtavani jos löytyy hyvä ja aktiivinen porukka, vaikka nykysessä on tullut oltua jo vuosia.. :p
Niin ja ps nimimerkki on: Juke85
 
Ylös