Muiden jalkapallojoukkueiden uutiset

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
1 800
HIFKin tilanne näyttää huolestuttavalta. Kausi 2020 on tekemässä seuralle isot tappiot, avainpelaajista mm. maalivahti Origi jättää seuran ja kiinalaisomistaja uhkailee joko Vejle-yhteistyön pakkosyventämisellä tai rahojen vetämisellä pois. Toisin sanoen, kuten oli ennalta arvattavaa, Chang haluaa tehdä HIFKistä puhtaasti myös omistamansa tanskalaisen Vejlen farmin, ja molempien seurojen viimekätinen tarkoitus on tuottaa pelaajia myytäväksi ulkomaille. 

Rantsukoff

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
102
Pirttijoki voidaan unohtaa, teki jatkon KuPSiin. Siellä kasataan taas kovaa nippua, kun Valakari tulee puikkoihin, pari avainpelaajaa (Pirttijoki, Savolainen) tehnyt jo jatkot ja tiettävästi lisää tulossa ja mm. Anton Popovitsh liittyy mukaan. Huhujen mukaanhan yksi savolaisten hankinnoista olisi Diogo Tomas.

Popovitsh ei mahtuisi edes meillä avaukseen. Totta kuitenkin että Kuopiossa mennään paremmilla resursseilla kuin Tampereella. Ilveksen ohi pelaajabudjeteissa jopa selkeästi on HJK, Kups, Inter ja Sjk.
 

Seisomisurheilu

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
200
Alasarjoista olisi parempi taas aloittaa niin ei tarvitsisi tekohengittää näitten kiinalaisten sijoittajien farmia
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
1 800

Tuli tästä uutisesta (Honka pestasi Ykkösen maalikuninkuuden 18 osumalla voittaneen EIF:n Darren Smithin), että Ykkösestä voisi Ilveskin yrittää tehdä taas Jair-tyylisiä löytöjä. Yksi ainakin ihan mielenkiintoinen pelaaja on MuSalle 8 maalia tehnyt isokokoinen färsaarelaiskärki John Fredriksen, jota voisi kuvitella liigaseurojenkin seurailleen.
 

Grinder

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
459
HIFKin tilanne näyttää huolestuttavalta. Kausi 2020 on tekemässä seuralle isot tappiot, avainpelaajista mm. maalivahti Origi jättää seuran ja kiinalaisomistaja uhkailee joko Vejle-yhteistyön pakkosyventämisellä tai rahojen vetämisellä pois. Toisin sanoen, kuten oli ennalta arvattavaa, Chang haluaa tehdä HIFKistä puhtaasti myös omistamansa tanskalaisen Vejlen farmin, ja molempien seurojen viimekätinen tarkoitus on tuottaa pelaajia myytäväksi ulkomaille.Helppo se on uskoa ettei näillä "liikemiehillä" ole mitään intohimoa ainakaan edistää Eurooppalaista jalkapalloa. Kyllähän seurat ovat näille tavalla tai toisella rahantekovälineitä. Sinänsä ymmärrän tämän, ja toivoa sopii, että pelaajamyynti on se oikea tapa, jolla näissä seuroissa voittoa tavoitellaan. Voisi se epäilemättä olla muunkinlaista rahantekoa.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
1 800
Ylös