Muu urheilu

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 493
Laitetaan tänne nyt tällainenkin. Melko laaja aihe, mutta ei viitsi laittaa joka lajille yksittäistä ketjua. Laaja sekä hieno urheiluviikonloppu takana. Moni talvilaji alkoi.

Hiihdossa
ei juurikaan positiivisia yllätyksiä nähty, mutta Heikkisen neljäs sija lauantaina oli positiivinen yllätys. En odota hiihdosta juurikaan menestystä, mutta tällaiset yllätykset ovat aina tervetulleita. Naisista Roponen on vahvin. Lähteenmäki ja Saarinen varmasti nousevat korkeammalle kauden mittaan. Viesteissä ei odotusten mukaisesti Suomi ei juurikaan pärjännyt. Jos naisten ykkösjoukkueessa Lähteenmäki olisi ollut ankkuri, niin 3.sija ei olisi ollut mahdottomuus.

Mäkihyppy ja Yhdistetty olivat odotusten mukaisesti heikkoja. Happonen loukkasi ikävästi polvensa karsintahypyssä. Toivotaan kädet ristissä ettei ole mitään pahempaa, paras hyppääjämme näin ennakkoon. Nämä kaksi muuta veijaria Niemi ja Asikainen kamppailevat toiselle kierrokselle pääsystä. Yhdistetyn voi kiteyttää Ryynäsen diskaamiseen väärän hyppynumeron vuoksi.

Ampumahiihdossa sekaviestistä tuli sijoitus kympin heikommalta puolelta, odotetusti. Mäkäräisellä hieman vaikeuksia ampumisen kanssa, mutta hiihto totutun vahvaa. Eiköhän kauden mittaan Kaisa kamppaile jälleen maailmancupin voitosta.

Formulat myös ratkesi. Mikä parasta maailmanmestaruus säilyi aina viimeiseen kisaan asti. Kisan voitti Jenson Button, mutta mestaruuden vei Sebastian Vettel kolmen pisteen erolla Fernando Alonsoon. Alussa Vettel hieman törmäili, mutta nousi komeasti 6.sijalle. Alonso oli toinen, mutta se ei riittänyt. Räikkönen oli kisassa kymmenes, vaikka viihdyttikin katsojia vähän harhailemalla väärällä radalla. Pisteissä Kimi oli komeasti kolmas ja näytti, että tauko ei vienyt vauhtia. Onnea Vettelille kolmannesta perättäisestä mestaruudesta!

Olihan viikolla myös Uintia ja sieltä saaliina oli pari mitalia. Eilisissä viesteissä tuli harmittavasti neljännet sijat. Pari mitalia on kuitenkin odotuksiin nähden hieno saavutus.

Tulevalla viikolla ei myöskään urheilutarjonta ole niukka. Yle näyttää torstaista alkaen Rukan maailmancuppia ja Ampumahiihtoa Östersundista. Rukahan siis tietysti sisältää Mäkihypyn, Hiihdon ja Yhdistetyn. Ja tietysti on luvassa myös lätkää Ilveksen osalta. Perjantain KalPa-ottelu Urholta. Jälleen saa mädäntyä TV:n edessä.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 493
Vs: Muu urheilu

Aika pommi. Enkä puhu Erkki Rajamäestä, vaan Janne Ahonen tekee paluun mäkeen.
 

Tero

Farmipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 606
Vs: Muu urheilu

Urheilutoimittajat ovat valinneet vuoden 2012 parhaat urheilijat lajeittain.
Valinnoissa ei ole suuria yllätyksiä, joskin 42 vuotiaan valinta vuoden parhaaksi jääkiekkoilijaksi herätti hieman mietteitä. Tokihan valitun täytyy pelata NHL:ssä, onhan se kaikkein kovin liiga ja jokaisen jääkiekkoilijan unelma. Mutta että Teemu? Onhan Selänne tietysti vielä kova, mutta onhan siellä uskomattoman kovia maalivahtejakin: itse olisin valinnut Pekka Rinteen, Nashvillen maagisen kassarin.
Tässä ovat vuoden 2012 parhaat suomalaisurheilijat lajeittain
 

Tero

Farmipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 606
Vs: Muu urheilu

NFL Super Bowl XLVIII: Denver Broncos - Seattle Seahawks
Ensimmäinen puoliaika 0-22
Denverin hyökkäys oli ällistyttävän tehoton. Vain lyhyt heittopeli näytti toimivan.
Eikä toinen puoliaika ala Denverin kannalta yhtään paremmin: Seatle juoksee palautuksesta touchdownin ja onnistuu vielä lisäpisteyrityksessään, 0-29. Taitaa olla selvä peli.
 

