Muiden joukkueiden uutiset

Prophet

Luottopelaaja
Viestejä
1 865
Ei tule kovin montaa ulkomailla sentterinä pelannutta suomalaista mieleen. Järvinen, Myttynen ja Niemi on jo jossakin välissä mainittu. Ilomäen sopimus jatkuu. KHL:ssä Joonas Nättinen. Vanhempi Saarela?
Vanhempi Saarela olisi kelpo kuitti Julius Mattilasta.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
11 025

sentteri

Luottopelaaja
Viestejä
1 176
Vaikka Hytönen pesee kaikki meidän sentterit, niin Hytönen pelasi vartin keskimäärin viimekaudella, me tarvittaisiin sentteri joka pystyy pelaamaan 20 minuuttia per peli hyvällä tasolla. Vainari, Mieho, Saarela kaikki pelasi jotain 11-12 min ja tästä uudesta kaverista ei voi sanoa sitäkään. Molemmat Leino ja Ruotsalainen veti 20 minuuttia, eli kyllä sinne keskelle joku kova mies tarvitaan, kun periaattessa korvaa 1. ja 2. sentterin.
 

WillieGunn

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
447
Ei Hytösiä koskaan! Järvinen kävis kyllä. Järvisellä ja spekuloidulla Kontiolalla on se pointti, että Tampere olisi molemmille varmaan kova vetonaula. Järvinen olis niitä "hukattuja lampaita". Liigassa tosin, kun viimeset 6 kautta meni 35 pojoo/kausi keskiarvolla ja viime vuosi Saksassa oli hyvä, niin tuskin kannattaa haaveilla tänne. Myttyseen olis saumat. Pari viime kautta semmosia, että ei nyt korona-aikaan tule mitään mottipäisiä tarjouksia mistään muusta sarjasta saamaan. Uralla muutenkin vain yksi nappikausi 16-17 Kalpassa Liigassa, mikä oli kyllä loistava. SHL ja KHL statsit keskinkertaiset.
 

sentteri

Luottopelaaja
Viestejä
1 176
Olihan se aika kauheata katseltavaa viimekaudella, kun niillä on valtava kattila ja ei yhtään yleisöä. Pitää meidänkin muistaa se, kun siirrytään UROS Liveen.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
5 432
Todella vaikea arvailla, miten tulee käymään. Yleisesti arvellaan, että kestää kauan, ennen kuin palataan normaaliin päiväjärjestykseen eri elämänaloilla ja kaikilta osin niin ei tapahdu laisinkaan. Mutta yhtä hyvin saattaa käydä niinkin, että ihmiset palaavat entisiin tapoihinsa nopeammin kuin arvaammekaan. Pari viikkoa sitten katselin Keski-Euroopan majoituspaikkoja: tilaa oli yllin kyllin ja hinnat puolet normaalista. Mutta pari päivää sitten asiat olivat jo ihan toisin: hinnat normaalitasolla ja suosituimmissa Alppien lomapaikoissa hotellit loppuun myytyjä. Tämä kaikki sen jälkeen, kun EU-komissio esitti suunnitelmansa rajojen avaamisesta turismille. Eli ihan samalla tavalla kuin maaliskuussa, jolloin suomalaiset innostuivat ensin hamstraamaan WC-paperia ja sen jälkeen päättivät lähteä joukolla lähiseudun luontokohteisiin, he saattavat rynnistää ulkomaille lomailemaan innokkaammin kuin koskaan ennen. Ja kukaties niin käy jääkiekonkin osalta.
 

sentteri

Luottopelaaja
Viestejä
1 176
Mitä tarkoitat?
Varmaan tiedät mitä tarkoitan. Ilveksen puolelta on tullut joskus aikoinaan tietoa, olisko ollut Jalolta Aamulehdessä tjms, että yleisökeskiarvon pitäisi heilua 8000 maksavan katsojan paikkeilla "keskusareenassa". Noin korkeista keskiarvoista saa vain haaveilla ilman mestaruustasoista joukkuetta ja taitaa olla haihattelua silloinkin.
 
Ylös