Mike O'Leary

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 265
Onko muuten Mikko Aaltonen tuota pilkkimistä koskaan sen enempää avannut että miksi se on tällaista täällä ja Pohjois-Amerikassa sitten toisenlaista?
Ei ole, mutta olisi kyllä ihan mielenkiintoista kuulla, että mikä siinä on, että linjurien on pakko hakea jotain roolia niissä aloituksissa.
 

Miika Lundin

Luottopelaaja
Viestejä
2 041
Ei ole, mutta olisi kyllä ihan mielenkiintoista kuulla, että mikä siinä on, että linjurien on pakko hakea jotain roolia niissä aloituksissa.
On kyllä ihan karmeeta paskaa tää pilkkiminen. Vähän, kun kasarilla koulussa koulukiusaajamaikka kyttää vain virheitä, jotta pääsee valistamaan tyhmempäänsä...
 

Supin tukit

Luottopelaaja
Viestejä
1 341
Saattaa kaveri hiukan ihmetellä kun 1500-2000 Ipan kannattajaa pistää parasta pöytään vierasmatsissa.:D
Kaveri sanokin tossa videon lopussa jotain tyyliin "I'm very exited, I've heard so much about the fans, I'm really fortunate to experience this". Taitaa vielä tässä vaiheessa olla vielä tyhjää jargonia, mutta kyllä luulen että huomenna kun tajuaa mistä on kyse niin saattaa olla leuka vähän jäässä :D
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 878
Kahteen kertaan sanoi. Eikä haastattelija edes kysynyt juuri niistä mitään. Harvinaista, että pelaaja erikseen kertoo aloitusten kuuluvan vahvuuksiinsa. Ehkä näin sitten onkin. Hope so!
Tillu on ainakin tehnyt selväksi, että mitä odotetaan. Ja varmaan vielä Pendo käynyt varmistamassa asian. "Mike You in faceoffs. 70% in first game. Then 80. No pressure."
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 265
"Aloitukset under 50 You go home. Aloitukset over 60 You get mustamakkara. Aloitukset over 70 Adam will give You hevosenliha."
"Faceoffs over 80% you get alot of car keys and some other stuff"
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 170
Kaveri sanokin tossa videon lopussa jotain tyyliin "I'm very exited, I've heard so much about the fans, I'm really fortunate to experience this".

Vai sanoiko oikeastaan, että odottaa erityisesti Fortnite-sessioita Jaken, kumppaneiden sekä fanien chatin kanssa?

(vai oliko se peli edes se joku Fortnite mitä striimaavat? Toivottavasti tai meni omasta mielestäni hauska vitsi pieleen)
 

Petelius

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
658
Toivottavasti ei tule Liiga-linjurien pilkkimis rituaalit kamalana yllätyksenä.

Gregoirella ainakin alkukaudesta meni aivan huuruun välillä se pelleily.
Kodytek oli kanssa ihan kuistilla, mitä , miksi? En mitenkään tajua miksi vain täällä toi on niin vaikeaa, mitä tahansa muita sarjoja on tullut seurattua, niin se on kiekko jäähän ja jos toinen ei ollut valmis, niin voi voi...
Täällä vedetään roolia jo keskiympyrässä.
Mutta toivottavasti Mike sopeutuu nopeasti ja ei ainakaan ota hölmöintä mahdollista jäähyä noiden pilkkijöiden egon vahvistamisesta.
 
Ylös