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
10 914
Vs: Muu urheilu

Ja Suomihan sai sitten villin kortin koripallon Mömmöm kisoihin. Onnea!
 

Littbarski

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
177
Vs: Muu urheilu

Baloun sanoi:
Ja Suomihan sai sitten villin kortin koripallon Mömmöm kisoihin. Onnea!

http://www.koripallo.com/forum/index.php?topic=49065.msg760989#msg760989
 

Tero

Farmipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 606
Vs: Muu urheilu

Selittääkö Myyrmäen Urheilupuisto Oy:n tapaus laajemminkin miksi junioriurheilu on niin kovin kallista?
Ainakin Vantaalla näyttää olevan helppoa tehdä kivoja päätöksiä siitä mihin käyttää muiden rahoja.
Onneksi tällaista ei voisi sattua Tampereella?
Suurelta osin urheilujunioreiden perheiltä kerättävillä maksuilla elävä yhtiö on maksanut muun muassa yhtiöön täysin kuulumattoman kaupungin rakennusvalvontajohtajan Pekka Virkamäen venäläisvieraiden ravintolalaskuja useita kertoja. Enimmillään yksittäinen lasku oli lähes 5 000 euroa.

Ravintolalaskuja on kymmenittäin, useimmat HJK:n ja PK35:n jalkapallo- tai Jokerien jääkiekkopelien yhteydessä. Esimerkiksi Jokerit–Lokomotiv-ottelun vip-aition lasku oli 1 786 euroa. Tarkastusraportin mukaan lähes kaikissa ravintolalaskuissa kaksikolmasosaa oli alkoholitarjoilua.

Laskuissa ei ole selvityksiä, ketkä tapahtumiin osallistuivat. Ei myöskään silloisen toimitusjohtajan Erkki Salon 60-vuotisjuhlien laskuissa, joiden loppusumma oli raportin mukaan noin 10 000 euroa.

Salo oli myös tehnyt itselleen ja muille yhtiön palveluksesa olleilla omavaltaisen päätöksen palkankorotuksesta.
Yhtiö jakoi työntekijöilleen ja kumppaneilleen lahjoja, joista kalleimmat olivat lähes 1 000 euroa. Useimmmiten lahjat olivat alkoholia.

Yhtiöstä ei löytynyt kaikkia sopimuksia, joista sopimuskumpaneille maksettiin. Yhtiö maksoi muun muassa verkkosivujensa ylläpidosta 1 900 euroa kuukaudessa sopimuskumppanilleen. Sopimuksia ei oltu kilpailutettu.

Yhtiön hallitus matkusti seminaareissaan Suomessa ja ulkomailla, joista koitui kymmenien tuhansien eurojen menot. Yhtiö maksoi näilllä matkoilla myös osallistujien juomakulut. Muutenkin juhlittiin: hallituksen jouluillallinen maksoi 1 484 euroa, josta vain puolet oli alkoholia.
Tuhansien eurojen viinalaskuja ja kalliita lahjoja – salainen raportti paljastaa Vantaan urheiluyhtiön sikailut
Vantaan Sanomat: Salainen raportti paljastaa urheiluyhtiön härskit väärinkäytökset – maksumiehinä junioriperheet!

Edit:
Entisiä jalkapallomiehiä tuo Salo.
Entinen maalikuningas oli Vantaan viinanhuuruisen skandaaliyhtiön toimitusjohtaja

Edit2:
Sattuneesta syystä maksumiehet eivät ole tyytyväisiä.
Kaupunginyhtiö maksatti viinat juniorien vanhemmilla, isä raivostui: "Onhan tämä aivan käsittämätöntä!"
 

