• Moro! Perinteinen Ilvesfoorumin kevätveikkaus järjestetään nyt jo kuudetta kertaa. Suuren suosion saavuttanut veikkaus järjestetään omassa osiossaan täällä. Kaikki joukolla mukaan, ja veikkausonnea!

Mikael Almén

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 495
Alménille eilen taas 65 minuuuttia maajoukkuekokemusta U21-karsintatappiossa (2-1) Tanskaa vastaan. Hienosti on Mikael kääntänyt uransa taas noususuuntaan loukkaantumisen jälkeen.


 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 495

Grinder

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
626
Almén on monikäyttöinen pelaaja. Laitapuolustaja, tai keskuspuolustaja. Säädyllisiä ominaisuuksia wing backiksi ja pystyy pelaamaan myös keskikentän rooleissa. Omimmillaan neljän linjassa vasempana pakkina, tai kolmen topparin systeemissä vasempana topparina. Hyvä jatko. Tulee saamaan paljon vastuuta topparin tontilla.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 495
Tamperelaisseurasta valittiin Pikkuhuuhkajiin Alménin lisäksi peräti viisi pelaajaa – Rasmus Leislahden, Doni Arifin, Kalle Katzin, Eetu Mömmön ja Momodou Sarrin myötä Ilves-väriä on usealla eri pelipaikalle.

– Tämä kertoo mielestäni siitä, että junnuihin on tällä hetkellä Ilveksessä tosi kova luotto. Seurassa halutaan kehittää nuoria ja puskea heitä eteenpäin – ”Naatti” (Naatan Skyttä) ja muutama muukin on jo lähtenyt ulkomaille, Almén kehuu

 
Ylös