Mikael Soisalo

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 244
"VENÄLÄISTEN miljardöörien omistukset koskevat myös suomalaisia pelaajia. Mikael Soisalo ja Onni Valakari pelaavat venäläisomisteisissa seuroissa. Soisalon edustaman latvialaisen Riga FC:n ja Valakarin kyproslaisen Pafos FC:n omistaja on venäläismiljardööri Sergei Lomakin.

Latvialaismedia kertoi toissa vuonna, että Lomakin olisi joutunut Latvian sisäasiainministeriön ”mustalle listalle”. Riga FC:n toimitusjohtaja Aleksands Pronins kuitenkin totesi, ettei väite pidä paikkaansa.

HS kysyi Mikael Soisalolta, mitä hän ajattelee pelaamisesta venäläisomistuksessa olevassa seurassa.

”Meillä on seurassa yksi johtaja, latvialainen Aleksandrs Pronins. Pelaajana en tiedä siitä, ketkä ovat seuraan sijoittaneet. Sitä en halua kommentoida”, Soisalo sanoi."

 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 040
Kaksi maaottelua pelataan joissa varmaan kahdeksan vaihtoa molemmissa käytettävissä, niin luulisi, että Soisalo saa myös ekan maaottelun tililleen.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 244
Alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa oli samaan aikaan valmentaja Jarkko Wiss, joka näki Soisalon kyvyt eri valossa. Soisalo kertoo Wissin kannustaneen Soisaloa ohittamaan vastustajia ja laittamaan palloa maalille. Soisalo teki työtä käskettynä ja iski tehoja tulostaululle.

”Sen jälkeen Wiss sanoi, että tee tuota juttua ja kehity siinä. Laita ruokaa maalille. Siinä oli valmentaja, joka näki vahvuuteni ja halusi ruokkia sitä. Hän laittoi minut myös kovaan kouluun ja selitti, missä tilanteessa en voi haastaa ja miten minun pitää puolustaa


 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 244
Soikkelille peliaikaa n. 75 minuuttia molemmissa matseissa, kun Riga FC pudotti pohjoisirlantilaisen, mutta Irlannin pääsarjaa pelaavan Derry Cityn Konferenssiliigan 1. karsintakierroksella yhteismaalein 4-0. Riga kohtaa seuraavaksi slovakialaisen MFK Ružomberokin. Latvian liigassa ovat tällä hetkellä kolmosena ja Soikkelin kauden tehot 2+4.

 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 244
"Riga FC kaatoi kotikentällään Audan numeroin 2-0 (0-0) Latvian pääsarjassa, Virsligassa, lauantaina.

Ottelun voittomaali syntyi 75. minuutilla, kun kotijoukkueen Douglas osui. Ja sitten 90. minuutilla maalintekijänä kunnostautui laiturikiitäjä Mikael Soisalo, joka laukoi pallon voimalla reppuun, 2-0.

10 joukkueen Virsligaa on jäljellä vielä kaksi sarjakierrosta, ja mestaruus on kahden kauppa. Kärkipaikalla on Valmieras FC (34 ottelua, 79 pistettä) ja kakkosena Riga FC (34 ottelua, 78 pistettä)"

 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 244
Latviassa alkoi eilen uusi Vīrsliga-kausi. Soikkelin Riga FC kaatoi avauksessaan Jelgavan 2-1. Soikkeli pelasi 74 minuuttia ilman maaleja.

Viime kaudella mestaruuden vei Valmiera, jolle pytty oli historian ensimmäinen. Tällä kaudella sarjassa pelaa 10 jengiä, joista SK Super Nova Olainen pikkukaupungista putosi viime kaudella, mutta sai jäädä liigaan, kun Spartaks Jûrmalalle ei myönnetty lisenssiä.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 244
Soikkelin "7 nopeaa" Huuhkajien kanavalla:



Ja siitä vähän vaparia pönttöön. Riga FC:n saldo 12 otteluun on komea 10-2-0 ja jengi johtaa Latvian liigaa 32 pisteellä. Soikkeli sai Liepajaa vastaan pitkästä aikaa ysikymppisen, neljässä edellisessä tullut vain vaihtominuutteja. Kauden saldo tähän asti 2+3.

 
Ylös