Tero

Farmipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 606
Vs: Muu urheilu

Jyväskylän Kenttäurheilijat (JKU) ry olisi ehkä voinut onnistua paremminkin henkilöstövalinnoissaan.
Toimistotyöntekijänä ja laskuttajana Jyväskylän Kenttäurheilijat (JKU) ry:ssä toiminut mies on tuomittu seuran varojen kavaltamisesta vuodeksi ehdolliseen vankeuteen. 48-vuotias jyväskyläläismies sai tuomionsa törkeästä kavalluksesta. Anastettujen varojen yhteissumma oli liki 51 000 euroja.

Mies syyllistyi rikokseen maalis–lokakuussa 2015. Hän siirsi yhdistyksen päätililtä varoja omalle tililleen yhdeksällä kerralla yhteensä 16 600 euroa sekä varatililtä yhdellätoista kerralla yhteensä runsaat 19 000 euroa.

Lisäksi hän jätti tilittämättä seuran kahdeksassa eri tapahtumasta järjestämästä kioskimyynnistä tulleita tuottoja yhteensä yli 10 000 euroa. Mies kajosi myös seuran käteiskassaan vieden sieltä yli 5 000 euroa.
Urheiluseuralta katosi reilussa puolessa vuodessa yli 50 000 euroa – outoja tilisiirtoja ja kadonneita kioskikassoja
 

WsQ

Luottopelaaja
Viestejä
1 255
Vs: Muu urheilu

Olihan käsittämättömän hieno Superbowl! Vielä kun oma suosikki käänsi pelin ihan mielettömällä tavalla... Huh huh!
 

dr Origo

Luottopelaaja
Viestejä
1 870
Vs: Muu urheilu

http://www.tamperesaints.fi/uutiset.html?93858

"Tapparan ja Ilveksen kausikortilla edullisempi sisäänpääsy!
28.04.2017

Vaikka kiekkokausi onkin jo ohi, tuo kesä mukanaan paljon jännitettävää tamperelaiselle kiekkokansalle ja paikallisille kontaktiurheilun ystäville. Kun kiekkomestarit riisuvat varusteensa ja vetäytyvät ansaitulle kesälomalle, laittavat jenkkifutarit harttarit niskaan ja aloittavat taistelun Vaahteraliigan mestaruudesta.

Tampere Saintsin viime kesänä hienosti alkanut yhteistyö tamperelaisten liigakiekkoseurojen, Tapparan ja Ilveksen, kanssa jatkuu kesällä 2017. Tästä osoituksena Saints päästää kiekkoseurojen fanit edullisemmin Pyynikin portista sisään. Näyttämällä Tapparan tai Ilveksen kausikorttia, voit nyt tuoda kaverisi ilmaiseksi otteluun!

Tarjous on voimassa kaikissa seuran kotiotteluissa, joten Ilveksen tai Tapparan kausikortilla saat nyt kaksi lippua yhden hinnalla. Säästöä syntyy siis miesten otteluissa 10 euroa ja naisten otteluissa 2 euroa.

Älä siis vaivu masennukseen vaikka kolina Hakametsässä lakkaa. Kontaktiurheilua voi nähdä livenä kesälläkin, Pyynikin urheilukentällä!"
 

Tero

Farmipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 606
Vs: Muu urheilu

Timanttiliigaa:
Saksan Thomas Röhler heitti keihästä 93,90. Heitto on sekä Saksan ennätys että kisaennätys.
Aki Parviaisen 1999 heittämä Suomen ennätys on 81 cm lyhyempi.
Tero Pitkämäki pitää huolta suomalaisesta yleisurheilumenestyksestä ja ylitti jo nyt yleisurheilun MM-kisarajan 83 m. Eiköhän MM-kisamatka ole taattu tällä 84.26 heitolla.
Röhler kiskaisi käsittämättömän keihäskaaren – Timanttiliigassa käynnissä hurja kisa
 

hc-ipa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
247
Vs: Muu urheilu

https://www.facebook.com/tampereenpyrintobasketball/photos/a.360687337764.152858.144473512764/10155188820822765/?type=3&theater
 

Masce

Luottopelaaja
Viestejä
2 033
Vs: Muu urheilu

hc-ipa sanoi:
https://www.facebook.com/tampereenpyrintobasketball/photos/a.360687337764.152858.144473512764/10155188820822765/?type=3&theater

Ja jotta viestin sisältö tulisi kaikille selväksi;
Ilveksen kausikortilla pääsee ilmaiseksi Tampereen Pyrinnön otteluun 7.2., kun vastassa on Kouvolan Kouvot.
 

