Naatan Skyttä

Jäähykuningas18

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
780

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
14 114

Rantsukoff

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
328
Ei ollutkaan Italiassa kuten jotkut huhuilivat. Kyllä näistä siirroista on pakko tulla rahaa tuntuvasti. Jopa lähelle yhden vuoden pelaajabudjettia. Onneksi Vertainen tuli sisään mutta kapea on silti hyökkäyspää.
 

Pok

Luottopelaaja
Viestejä
5 186
Toivottavasti korvaus on kohdallaan ja jatkosiirrosta myös sovittu provikat.


Siinä suli kuitenkin mahdollisuudet eurokentille eli satoja tuhansia euroja, niin ei viitsisi ihan karkkirahoilla päästää.
 

jurgen

Luottopelaaja
Viestejä
8 164
Nyt oli kyllä Ilveksen menestyksen kannalta surkea uutinen, mutta tietysti talouspuoli kiittää ja varsinkin näin korona-aikana.

Ensi kausi tulee olemaan tuskien taival. Europelit meni kyllä tässä. No, kunhan nyt sarjassa säilyy.
 

Tuomas

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
700
Kieltämättä harmitti alkuun, kun siirrosta alkoi kuulua huhuja. Mutta toisaalta varsin loogista, kun kaikesta näki jo viime kesänä Skytän olevan liian hyvä Veikkausliigaan.

Todella hieno oli nähdä Skytän esiinmarssi Ilveksessä ja upeat hetket paikan päällä, teki otteillaan Ratinasta lämpimän ja miellyttävän paikan. Olen pomminvarma, että Naatan lyö isommillakin kentillä läpi. Täytyy laittaa Toulousen pelipäivät kalenteriin, vaikka kansainvälinen jalkapallo ei pariin vuosikymmeneen ole kuulunut kiinnostuksen kohteisiin.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 706


Toulouse ja Ranskan Ligue 2 siis tosiaan Naatin seuraava osoite neljän ja puolen vuoden sopimuksella. Toulouse on tällä hetkellä sarjassa kakkosena Troyesin jälkeen ja kiinni siis nousupaikassa, joten erittäin kova jengi ja iso haaste Naatille on vallata pelipaikka, mutta totta kai siihen uskotaan.

Sen sijaan ei kai voi olla, että meni hintaan 200k?

 

Nulikka

Luottopelaaja
Viestejä
1 618
Ei voi pitää paikkaansa. Jos pitää niin toivottavasti Erola tajuaa itse ottaa lopputilin.
 

Seisomisurheilu

Luottopelaaja
Viestejä
1 259

Our Ilves

Rivipelaaja
Viestejä
46
Skyttä debytoi eilen Toulousessa Ranskan cupin puolivälierissä tullen vaihdosta sisään viimeiseksi 30 minuutiksi. Toulouse hävisi ottelun GFA74:ää vastaan lukemin 2-0.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 706
Naatti oli Toulousen penkillä koko matsin 3-3-tasurissa Dunkerquen vieraana. Ei ole tänään rosterissa nousukarsintaottelussa Grenoblea vastaan.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 706
Toulouse hävisi ekan nousukarsinnan Nantesille kotonaan 1-2 ja voitti toisen vieraissa 0-1, eli Nantes säilyy Ligue 1:ssa vierasmaalisäännöllä.

Toivottavasti Naatti pysyy ehjänä, saa hyvän preseasonin alle ja haastaa vakiäijät ensi kaudella pelipaikasta.
 
Ylös