Muita liigajoukkueita koskevat huhut

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 336
Tässä voisi olla SaiPan näköinen haku.
 

Rupture

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
248
Tässä voisi olla SaiPan näköinen haku.

Ymmärrän sen että ihminen ei käytännössä voi nimellensä mitään eikä nimeä kannata ajatella nimeä suurempana asiana, mutta en pysty olla ajattelematta tätä.

 

Kyyberi

Luottopelaaja
Viestejä
1 559

pelikirja

Luottopelaaja
Viestejä
4 474

Tästä nyt ollut foorumilla jo pitkään huhua, mutta laitetaan nyt kun oikein uutinen saatu väsättyä aiheesta.
Eli Kodytek —> HIFK
Varmastikin mottipäinen lyöty varhaisessa vaiheessa kautta. Tuskimpa yhtä rahakasta ois tullu jos koko kauden näytöt lyöty pöytään. Nyt ihan tarkasti muista mutta oliko jonku 20 ottelun jälkeen 12maalia tehtynä ja siitä tahti hiljeni huomattavasti. Hyvällä asenteella pelasi pleijarit mutta tehot jäi piippuun. Hyvä pelaaja mutta ei hänestäkään nyt voida mitä tahansa maksaa.
 

M22

Luottopelaaja
Viestejä
2 670
Sashalla on ollut tyypillistä ottaa vähän ”siivua” viikonloppuisin. Ehkä se vaikuttaa tähän julkaisutahtiin ja järjestykseen.
Niin, rupea kenenkään henkilökohtaisilla asioilla spekuloimaan, mutta yleisellä tasolla, voihan tuota miettiä, että onko tuttua työelämästä ja mistä kielii, että joku puhuu tekemisistään aika suuria ja kertoo, että huomenna tai ensi viikolla valmistuu jne. Ja kuitenkin deadlinet aina paukkuvat ja lopputulos on vaatimattomampi kuin puheet.
En muista aiemmin lainanneeni omia tekstejäni, mutta vastauksena edelliseen, onhan näitä ollut, "olen tässä hyvä", "haluaisin kertoa, muttei voi", "soittelen pari puhelua" jne. Mutta ei yhden yhtä kunnon skuuppia aikoihin.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 202
Alkaa jo puntti tutista kun naapuri kasaa pakistoa huh huh aika kovia pelureita on naarattu.

Aika matalat odotukset on Tapparan rosterin suhteen ollut, jos Aleksi "Mikonmatti" Matinmikko on niin kova naaraus, että alkaa puntti tutiseen.

Kyllä sinne tulee joka kausi Liigan yksi parhaista rostereista.
 

Mastodontti

Rivipelaaja
Viestejä
64
IMG_1946.jpeg
Jyväskylästä uutisia huomenna. Joonas Nättiseltä äkkiseltään näyttäisi
 
Ylös