Slangenburger

Rivipelaaja
Viestejä
55
Vs: Muu urheilu

Masce sanoi:
hc-ipa sanoi:
https://www.facebook.com/tampereenpyrintobasketball/photos/a.360687337764.152858.144473512764/10155188820822765/?type=3&theater

Ja jotta viestin sisältö tulisi kaikille selväksi;
Ilveksen kausikortilla pääsee ilmaiseksi Tampereen Pyrinnön otteluun 7.2., kun vastassa on Kouvolan Kouvot.

Kuulemma Ilveksen pelaajia tulossa paikalle VIP-vieraina. Puoliajalla myynnissä sushia :eek:.

Näitä pitäisi olla enemmän! Urheilua yli rajojen.

www.pyrinto.fi/ilves
 

Masce

Luottopelaaja
Viestejä
2 033
Vs: Muu urheilu

Osaajat osaa ja Honkalehto rulettaa:

Iltalehti 5.10.2017
"Miesten Superpesiksen Hyvinkään Tahko löysi taakseen uuden, nimekkään omistajajoukon. Seuran omistajiksi astuu värikäs joukko hyvinkääläisestä pesäpallosta tuttuja nimiä. Omistajiin lukeutuu muun muassa Superpesiksen kaikkien aikojen lyöjätilaston kolmonen Simo Eerikäinen, hänen veljensä Mika Eerikäinen, viimeksi jääkiekkoliigan Ilveksen toimitusjohtajana työskennellyt Esa Honkalehto sekä Tahkon kannattajaksi tunnustautunut kapellimestari Ari Rasilainen.

Hämeen Sanomat 16.3.2018
"Hyvinkään Tahko Superpesis Oy on asetettu selvitystilaan."

Onneksi aina on kuitenkin mahdollisuus uuteen yritykseen, kun hommat hoitaa tarpeeksi taitavasti:
"Tänään Hämeen Sanomissa on uutisoitu Hyvinkään Tahko Superpesis Oy:n asettamisesta selvitystilaan.

Hyvinkään Tahko haluaa korostaa, että Tahkon Superpesistoiminta on siirtynyt jo viime vuoden aikana hallitusti ja suunnitellusti uuden osakeyhtiön alaisuuteen. Tahko Pesis Oy vastaa Hyvinkään Tahkon Superpesistoiminnasta vuodesta 2018 eteenpäin."

Hyvinkään Tahko Superpesis Oy tosiaan teki neljän vuoden aikana yli puoli miljoonaa tappiota. Jotenkin en jaksa uskoa, että Honkalehdon osaaminen asioita suuresti muuttaa uudessa osakeyhtiössä.
 

Tero

Farmipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 606
Vs: Muu urheilu

Outoa ettei kukaan Tahkossa muistanut Honkkiksen taloudellisia näyttöjä, harva voi kehua ajaneensa SUL:n lähes konkurssiin.
(Yleisurheilun EM-kisat Helsingissä 2012, pääsihteerinä Esa Honkalehto:
3 628 715 euron tappiot. Kisojen budjetti noin 15 miljoonaa euroa.)
IS: Suomen valtio pelasti konkurssilta yleisurheilun EM-kisojen jälkeen – muistio paljastaa karut miljoonatappiot
EM-kisojen pääsihteeriksi pestattiin Ilveksen jääkiekon nykyinen toimitusjohtaja Esa Honkalehto, jonka näytöt taloudellisista onnistumisista olivat jääneet erittäin vähäisiksi.
US: Urheilupomojen hölmöilyä aidoimmillaan, maksajana Suomen kansa
 

4ever1

Luottopelaaja
Viestejä
1 979
Vs: Muu urheilu

Terveisiä Linna-Golfiin ja jaksuhaleja tulevaan.
 

IkuisestiILVES

Luottopelaaja
Viestejä
2 576
Super bowl LIII. Meinaako kukaan täällä seurata matsia vai olenko yksin :D. Mitä mietteitä? Ite olen Ramsin, niinkuin urheilussa lähes aina altavastaajan, puolella.
 
Ylös